Satori Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 daca ma cazez cu vaca in grajd... s-ar putea sa fie important. oricum, maine dimineata stiu sigur daca se poate sau nu. sper sa nu fie tarziu. PS: oricum nu dormisem eu in Kalos pana acum Link to comment
ovidiuc Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Cred ca Espero a zis bine : sa propuna cei care cred ca pot participa la aceasta actiune o data si sa vedem ce iese.Eu unul propun wee 13-14,sau 20-21 sau 27-28,avem putin timp sa ne organizam.Asa e prea scurt timpul.Nu cred ca vremea are importanta mare dar nici sa nu putem sta afara nu prea se cade.Principalul e sa nu ningaploua pana atunci.Si daca nu iese nimic mai avem varianta sa organizam revelionul :love: Van den spre ex data trecuta au fost aproape toti baietii insotiti.Deci riscul ca prietenasotiaamanta ta sa se trezeasca singura intre niste tipi care discuta doar de masinifotbalpoliticafemei este mica.Eu unul oricum 99% nu merg fara wife. Link to comment
VIPER Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Daca e 20-21 devine interesant...E ziua mea... Link to comment
ovidiuc Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Si propui sa te sarbatorim undeva la munte? :?: :?: :?:Baieti ce ziceti ii facem o petrecere frumoasa lui Viper? Link to comment
van den plas Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Van den spre ex data trecuta au fost aproape toti baietii insotiti.Deci riscul ca prietenasotiaamanta ta sa se trezeasca singura intre niste tipi care discuta doar de masinifotbalpoliticafemei este mica.Eu unul oricum 99% nu merg fara wife. Ok ! Atunci o sa va dau si eu un raspuns maine. In ceea ce ma priveste prefer locatia de la Gura Raului, deoarece compania la care lucrez are spatii de cazare la Zarnesti, ceea ce ar presupune costuri mai mici si un plus de confort. Link to comment
expero 16V Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 Si propui sa te sarbatorim undeva la munte? :?: :?: :?:Baieti ce ziceti ii facem o petrecere frumoasa lui Viper? OK. Ii facem ziua lui Viper la munte! Ma interesez la Guara Raului pt.ca eu oricum in acest week-end o sa fiu in zona.Asa ca ma duc personal si discut, vad camere,etc. ideea e sa fim organizati cu un nr.de locuri precise cu 1 sapt.inainte ca sa si gasim locurile respective disponibile. Link to comment
NFS Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 As veni, dar inca nu stiu sigur cind termin aici. Ar putea fi joia asta (highly improbable), ar putea fi joia viitoare... Nu pot sa promit, asa ca nu ma treceti nici macar la incertitudini. Tare mi-ar place, totusi! In caz ca se materializeaza, ar trebui sa-i zicem intilnirea bi-anulala, parerea mea! Link to comment
zalmoxis Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 ...Bai Sergiu nu bi-anala!!!!....Auzitzi mai baietzi eu zic sa facem revelionul la inceputul lui Dec !!! ))))))).....Ca oricum de Rev va fi omor si nu cred ca vom putea iesi din Buc fara baralabara!!!!!.....Amintiti-va ca este WE si Rev! Link to comment
FLEX Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 ...Bai Sergiu nu bi-anala!!!!.... Ce poate iesi din tastatura, domne! Link to comment
Vlad Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 YUPIII!! EU cred ca pot in orice week-end...dar ideea cu ziua lui Viper la munte e super!!!si cred ca pana pe 20 se hotaraste toata lumea!!!!! daca merjem toti pe 20 o sa ne dea astia la stiri ca s-a blocat DN1 din cauza unor cazuti din luna cu woo-uri! :-D :-D :-D :-D :-D Link to comment
expero 16V Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Propun ca astia mai priceputii sa faca un chestionar ca eu sunt pe afara la chestii de-astea. Si sa bage mai multe date unde sa voteze toata lumea weekwndul care ii convine. Mie unul mi-ar place sa mergem de ziuia lui Viper.Care vad ca nu mai zice nimic Link to comment
claz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Pai nici nu tre' sa mai zica nimic... a lansat bomba si gata! E zisa! Si e de preferat sa ne intalnim de ziua lui, ca scapam mai ieftin si cu beutura si papa... :kiss: Link to comment
ovidiuc Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Da Viper da mancarea si bautura si noi punem benzina sa ajungem acolo.Espero te asteptam cu impresii despre locuri de cazare. Link to comment
expero 16V Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Da Viper da mancarea si bautura si noi punem benzina sa ajungem acolo.Espero te asteptam cu impresii despre locuri de cazare. Luni cand am venit la servici postez despre Gura Raului: preturi,locuri,conditii.E superba zona. Si v-am spus sa ne hotaram ca sa rezervam din timp. Link to comment
VIPER Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Alooooooooooo, io dau de baut? OK, ok... Fie... Da unde mergem? Ca daca ninge, e mai nasol Moeciu... Cheia suna mai bine... Link to comment
expero 16V Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Bai nene voi nu sunteti intregi??CUM naiba sa ninga pe 21 nov. cand pe weather.com a anutat maxime de 12-14 grade toata luna noiembrie??? Plus ca eu sunt la Bran pe 21 si daca mergeti la Cheia v-am pierdut... Si nu ninge! Si la Gura Raulyui e mai misto Link to comment
claz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 @nenea VIPER> corecţie: de beut şi de mâncat! Nu ne prea incurca daca ninge, pentru ca toti "pensionarii" din zona au grija sa faca pârtii de acces de la prima ora. Sunt direct interesati sa le ajunga oamenii la pensiuni. Până la urmă, cine zice un DA hotărât? În funcţie de acest DA, putem vedea mai departe ce pensiuni ni se "asorteaza". Link to comment
Vlad Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 da! sunt prezent +una bucata persoana Link to comment
VIPER Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 A, DA hotarat cu 2 adulti + 1 Junior!!! Link to comment
claz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Sa reluam: DA hotarat: 1. VIPER +1 +1/2 2. Ovidiu +1 3. Claz +1 4. Expero +1 :?: 5. Vlad +1 6. Satori +1 :?: 7. Pixel +1 8. Zeu DA fara cazare: 1. Felix +1 +1/2 +scule gratar 2. asorin +1 +mercenaru' Un mda... nehotarat: 1. Ticolino +1 Cine mai doresteeeeeee? Cine mai poftesteeeeee? Link to comment
ticolino Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 eu as fi mult mai hotarat, dar viata iti rezerva multe surprize data trecuta a cazut bunica lui nevasta-mea si si-a rupt picioru, iar acu la nevasta-mea i-a trimis pe toti in somaj cand o sa fie vorba sa faceti rezervarile o sa va zic sigur Link to comment
VIPER Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Sa fim intelesi, DA hotarat pentru week-end-ul ala cu 20-21!!! Asta nu... Link to comment
Recommended Posts