Jump to content

Tester Sound Dvd-home Theater

Cumnatu

Recommended Posts

Salut caut si nu stiu unde ( desi stiu ca ele exista ) sunete care sa testeze / releveze 5.1

Adica ceva de genul promoului de la THX. Ceva care sa bag pe dvd, dvdv-ul in receiver, receiverul montat pe 5.1 si sa se invarta un sunet prin camera sa imi testeze 5.1

Cu alte cuvinte sa testez valoarea receiverului dpdv suround.

Cam cum se poate testa placa audio 5.1 cand zice vocea aia : left / ricght / front samd dar eventual cu diverse sunete nu doar cu voci.

Sperand ca m-am facut inteles, va multumesc !

LE : pls un admin sa imi editeze titlul intrucat constat ca am mancat niste litere. Multumesc mult !

Edited by Cumnatu

Mama ei de viata- cum n-am eu conexiune mai rapida la net- ca-ti trimiteam eu niste taste mp3 pt sound-sistem. La Matiz aveam un montaj audio bunicel, insa la testele astea aveam impresia ca-mi aplauda urechile. Lasa o adresa de mail casa iti trimit ceva (daca gasesc dvd-ul cu melodiile restective).

AV-ul are calibrare automata si cand o face emite acel zgomot de purici in difuri unul cate unul. Vroiam sa testes capacitatea lui de a reda cat mai spatial. Am gasit cate ceva pe un site, ceva cu digital-digest, parca.

Multumesc pentru ajutor !