zbardoiul Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 abtipildurile cu urma de glont le gasesti aici :http://www.autoaccesorii.ro/sticker_category.php?parent=8 fftopic: Link to comment
degea Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 nu mai ai stopuri fumurii hehehe... te-a oprit politia sau nu ai mai stat sa te opreasca si le-ai facut inapoi cum era Link to comment
dvd Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 degea said: nu mai ai stopuri fumurii hehehe... te-a oprit politia sau nu ai mai stat sa te opreasca si le-ai facut inapoi cum era Nu am mai stat sa ma opreasca ...si mai merge si sotia din cand in cand cu ea...asta e ...a trecut e mai safety asa! Link to comment
dvd Posted August 16, 2007 Author Share Posted August 16, 2007 dvd said: Uitati colegi forumisti cum arata si cu negru mat.Cred ca e mai finutza asa...si nu mai este nici contrastul asa de mare. Link to comment
EM!L Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Cred ca ai confundat un pic pozele :- . Intr-adevăr e finuţă! Link to comment
dvd Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Emil Popescu said: Cred ca ai confundat un pic pozele :- . Intr-adevăr e finuţă! Nu am confundat..mi-a trebuit sa micsorez repede poza si am folosit un pic site-ul...no ofense...oricum in ultimul timp nu prea mai merg cu matizul...l-am tradat pt 2roti...dar e in familie la sotia mea... Link to comment
sorinm Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 ce e ala gsx r ? 600 cc ? o bijuterie Link to comment
alex-nkn Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 (edited) as vrea si eu chestii d'astea, cat costa ? ... sunt legale, adica nu se ia pol de tine ? ... Edited September 3, 2007 by alex-nkn Link to comment
EM!L Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 De care chestii )"> ? Pt. "d'alea" de pus pe capota vezi ca era un link mai sus. Sau aici. Link to comment
Recommended Posts