kpa Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Se poate proba la mine pe masina la urmatoare intalnire din Bucuresti.Este ok sa iti pui boxe in usi dar daca o faci atunci ar trebui sa arate si bine nu?Asa cum se vede in pozele de mai sus nu pare treaba de profesionist.Oricum o preche de boxe si materialele de care ai nevoie sa faci Kick Panel -uri te vor costa mai mult (daca le faci calumea) decat Sbw asta. Bafta! Ne vedem la inatlnirea viitoare din Bucuresti ! "> Link to comment
B-86-CHB Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Nici nu am spus ca sunt un profesionist, dar pe mine m-a costat, cu totul 170 RON pentru ambele usi. Avand in vedere ca nu dispun de fonduri care sa imi permita sa ma apropii de modelul prezentat de tine, parerea mea este ca am facut destul de mult cu destul de putin. Si aveam si eu o intrebare: De ce ai preferat un subwoofer in masina (sub scaun) cand la banii astia iti puteai lua un set format din statie si tub de bass destul de puternice. Oricum chiar vreau sa vin si eu la urmatoarea intalnire pentru ca sincer in realitate arata mult mai bine decat in poze. Link to comment
andreiorga Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Daca montezi boxe in panourile din usile laterale nu se pierde din calitate ? Nu vibreaza panourile alea de le ia batzu? Eu ma gandeam sa fac un sistem si sa le prind de usa si mai apoi cu niste cilindri ( parca ) sa fac sa mearga sunetul din boxa direct in masina si sa nu umfle usa de basi 1 Link to comment
Costi VLN Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Andrei,eu am boxe in toate usile,cele spate sunt pe statie si cu aluband si vaselina in usi nu vibreaza nimic. Link to comment
ridicol Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 @B-86-CHB felicitari pe descoperire , cred ca o sa ma apuc sa fac si eu la fel ! Mersi ! Link to comment
cris06 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Era suficient un PM... Dupa 4 ani? ) Link to comment
Recommended Posts