serban_pc Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Salutare la toata lumea, Se apropie ziua intalnirii si nu a deschis nimeni topic cu strigarea ? Ce se intampla ? Eu cu Laurentiu(LAO) ajungem pe la 19:30. Link to comment
kalosel Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 In fiecare joi trec prin zona...tot citesc aici pe forum despre intalnirile voastre...si al dreaq sa fiu daca nu ma intereseaza sa vad si io cum sta treaba sa inteleg ca se asteapta detalii suplimentare pe aici? Care e "procedura"? exista vreun ritual "initiatic"? ...sa stiu la ce ma astept...Va saluta cu respect...kaloselu' Link to comment
NFS Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 exista vreun ritual "initiatic"? ...sa stiu la ce ma astept... Da, este. La prima intalnire nu te baga nimeni in seama! Buna, nu?? Link to comment
kalosel Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Mdea...deci sa inteleg ca mai bine stau acasa ... ("> Glumeam...oricum, daca nu ma baga nimeni in seama e mai bine...vin acolo...( la naiba, acu nici nu mai fumez...macar asa ziceam ca fumez o tigare si plec ...dar asa...pfffff )...nashpa... Link to comment
Tommy Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Hai mai ca nu e chiar asa. Dar vino si tu cu un tort, o prajitura, un suc, striga tare cine vrea sa sa testeze masina.. si te mai baga lumea in seama Ma cam doare o masea de minte, nu cred ca ma bag la prajituri, dar un test sa vedem daca-i buna masina facem. Link to comment
ryder2005 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 As veni si eu sa va arat Nubira II a mea din 2002, dar nu cred ca aveti chiar ce vedea (nici jante nu am la ea)... eu sunt mandru de ea oricum ca e prima mea masinuta . Daca nu ma bagati in seama nu-i bai, trag si eu cu urechea Daca e, joi seara o sa apar pe acolo. SV 08 CAA Noroc! Link to comment
iulia Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Cei care aduc cate ceva sunt mereu bagati in seama Link to comment
kalosel Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Bineeeeeeee...atunci poate trece si mandea pe acolo...sper sa va recunosc dupa gramada de daewoo-uri, chewoo-uri...nu de alta, dar sa ma infiltrez si eu pe acolo...Inca o data...la ce ora se intampla fenomenul? Link to comment
Alezz Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Cam de la ora 19:00 incep sa apara cate unul... Link to comment
kalosel Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Bine de stiut...sa inteleg ca pe la 19.30-20.00 (valeu, ce academic ma exprim ) gasesc ceva-ceva... Link to comment
Abram Burel Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Am sa vin si eu, dar mai pe... seara, adica vreo 8-8,5, sa mai aprind si eu senoanele Link to comment
Senna Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 @kalosel, poti sa vii tu inainte de 8, eu vin dupa. Asta ca sa nu mai fiu iar intrebat daca acolo unde sunt eu se tine. Au mai ramas ceva embleme Daewoo&Chevrolet, deci gasesti tu Link to comment
BogdanG Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Kalosel tata ce daewoouri vrei sa vezi ? Poate Renouri, forduri, toyote si VW ) Oricum astea non-daewoo sunt mai multe . Link to comment
Brainiac Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Pai ca doar n-o fi de plans... Asta inseamna ca nu doar atasamentul fata de de o simpla marca ne uneste, ci ca ne face placere sa vorbim, sa ne intalnim, indiferent de emblema de pe masina. Link to comment
xenna Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Kalosel tata ce daewoouri vrei sa vezi ? Poate Renouri, forduri, toyote si VW ) Oricum astea non-daewoo sunt mai multe . Poate si by Renouri. Link to comment
marius_eugen Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Abramburel vreau sa-ti vad lumanaricile ! Link to comment
Brainiac Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Uite kalosel, vezi ce grup neconventional si dezinhibat suntem? Ne aratam chiar si lumanaricile unii altora Link to comment
kalosel Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 E o chestie care ma ingrijoreaza...abramburel zice ca are "lumanarici"???? ...adica are cel putin doua?????? )...si le mai si arata????...pfffff...tre sa ma prezint si eu Link to comment
Lao Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Pai de-aia se si intreaba daca acolo se tine intalnirea DaewooClub. Cand vezi atatea alte masini, la ce sa te gandesti? Nu ca ai gresit adresa? ) Link to comment
BogdanG Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Pai nu chiar ) Adica pina sa ajungi la noi dai de VWFORUM unde sunt numai VW/AUDI/SEAT/SKODA dupa care treci pe linga AstraClub unde sunt numai Astre si ceva OPELuri dupa care ajungi la noi si gasesti ...si byRenouri Link to comment
Alezz Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ajung si eu in jur de orele 1900. Link to comment
Senna Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Pai nu chiar ) Adica pina sa ajungi la noi dai de VWFORUM unde sunt numai VW/AUDI/SEAT/SKODA dupa care treci pe linga AstraClub unde sunt numai Astre si ceva OPELuri dupa care ajungi la noi si gasesti ...si byRenouri Pai da, sunt cluburi care tin la statutul lor, de club mono-bi-multi marca. Noi suntem bi ) Cum se spunea la radio, unii membri si-au luat alte masini, mai puternice etc, de parca Lacetti de 1.8 nu e destul de nervos, baga suta in 9.5 secunde > Link to comment
Ami Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Prieteni, m-am ales cu un set de capace de roti cadou. Ma ajutati sa le montez? Si are cineva soricei sa imi dea si mie? Link to comment
Recommended Posts