VIPER Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Aha, si la mine la fel, de ma miram cu hellcat ce pana dosarelor X se intampla!!! Ieseau aburi din geamuri de credeai ca fierb!!! Link to comment
VAXXi Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Da' ce soluţie aţi pus nene, de s-a întâmplat aşa belea ? Link to comment
Shenck Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 ma duc sa fac testul, sare+zema de spalat sa vad daca se incalzeste parerea mea e ca nu se va incalzi. Link to comment
hellcat Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 ...vad ca tot comentati de hellcat dar vad ca el s-a dat disparut... ce i-ati facut omului?.... vai, de-abia azi mi-am mai revenit nitel. ieri am bantuit toata ziua pe la serviciu. la intoarcere am avut un drum de toti banii. m-a prins noaptea pe oituz, era un viscol obscen si incepuse sa inghete pe jos. si mai cobea si nevasta-mea ca o sa ramanem inzapeziti. si eu sunt de acord cu vaxxi sa incepem turneele de-acum inainte de vineri si sa ne tinem de ele, ca la mine s-a simtit lipsa "antrenamentului". a, si aburi ieseau din parbrizul lui Viper cred eu, din cauza soarelui puternic de munte. hai bai FLEX c-am glumit! imi esti simpatic! Link to comment
iuzar Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 @hellcat: si nu ne spui si noua ce contre ai avut cu baietii? mai erati la Moeciu sau plecaserati la Hunedoara? Link to comment
tolin Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Hai mai Felix da-o incolo de treaba acum o sa zici ca avem sare si in cap nu!?!?!... )) Numai unii, cei care au luat "doi pumni pi spate si una-n mufa, bai fraiere !" Link to comment
van den plas Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Apropo l-a mai vazut cineva pe van den teapa , sa vada de ce nu a venit??????? Aceste cuvinte ne doare. Dupa cum am scris, de vineri ma incerca o raceala (gripa) si luam medicamente cu pumnul , in speranta ca o voi birui din fasa. N-a fost sa fie insa asa, dimpotriva s-a lasat cu febra si dureri de gat, ceea ce m-a determinat sa renunt sa mai fac deplasarea. Desi inca ma mai incearca regrete, cred ca a fost cea mai buna decizie, tinand cont de cum m-am simtit sambata si duminica. Desi nu am fost pe lista definitiva dupa care s-au facut rezervarile (veneam in locul lui Alx , care a renuntat din motive familiale), ma ofer sa suport (eventual impreuna cu Alx) cheltuielile de rezervare pt. camera respectiva, daca aceasta nu a fost utilizata si s-a pierdut suma platita in avans. Link to comment
body Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Apropo l-a mai vazut cineva pe van den teapa , sa vada de ce nu a venit??????? Aceste cuvinte ne doare. Dupa cum am scris, de vineri ma incerca o raceala (gripa) si luam medicamente cu pumnul , in speranta ca o voi birui din fasa. N-a fost sa fie insa asa, dimpotriva s-a lasat cu febra si dureri de gat, ceea ce m-a determinat sa renunt sa mai fac deplasarea. Desi inca ma mai incearca regrete, cred ca a fost cea mai buna decizie, tinand cont de cum m-am simtit sambata si duminica. Desi nu am fost pe lista definitiva dupa care s-au facut rezervarile (veneam in locul lui Alx , care a renuntat din motive familiale), ma ofer sa suport (eventual impreuna cu Alx) cheltuielile de rezervare pt. camera respectiva, daca aceasta nu a fost utilizata si s-a pierdut suma platita in avans. Nu e vorba de bani omule , e vorba ca puteai si tu sa anunti ca sa nu te mai astepte lumile ca prosta ! Capisci? Parerea mea " care este" . Link to comment
van den plas Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Sincer sa fiu nu credeam ca lipsa mea va fi observata. Daca m-ati si asteptat, imi cer oficial scuze, mai ales ca aveam nr. de telefon al lui Viper si puteam sa sun. Link to comment
NFS Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Chiar te-am asteptat... iti facusem si poster cu accent de Rotterdam... Un telefon puteai sa dai. Link to comment
Satori Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Sincer sa fiu nu credeam ca lipsa mea va fi observata. Daca m-ati si asteptat, imi cer oficial scuze, mai ales ca aveam nr. de telefon al lui Viper si puteam sa sun. aaaaaaaa... daca aveai si numarul de telefon atunci "> :maso: . asta era singur scuza pe care ti-o gasisem! Link to comment
van den plas Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Ok, am inteles , imi torn cenusa in cap si dupa aceea ma scutur. Sper sa-mi spal pacatele , la viitoarea intalnire, cu ce vreti voi : vin, bere,..... Sper sa nu vreti cu Chivas Regal, ca totusi n-am omorat pe nimeni . Link to comment
ticolino Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ca sa schimbam subiectu: azi sper sa uploadez si eu pozele mele, o sa va anunt cand EDIT: GATA!!!!! cine nu-i gata il iau cu lopataaaaa... :rastabanana: aaaaa... uitandu-ma prin poze, ia uitati ce am surprins sambata noaptea Link to comment
Shenck Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Bestiallllllll... Asta trebuei imortalizata pe un tricou Link to comment
NFS Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Untdelemn de la bunica... sarutmina pentru masa! Bai ai naibii papparrazzi astia... Link to comment
ovidiuc Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Uaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu. Link to comment
Lucman Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 M-ati spart nebunaticilor... Chiar asa in public si in frig... nu va credeam in stare. Link to comment
body Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Bai tatelule , Bestiala poza , parca ar fi Ben Laden( no ofense Viper) dand impartasania de pe urma dupa Ramadam . Link to comment
body Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Am uitat ceva ! Bai nene , care aveti pozele , trimiteti si la jeu sa am si eu la ce ma uita . mailul meu e bodyrosu@yahoo.com Thank's Link to comment
Satori Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ce fata are VIPER!!!!! Link to comment
VIPER Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Eram VEEEERY HAPPY!!! La minus 10-15 cat erau atunci, cu vinul fiert langa noi, in fumul imbietor de ciocanele si mici pe gratar, ce mai lipsea? :love: Link to comment
iuzar Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ...pai ce lipsea se pare ca ai gasit...:banplease: Link to comment
emi2009 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Mamaaaaaaaaaaaaa, si aveam pritentiiiiiiii Chiar voiiiiiiiiiiii????? @Viper: si nu spui nimic @NFS : IDEM Link to comment
iuzar Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ...mai, noi nu te mai lasam sa pleci pe la sirbi ca in mod sigur de acolo ti se trage... Link to comment
Recommended Posts