Jump to content

A doua intalnire Daewooclub la munte 20-21 noiembrie 2004

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salve

Pai nu ne intalnim la Metro in parcare??????

La metro in parcare se ajunge usor , pe varianta faceti sensul giratoriu si intrati in parcare!

Am inteles ca acolo facem cump sau nu e asa???????

De ce nu?Eu propun strangera la Shell Costin Georgian si urmatorul traseu:Fundeni,D-na Ghica,Fabrica de Glucoza,Brabu Vacarescu,Aeroport Baneasa,Agip Otopeni,cu intalnire la 7,15 la Shell.Alte pareri?

Hmmm... pe la cit treceti pe Maica Domnului? Ca o sa fiu si eu prin zona la ora aia sa-l iau pe pretenaru cu care vin!

Da' tot sint de parere sa nu ne mai mixam atit... daca ne intalnim prin oras cu atit mai bine... da' altfel in mod sigur intirziem la Agip si se duce naibii planificarea!

Hai sa zic de ce (cel putin cum se intampla la mine): daca ne mixam inainte sa ne mixam cu totii, am 2 motive sa fiu gata la timp! Daca e numai 1 motiv, "las' ca ajungem noi la timp".... E testata... Eu o sa fac plin la OMV la 7 dimineata si apoi o iau spre Maica Domnului, deci pe la un 7:20 cred ca sunt cel tarziu in zona. Dupa intersectia cu Tei, mergand inainte.

Aproape sigur voi putea veni si eu (+1). Asa ca ma constitui ca rezerva, in caz ca mai renunta cineva pana vineri, deoarece se pare ca rezervarile facute sunt deja ocupate si nu ma incanta sa fiu singurul care se cazeaza in alta parte. :( Oricum o voi suna si eu pe madam Clinciu ca sa vad daca mai are camere libere. La cat de buna negociatoare este, s-ar putea insa sa ma usureze de vreun bulion. :lol:

E ok.

Atunci as propune ora 10 pentru gruparea afluentului Brasov.

Hellcat ar trebui sa plece pe la 7 din Bacau.

pai Claz am nr tau de tel., nu mai ramane decat stabilirea orei de intalnire in Brasov si ce-o mai interveni.

Asa ca ma constitui ca rezerva, in caz ca mai renunta cineva pana vineri, deoarece se pare ca rezervarile facute sunt deja ocupate si nu ma incanta sa fiu singurul care se cazeaza in alta parte.

Hai măi, eşti copil ?!? Ce crezi, că distracţia mare se petrece în camere ? :lol: ziua o să stăm în acelaşi loc toţi, ce contează unde dormi. Te aşteptăm.

Prognoza de la Weather Underground (cei pe care ii folosesc de 4 ani) zice asa pentru Brasov:

Vineri noaptea posibil ploaie. Minim 3° C Vant NNV 25 km/h

Sambata Nori risipiti. Maxim 7° C Vant VNV 21 km/h

Sambata noaptea Cer partial noros. Minim -3° C Vant VSV 21 km/h

Duminica Nori risipiti. Maxim 0° C Vant Vest 25 km/h

Prognoza de la genunchiul meu stang (pe care-l folosesc de 35 de ani, si functioneaza pe post de barometru de 15):

O sa fie zapada, nenea! :-D

Mai, oameni buni, da intreb si io ca prostu in zi de targ: noi de ce nu facem cumparaturile la SELGROS BRASOV??? De ce la Metro, care e de 10 ori mai varza si mai aglomerat? Plus ca in BV suntem deja toti si atunci ne punem toti de acord cu ce sa luam. Eu fac cumparaturile pentru casa numai de la Selgros, si zau daca m-as mai duce in orice alta parte...

Iata o idee foarte buna.

Selgros este foarte liber, de cand s-au deschis Metro si Carrefour langa el.

E toata lumea de fata la cumparaturi, si putem face listele pe placul fiecaruia :)

Eu sunt "pentru"!

Cine mai voteaza?

Salve !

Ovidiu are dreptate , o luam pe scurtatura fara sa mai trecem prin brasov.

Si la ora aia (9.15)nu e deloc aglomerat in Metro la Ploiesti , si apoi ce VRETI MAI FRATILOR SA CUMPARATI ASA DE MULT SI VARIAT????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...