dvd Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ce spuneti. Va place? Oricum munca multa...mai ales ca tre demontata toata bara fata. Eu sunt de parere ca a iesit binisor. Link to comment
EM!L Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 (edited) Arata mult mai bine decat in varianta stock! Dar parca lipseste ceva din peisaj... -> suportul de numar cu DaewooClub. Edited April 18, 2007 by Emil Popescu Link to comment
dvd Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 suportii cu DaewooClub. Foarte curand vor veni! Nu prea am avut timp sa ma ocup de ea. Dar de acum o sa fiu mai activ. Link to comment
tolin Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Vopseste plasa in culoarea spoilerului sau spoilerul in culoarea masinii. Asa, ai cel putin 3 culori pe el. Link to comment
aiptek Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Bravo DVD, arata bestial, asta veau sa o fac si eu , adica sa ii pun plasa exact ca si tine.Sper sa reusesc sa o montez fara sa dau joc spoilerul dar om vedea.Super arata, nota 10 "> Link to comment
dvd Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Bravo DVD, arata bestial, asta veau sa o fac si eu , adica sa ii pun plasa exact ca si tine.Sper sa reusesc sa o montez fara sa dau joc spoilerul dar om vedea.Super arata, nota 10 "> Asa ma gandisem si eu ...sa nu dau spoilerul jos...dar daca vrei sa iasa ceva klumea da-l. vezi ca are 2 suruburi care il fixeaza si de aripa . Daca vrei sa il dai jos vezi ca iti ia ceva timp si iti tre ceva scule Link to comment
adostar Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Are dreptate tolin, trebuie sa vopsesti bara sau plasa si o sa arate bestial Eu am avantajul ca masina este gri Link to comment
andreib Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 In trei culori arata aiurea, vopseste spoilerul in culoarea masinii! Mare grija cu plasele, se murdaresc/oxideaza iremediabil, nu tin mult timp lucioase si frumoase . Link to comment
aiptek Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 De aia ar fi bine sa se vopseasca plasa in culoarea spoilerului Link to comment
NFS Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Adica negru? Pai si atunci de ce a mai facut toata manevra?!?!? Link to comment
dvd Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Sincer sa fiu mie imi place cum a iesit asa. Ma hotarasc eu cum o fac dupa ce o incalt cu niste jante klumea! Link to comment
ga^dele Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 cand ai taiat ornametele lui, pe margini sigur ti-au ramas niste gauri inestetice, am mai vazut modelul asta. eu personal mi-ar fi placut sa pun o plasa negra in spatele acelor ornamente care l-ai taitat. cred ca era de mai bun gust. diferente nu o sa fie...decat ca acuma o sa vezi toate gazele lipite de el Link to comment
dvd Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 cand ai taiat ornametele lui, pe margini sigur ti-au ramas niste gauri inestetice, am mai vazut modelul asta. eu personal mi-ar fi placut sa pun o plasa negra in spatele acelor ornamente care l-ai taitat. cred ca era de mai bun gust. diferente nu o sa fie...decat ca acuma o sa vezi toate gazele lipite de el Asa voiam sa fac prima data...sa tai ornamentele...dar am renuntat...plasa e pesa deasupre lor si nici nu o atinge...Are o rama mica in care eu am incadrat plasa...dar tre sa muncesti putin nu numai sa iti dai cu parerea de munca altora ce era sa nu de bun gust,iar la diferente nu stiu la ce te asteptai tu sa fie...ai vreo problema cu gazele ? sau tu crezi ca eu ma asteptam la ceva special? Link to comment
JMu Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Daca plasa e pe deasupra celei vechi, oare nu ai redus considerabil fluxul de aer care ajunge in radiator? Ca vad ca e si destul de deasa plasa. Acum nu cred ca e vreo problema, dar la vara, la asfalt de 60 de grade... Eventual sa fii atent cand o sa fie mai cald cat de repede intra ventilatorul radiatorului in functiune, si la cat sta acul de la temperatura. Link to comment
dvd Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 la cat sta acul de la temperatura. Am urmarit faza asta cu temperatura si indica aceeasi temperatura ca inainte.Sa vad cand o incepe caldura mai bine cum o sa fie.Tocmai din acest motiv nu am modificat deloc bara originala.Daca vreau sa dau plasa jos o sa imi ramana doar cateva gauri mici facute cu spiral de 2 mm care practic nici nu se vad. Link to comment
PYF Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) la cat sta acul de la temperatura. Stai linistit ... si eu am plasa ca a ta montata acum 3 ani, insa prin spatele grilei din plastic, si nu fierbe nimic, deci hot-dog lipsa! Edited April 25, 2007 by PYF Link to comment
zbardoiul Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Hai cu negru mat pe grila ...nu se potriveste argintiul grilei cu masina Link to comment
dvd Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Uitati colegi forumisti cum arata si cu negru mat. Cred ca e mai finutza asa...si nu mai este nici contrastul asa de mare. Link to comment
aiptek Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Araata binisor asa, dar cine ti-a impuscat capota? Link to comment
nonel Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Arata f. bine, dar ce ai la capota? Link to comment
dvd Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Araata binisor asa, dar cine ti-a impuscat capota? sunt niste autocolante.Le am de la un prieten care mai comanda una alta pe ebay si mi-a luat doo folii a cate sase buc fiecare.Sunt ieftine dar nu prea am vazut pe la noi. Am si pe spate...o sa pun niste poze mai pe seara...Nici nu stiti cum se holbeaza lumea la ele...mai ales cei din spate cand stau la semafor...Mie mi se par funny. Link to comment
zbardoiul Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Asa DA !! Vezi ca arata mai bine asa, acum astept sa vad ce urmeaza... ..poate bem si noi o bere. Link to comment
dvd Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 (edited) Asa DA !! Vezi ca arata mai bine asa, acum astept sa vad ce urmeaza... ..poate bem si noi o bere. Am niste treaba mai tarziu prin Aviatiei. Ne intalnim peste vreo ora daca vrei..te sun eu. Si dau si berea daca vrei. sunt niste autocolante.Le am de la un prieten care mai comanda una alta pe ebay si mi-a luat doo folii a cate sase buc fiecare.Sunt ieftine dar nu prea am vazut pe la noi. Am si pe spate...o sa pun niste poze mai pe seara...Nici nu stiti cum se holbeaza lumea la ele...mai ales cei din spate cand stau la semafor...Mie mi se par funny. Edited May 15, 2007 by dvd Link to comment
EM!L Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Arata super, mai ales cele din spate! Cat te-au costat? Link to comment
Recommended Posts