Jump to content

A doua intalnire Daewooclub la munte 20-21 noiembrie 2004

Recommended Posts

Nu mai vreau... Vizitele la Hunedoara genereaza dureri de cap si stari de mahmureala avansata...

Necesar entertainment:

Laptop pt muzici si karaoke

Statie amplificare

Boxe

Cablu prelungitor 220V, aprox. 10m - Ovidiu

Triplu

Aparat foto - Claz

Jocuri de lumini (avem: clipocim din faruri :) )

Ne mai trebuie ceva?

Se inscrie cineva la necesar?

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nu am mai trecut si camera foto, era by default... Deci un minim de 150 de poze fac si eu, in cazul ca nu am unde sa le descarc... Aduc si eu un prelungitor (oricum imi trebuie la camera video si la incarcatorul pentru accu...).

Ziceti ce alte dude mai trebuie, de cele din care credeam ca sunt by default?

Am io un triplu cu cablu de ~ 20m ... daca nu pot ajunge nicicum, il arunc in portbagaj la ovidiuc ... :lol:

Si poate te tii si tu de un capat si ramai in portbagaj impreuna cu cablul :wink: .Te scoatem la Moeciu :lol:

cu parere de rau va anunt ca nu mai pot sa vin. sper ca nu am incurcat pe nimeni, sa-mi spuneti cat va datorez pentru rezervare (daca a platit cineva un avans la pensiune).

asadar lista actualizata este:

DA hotarat si irevocabil:

01. E [b_] VIPER +1 +1/2

02. M [b_] Ovidiu

03. M [bV] Claz +1

04. K [b_] Satori +1

06. M [b_] Zeu

07. E [bC] Hellcat +1

08. E [PH] VAXXi

09. C [PH] body +1

10. L [b_] alx +1

11. M [b_] NFS +1

12. M [b_] Sprite +1

13. T [b_] Ticolino +1

DA fără cazare:

01. C [bV] asorin +1 +mercenaru'

02. E [b_] Expero +1

03. M [b_] Felix +1 +1/2

04. M [bV] tolin_afc

Un mda... nehotărât:

01. C [b_] iso +1

02. ? [b-] Castravete +1

Dupa cum spusei , eu am o combinuta mica cu MP3 .

O ADUC SAU NU?

Cât de mică ? scoate măcar 2x15 W reali ? :D acum, adu-o, decât să ne trezim că n-avem deloc, doar o cară maşina ;)

Aparat foto - avem (VIPER, Claz)

Cabluri - avem (toată lumea :lol: )

Laptop - avem (VIPER)

Combină - avem ? (body)

@Pixel: dat fiind că vine Ticolino, nu trebuie avans, că s-a păstrat acelaşi număr de locuri. Păcat că nu vii :(

@VIPER> daca aduci joace, risti sa fragmentezi grupul... si oare merita sa stam la joace in loc sa :kissandmakeup: si sa :beerchug: :?:

In Bv a inceput sa ninga. Adica e un fel de shlibovitza... Pana dimineaza o sa se aseze ceva zapada.

Asa ca trebuie sa adaugam la lista si sanii, schiuri, etc :)

Nu joace, nu joace... discuţii şi bere, da ;)

Dacă nu aduce nimeni laptop, ne bazăm pe combina cu MP3 a lui Body !

Asta cu zăpada e nasol rău :lol: n-am tangenţe cu sporturile de iarnă (în afară de "cuibărit în faţa sobei - bras", "vin fiert - 200 metri obstacole" şi "bătaie cu zăpadă - rezistenţă" :lol: )... caucioace de iarnă, brrr, să le mut pe faţă...

Bre, VAXXi, si tu ai MP3 player!!! Si VCD stie, nu? Adicatelea KARAOKE! Nu aduc jocuri, ok, ok...

Da am o maaaaaaare problema: noi nu suntem bautori de bere!

Si, inca o data, cat vin rosu de tara sa aduc???

Da, dar e mai incomod cu butonatul la player. Plus că nici VCDuri cu karaoke n-am :roll: aşa, pe laptop, aveam software dedicat.

Cât despre vinul roşu: adu-l tot. E bine ? :evilfork:

S-a pus ceva zapada...

Eu sunt mare amator de bere... mai precis sunt mare amator de fix doua beri :)

Dar pentru cei cu vinul, recomand cu multa caldura adaugarea pe lista a ingredientului minune, si anume scortisoara.

Cred ca bucataria de la pensiune o sa se transforme brusc in fabrica de vin fiert :)

As aduce eu laptop-ul, dar mi-e ca o sa se aditiveze cu diverse substante, majoritatea care-i dauneaza (vezi cazul NFS) :)

In fine... ma mai gandesc, si daca o sa am o stare de inconstienta de tip dezinvolt, o sa il aduc...

Hai măi, stai liniştit, că-l punem undeva sus de tot pe un dulap (să aibă de unde să cadă :evilfork: ). Doar suntem oameni liniştiţi (nu :P ).

E bine atunci, avem cam tot ce ne trebuie. Aşadar :drinkers:

Salve !

Am si io camera digitala , destul de noua( anul asta cump) olympus de 3.2 Mpixeli dar din nefericire doar 2 memorii de 16 MB , deci total 40 poze rezolutie max.

O aduc si pe aia alaturi de combinuta si tuica! :headbanger: :headbanger:

Bafta

mai, a ramas pana la urma batuta in cuie ora 6:30?

mi se pare prea de dimineata, pe langa faptul ca o sa mergem o buna bucata de drum pe intuneric (posibil si ploaie/ceata), o sa fim si obositi (o sa ne trezim pe la 5:00). iar oboseala la volan e la fel de grava ca alcoolul :( . eu unu, dupa o saptamana de munca, o noapte dormita pe jumatate o sa ma faca varza :( .

deci siguranta in primul rand (asta pe langa faptul ca o sa fiu toata ziua zombi si o sa cad sub masa dupa prima bere :drinkers: :) )

PS. subscriu la postu lui espero 16V cu numarul de telefon. i-am dat mai demult nr meu lui shenck, dar eu nu-l am pe al nimanui :( .

PS2. am si eu camera digitala, 3Mp, 128M ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...