ovizel Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Salutari! Va rog sa imi dati o idee de a desface surubul care traverseaza bucsa bratului fata la Tico deoarece am incercat cu mai multe chei si mai mai sa stric hexagonul insa surubul tot nu s-a lasat desfacut. Mentinez ca am folosit la geu spray degripant insa fara rezultat. As incerca prin incalzirea lui cu lampa pe gaz. Oare o sa mearga? Astept sugestii si sfaturi. Multumesc anticipat! Link to comment
Senna Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Stropeste-l cu lichid de frana cu o seringa eventual. asteapta o zi si incearca iar cu cheie tubulara sau macar inelara. Link to comment
mircea mircea Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 In cazul tau solutia e rabdarea. Mai asteapta, cum bine zice senna, o zi, doua , ca n-o fi foc si intre timp mai da-i cu degripante si lichid de frana,dar nu uita sa speli locul dupa ce termini treaba ca lichidul de frana e coroziv. "> Link to comment
Leutzu Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Autogenul...si vorbesc foarte serios. Daca ai unde sa pui autogenul pe surubul ala pana se face rosu, apoi da-i cu niste apa si o sa vezi cat de usor se va desface. Link to comment
Pepinno Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Da,da...nu are rost sa te mai chinui...mergi la service...sa il taie cu autogenu`.... Link to comment
ovizel Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 Am reusit dar numai cu ajutorul unei lampi pe gaz. Rabdare si aproximativ jumatate de butelie consumata si s-a desfacut. Recomand a avea la indemana si un mocs pentru orice eventualitate. Link to comment
Recommended Posts