VFX Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Powered By IP.Board 2.3.4 Ce vezi tu cu 2.2.0 e versiunea skinului... Link to comment
sergiuhusca Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Si unde trebuie sa ma uit?Si ce aduce nou aceasta versiune??? Link to comment
VFX Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Pai in primul rand aduce updateuri de securitate...mai departe, depinde de Administrator...cate lasa la vedere... Link to comment
VAXXi Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Gata. Nimic nou dpdv functionalitate. Link to comment
hitman Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 De ce nu ma lasa sa vad pozele din topicuri? Cind dau click in loc sa se deschida poza zice ca 'some required files are missing' Link to comment
Mengelaus Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Aham.Acum am observat si eu problema asta. Link to comment
VAXXi Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Am actualizat forumul la IPB 3.1.2. Diverse noutati, unele dintre ele le descopar si eu pe parcurs Postati aici daca gasiti nereguli/probleme. Pentru posesorii de iPhone, exista aplicatie dedicata cu care puteti citi forumul mai usor pe telefon (n-am probat-o, ca n-am iPhone), aici. Skin pentru accesul de pe telefonul mobil; linkurile alea de share-uit pe Twitter/Facebook/etc; un sistem mai destept de notificari si (dreapta sus); linkuri optimizate pentru indexarea de catre motoarele de ; optiune de save la poze (stiu ca iar nu face resize, o s-o rezolv in curand). Ah, si acum adminii pot vedea imediat cine da reputatie aiurea, asa ca: acordarea de reputatie aiurea, pe baza de simpatii/antipatii, se va sanctiona. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 What, pana acum nu vedeati? 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Eu un inteleg de ce nu le faci publice. 1 Link to comment
VAXXi Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Pentru ca nu e implementata facilitatea asta Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 There is an app for this. 1 Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Pentru posesorii de smartphone cu Android sau iPhone, forumul este acum inclus in reteaua Tapatalk (cu aplicatia lor se poate citi/scrie mult mai usor pe forum). Tapatalk is a mobile forum app for iPhone / Android and soon to be on Blackberry and Nokia. Tapatalk supports vBulletin (3.x and 4.x) and phpBB forums and forum owner can activate this service for free. Tapatalk supports all the usual forum functions plus full screen image viewing, image upload, caching (less reload), private messaging, all these features are accessible in just a few simple taps. Tapatalk for iPhone: Showing New and Unread Posts: Full Thread Viewing and Pagination Support: See Who's Online: Reply to Post and Image Upload: Some of the large forums activated Tapatalk support Tapatalk for Android Total Android Look and Feel Same feature set as iPhone: Quickly Reply to a conversation: Latest and Unread Posts indicator and multi-tabs support: Full screen image support - support landscape mode also Check out http://www.tapatalk.com for more information! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Nu exista in Market aplicatia... 1 Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Ie-te aici: http://www.appbrain.com/search?q=tapatalk Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Am instalat-o dar încă nu văd avantajele care m-ar face să dau bani pe aplicaţia asta, pentru a putea şi posta. 1 Link to comment
VAXXi Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Păi atunci nu-i da. E o opţiune Link to comment
VAXXi Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Si o idee ce mi-a venit astazi: scurtaturi pentru sectiuni. Adicatelea daca sunteti interesat doar de sectiunea unui anumit model, puteti tasta urmatoarele adrese: tico.gmclub.ro matiz.gmclub.ro cielo.gmclub.ro espero.gmclub.ro nubira.gmclub.ro leganza.gmclub.ro kalos.gmclub.ro aveo.gmclub.ro lacetti.gmclub.ro cruze.gmclub.ro epica.gmclub.ro evanda.gmclub.ro spark.gmclub.ro captiva.gmclub.ro orlando.gmclub.ro Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Nu merge chiar gmclub.ro ... Link to comment
tolin Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 (edited) Eu zic sa faci scurtaturi si la sectiunile chiar interesante: gazeta.gmclub.ro, caterinca,daewooclub.ro si miazis2vecini.chevroletclub.ro PS era sa uit: intalnirinationale.altemasiniclub.ro pentru Printesa. Edited May 12, 2011 by tolin 2 Link to comment
VAXXi Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 On 5/12/2011 at 3:33 PM, Zmeul cel rau said: Nu merge chiar gmclub.ro ... Rezolvat, multam'. On 5/12/2011 at 3:33 PM, tolin said: Eu zic sa faci scurtaturi si la sectiunile chiar interesante: gazeta.gmclub.ro, caterinca,daewooclub.ro si miazis2vecini.chevroletclub.ro. PS era sa uit: intalnirinationale.altemasiniclub.ro pentru Printesa. De ce sa nu ne plangem de ceva in plus ? 1 Link to comment
NFS Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 (edited) Eu sustin in continuare renuntarea la idiotenia asta cu sistemul de reputatie. Multe vorbe grele ar fi fost evitate daca nu era. Nu vad ce avantaje aduce si nu inteleg de ce il tinem in continuare, cand e clar ca n-are nici o relevanta si in cele mai mult cazuri e folosit ca metoda de-a-ti varsa nervii pe cate unul. Edited May 13, 2011 by NFS 4 Link to comment
korydon Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Cine stie sa aleaga nu-i trebuie sistem de reputatie ca sa invete ceva bun din postarile celor cu experienta. S-a scris destul de mult raspunzandu-se la aproape toate intrebarile posibile, asa incat nici eu nu vad rostul acestor plus-uri si minus-uri. 1 Link to comment
Tommy Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 On 5/13/2011 at 9:43 AM, NFS said: Eu sustin in continuare renuntarea la idiotenia asta cu sistemul de reputatie. Multe vorbe grele ar fi fost evitate daca nu era. Nu vad ce avantaje aduce si nu inteleg de ce il tinem in continuare, cand e clar ca n-are nici o relevanta si in cele mai mult cazuri e folosit ca metoda de-a-ti varsa nervii pe cate unul. ++ 1 Link to comment
Recommended Posts