Jump to content

A doua intalnire Daewooclub la munte 20-21 noiembrie 2004

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

uou, ce bine ca facem alta iesireeee :urale: expero 16V are toata recunostinta mea (impreuna cu o bere fara alcool) pentru idee :leghump:

asadar, iata update-ul la lista:

Ovdiu+

Claz+

Asorin+

Sprite+

Espero16v+

Castravete+

Strumf+?

pixel+

prima oferta este la Bran.Vila are 10 locuri in camere de 2.Daca e neaparata nevoie se va face o camera de 4 in loc de 2 si vom avea 12 locuri, dar numai in situatii exceptionale!

Locul in camera de 2 este de 200.000/pers.

In rest toate facilitatile: incalzire, gratar, parcare de 5-6 mssini.

Contra cost se poate si cu mancare.

Dar eu n-am luat decat o singura data.

Peste o ora sun si la Centrul de Inf.Turistica Zarnesti( Cabana Gura Raului)..

Cabana Gura Riului din pacate se afla la ~500m de ultimele garduri din Zarnesti, dar am auzit lucruri bune despre ea, noul administrator chiar a facut ceva misto ... din pacate, am impresia ca fauna de ghertoi cu Mercedes tot pe acolo isi face veacul; in schimb, Prapastiile Zarnestiului sint foarte frumoase ...

PS: eu oricum am drum in w/e la BV, asa ca va vizitez, oriunde v-ati afla :lol: :lol: :lol: ... fara cazare, fara alcool, dar cu asistenta tehnica la gratare ...

Alegerea locului depinde foarte mult de lista de participanti si de numarul de masini.

Hai sa revedem lista:

Certitudini la cazare:

Ovidiu+

Claz+

Sprite+

Espero16v+

Castravete+

Pixel+

Incerti la cazare:

Strumf+

Asorin+

Prezenti la ostilitati:

FLEX+

Cine mai completeaza lista? :)

Hai sa revedem lista:

Certitudini la cazare:

Ovidiu+  

Claz+  

Espero16v+  

Castravete+  

Pixel+

Incerti la cazare:

Strumf+

Asorin+  

Sprite+  

Prezenti la ostilitati:

FLEX+

Nu. Lista asta e. Doar am zis de la inceput ca abia maine dau raspunsul final. Deci m-am trecut la "incerti"... :-D

Daca ne strangem si se hotaraste acest wee imi aman trebile si sper sa o conving si pe a mea wife.Deci in principiu sunt deschis.

Claz ma citez pe mine:nu sunt sigur 100%.Maine pot da un raspuns sigur 100%.Eu cu wife deabia diseara discut clar.Pot aparea si alte variante:sa plec de vineri unde am treaba,sa vin sambata direct la locatie si duminica de dimineata sa-mi continui traseul,etc.

alo alo .. nu ma puneti si pe mine la certitudini :( desi eu as vrea dar nu depinde de mine .. v'am explicat ca am o saptamana mai mult decat expensive ... asa ca nu am cum inca sa ma pronunt , cred ca cel mai sigur o sa incerc sa dau MAINE un raspuns cert . ! :?

Deci o putem lasa intr-un week-end in care sa va convina la toti.

Eu propun asa: sa scrie toata lumea dada certa la care poate merge, se va face o medie si plecam atunci.Repet: nu-i neaparat sa mergem weekendul asta!!

Ganditi-va toata lumea pana maine si hai sa facem ceva ca mai avem doar noiembrie si juma' din decembrie!

Care e obiceiul ? Se vine fara prietene, neveste, amante, concubine ?

Hai lasa obiceiuri...Vino cu cine vrei si mai discutam noi dupa aia...

Conteaza daca vor mai fi si alte prezente feminine. Ce-ar putea face in momentul in care noi ne vom angaja in discutii despre motoare si fiare (inclusiv metale grele :wink: ) ? Ar trebui sa aiba si ele cu cine sa discute despre retete, toale, telenovele , copii, s.a. :lol: Poate sunt putin malitios, dar cam asta e realitatea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...