Jump to content

A doua intalnire Daewooclub la munte 20-21 noiembrie 2004

Recommended Posts

Baieti se mai face o intalnire anuala la Brasov?Pt.ca vita de mine acum a observat topicul asta si imi pare rau ca n-am stiut de nimic ca veneam si eu.

Si asa imi pare rau ca nu pot ajunge joi in Buc.(eu in generak vinerea mai vin) si speram ca la o intalnire de-asta la munte saa va cunosc.

Poate mai vreti acu' pana in prima zapada sa mai mergeti pe undeva, daca nu chiar o sa-mi para rau ca nu intru pe toate topicurile si ca am ratat excursia. :(

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se anunta vreme foarte frumoasa w/e viitor.

Maine plec in Moeciu sa caut pensiune.

Castravete + 1

claz + 1

asorin + 1

expero 16V (?)

ovidiuc (?)

Hai! Curaj!

:)

Se anunta vreme foarte frumoasa w/e viitor.

Maine plec in Moeciu sa caut pensiune.

Doua intrebari:

1. w/e viitor, adica 6-7 sau 12-13?

2. tot Moeciu? (parca ziceati ceva de Cheia...)

...ca sa fie clar :gothigh:

@Castravetele: n-ai inteles nimic! Pe tine te-am trecut bai difolt! :lol:

@expero: 6-7, ca pe urma nu stiu cum o sa fie vremea... cred ca o sa se raceasca... Cheia este sensibil mai scump decat Moeciu.

Voi alegeti.

Normal ca le uda! Pai eu de ce l-am trecut?!? :beerchug:

Ovi, hai sa vedem cati ne strangem, si pe urma stabilim locatia.

Ar cam trebui sa stim pana maine seara, sa am timp sa bântui dupa pensiune.

Alooooooo! Shenck! VAXXi! FLEX! NFS! Hitman! Pixel! :)

Eu as fi mai sigur pe 12-13.Si as propune Sirnea-Fundata.Si apoi se pot gasi si la Cheia cazari la aceeasi bani ca in Moeciu.Alex????

...de fapt, nu e 12-13; e 13-14! :lol: (eroare de calcul). Si mie mi-ar conveni pe 13-14, desi lucrez pe 13... da' sper ca pot sa fac schimb! Maine cred ca po' sa zic sigur... daca ratez si de data asta imi fac sepuku'!

Se strica vremea, Ovi...

Hai sa facem acum! Rau n-are cum sa fie :)

Voi stabiliti data intalnirii cand va convine ca eu merg oricum.Pot sa plec in orice week-end vrea muschiul meu de la servici.

La Cheia e super dar habar n-am vreo pensiune pe-acolo.La Bran as sti o pensiune la care am mai fost.

Cat despre vreme nu stiu daca conteaza ca nu e soare, oricum la munte e frumos tare.

PROPUNERE: A fost cineva la Cabana Gura Raului( la 2km.de Zarnesti)??

Ma gandesc ca ar fi o alternativa Gura Raului cat si Plaiul Foii.

Se strica vremea, Ovi...

Hai sa facem acum! Rau n-are cum sa fie :)

Booon, deci ne grabim... ok! ...deci ramane 6-7 nov. da? ...deci maine dau un raspuns sigur, corect si final!

:headspin: Deci... unde?

Nu conteaza unde mergem. Ati vazut ca nu am prea stat in camere...

Hai sa stabilim ferm perioada si lista de participanti.

Asta-i baza :)

La Cheia e super dar habar n-am vreo pensiune pe-acolo.

Cheia - pensiunea Dorobantu... nu mai stiu tel. da' parca am gasit pe :stfw: Da' n-are decat vreo 8 camere parca... Ar mai fi o pensiune, cum intri in Cheia (nu stiu cum se numeste, tre' sa dau niste telefoane) da' acolo platesti uzura gratarului (150.000 - chiria plus 150.000 lemne & carbuni :shock: - de evitat, zic eu. Da'-n rest, misto de pici!)

De restu' (Plaiu Foi, alea-alea) nu stiu nimic... da' as merge!

Buun deci ramane 6-7?Atuci maine stiu si eu sigur.Dar inclin sa cred ca da.Lista pana acum

Ovdiu+

Claz+

Asorin+

Sprite+

Espero16v+

Castravete+

Strumf+?

Haide lume.

Locatie?Plaiu Foii suna fff interesant.Cine stie mai multe?

Si ca sa nu fie probleme de bugete se pot face economii:mergem 4 in masina si putem dormi mai multi in camera(ca doar ne mai cunostem intre noi).Ce ziceti?

Suna interesant, dar traduceti-mi si mie cati km sunt, etc, etc...

Deci pana la Bran-Plaiul Foii- Moieciu sunt 190- 210 km.

La Plaiul Foii e scump.Dar daca vreti sun la Centrul de Informare turistica zarnesti si vedem ce si cum la Gura Raului.E o cabana misto , la poalele muntelui,gratar,pastravarie,tot.

Pana la Cheia sunt vreo 140-150 de la Buc.

Ar fi bine sa mergem toti copii cu masinile ca sa-i speriem pe turisti(cand or vedea toate woo-rile din lume).

Hai ganditi-va ce si cum.

Dar daca vreti sun la Centrul de Informare turistica zarnesti si vedem ce si cum la Gura Raului.E o cabana misto , la poalele muntelui,gratar,pastravarie,tot.

Vrem! Suna, si dup-aia zii aicea! :lol:

Hai sa vedem oferte.

Suna fiecare pe unde stie, si posteaza conditiile, ok?

Poate ar fi interesant sa ajungem mai de dimineata a "locul faptei", nu ca data trecuta la 13... Mai si mesterim...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...