Jump to content

Hotel In Craiova

ileana

Recommended Posts

Pot sa-ti recomand Maracana - deschis doar joia, de la orele 18 in sus :D

Acum vorbind serios, eu sunt mai nou in Craiova, si nu prea cunosc hotelurile, dar am auzit doar de bine despre Helin. Nu este chiar in buricul targului, dar nici prea departe de centru, daca asta are importanta.

... hotel cu pretentii in Craiova.

Recomand Golden House si Bavaria... cred ca sunt mai "cu pretentii"! Golden House este la 3 min de mers pe jos de centru iar Bavaria e un pic mai retras! Apropiat de Bavaria mai este si nou deschisul Plaza Hotel!

Rares, stiu cam ce hoteluri sunt pe gustul tau, dar din pacate primarul meu vrea mai fitzos. Cred ca voi rezerva la Bavaria, care am inteles se afla cel mai in centru.

LE rezervat la Bavaria. Multam de ajutor!

• 5 months later...

Mi-a venit randul sa ma instruiesc in Craiova 29.10 - 02.11.2007. Am de ales la cazare intre "GREEN HOUSE" si "HELIN". ce imi recomandati, craiovenilor?

Cica la Grenn House ar avea jacuzzi in camera :mrgreen:

Mai sunt locuri in jacuzzi? :rolleyes:

Intre Green House si Helin poti alege dand cu banul. Ambele sunt super.

Desi Helin e la intrarea in Craiova dinspre Bucuresti, iar Green House e in centru, datorita traficului e cam tot una. Helin e pe o artera principala, destul de aerisita, iar Green House e bagat mai in spate, pe o strada cu sens unic.

Da! Andre's Hotel e destul de nou si intr-adevar e printre cele excelente din oras (la fel ca si Plaza Hotel), atat ca oferta, cat si ca pozitionare!

Edited by EM!L

Atunci Golden House si Plaza Hotel sunt destul de aproape de Prefectura.

Iar dintre cele 2 din pe care le-ati mentionat Green House-ul e cel mai aproape! :)

Edited by EM!L
Green House! Faci 10 minute pe jos pana la Prefectura.

Si 1/2 h cu masina :wallbanger:

=)) =)) =)) =))

Fax.: 0251-532000

Tel.: 0251/406177, 0251/412214, 0251/416686

Sau vrei de mobil?

Edited by RaZoR-07