FLEX Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Fiindca intilnirea de joi din Bucuresti a intrat in programul saptaminal al multor membri, nu mai este cazul sa deschidem topicuri in fiece saptamina; vom folosi acest topic pentru a ne anunta prezenta sau alte informatii. Locul de intilnire este explicat aici: http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=124 PS: ajung si joi, 04.11.2004, dupa ora 21:00! Edit Shenck: Se vor mai curatza din mesaje , in limita timpului. Link to comment
zalmoxis Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 @Felix...Mai joi e in 4 nov nu in 2 sau te duci din seara asta!!!!????....Ta na nam na!!!..... 1 Link to comment
VIPER Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Vine baiatu, in sfarsit! Aduc si masinutza (in starea in care e acum dupa concurs), poate ne "fugarim" un pic... Link to comment
Satori Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Oau... pe bune ca o aduci?!? SUNT FAN VIPER!!!! Link to comment
FLEX Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 Hehe! are o MAZDAAAAAAA http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=5...der=asc&start=0 Link to comment
Satori Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 :urale: :urale: :urale: Oau... Minunatie. Te rog adu-o!!! PS: am avut si eu o mica macheta cu motor electric dar a fost implicata intr-un accident si donata. Link to comment
VIPER Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Si saracutza e faultata rau de tot, arata ca naiba... O sa vina si un Viper prin Decembrie (masina 1/18 vine luna asta de ziua mea, carapacea de Viper poate de Craciun...). Link to comment
Satori Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 A mea a intrat la o liniuta intr-o bordura. VARZA a iesit. Verdictul a fost 'irecuperabila' si pentru ca nu ma costase nimic am dat-o si eu mai departe pentru piese de schimb. A ta ce a patit? Link to comment
VIPER Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Masina propriu-zis nimic, doar carapacea e muncita la greu si lipita cu banda izolatoare peste tot... Deh, ca dupa concurs... Link to comment
SORAN Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Hai cine vine? Poate avem noroc si nu ninge pana atunci si nici nu canta Voltaj sau altii. Edit: Shenck: Sorine citeste ce a scris Felix la inceputul acestui post. Am lipit eu topicurile. Link to comment
Vlad Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 vin! vin! desi joaca Steaua...Soran tu esti cu leduirle!!! Ia zii sefule ce se aude?faci rost? :-D :-D Link to comment
ovidiuc Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Nu pot pentru ca sa lipsesc. Link to comment
U R S U Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Va rog pastrati un loc si pentru B-78-CYV ... IO! Va multumesc! Link to comment
emi2009 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Va rog pastrati un loc si pentru B-78-CYV ... IO! Va multumesc! Primul pe dreapta, k??? Link to comment
Satori Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Va rog, daca aveti AutoExpert nr. 43, sa il aduceti la intalnire. Vreau sa citesc si eu comparatia intre Logan si Kalos. Tocmai am citit pe net niste fragmente si mi se par aberante. :? Link to comment
FLEX Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Stai calm, chiar SINT aberante ... Link to comment
SORAN Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Da acum am citit ce a scris! Eu vin oricum. Incerc sa termin de montat un woofer pana la intalnire! Link to comment
ovidiuc Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Shenck sa iei autocolantele la tine. Link to comment
FLEX Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Sorry, v-am fentat ... obligatii parintesti, deh Link to comment
VIPER Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Nu zice nimeni nimic din ce a fost aseara? Link to comment
Satori Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Pai zic eu ceva: S-au facut comparatii intre Logan si Kalos, test driveuri cu ambele, eu chiar am facut test drive cu Matiz S-a admirat 'jucaria' lui Viper - sa-i traiasca Link to comment
strumfuadi Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 asha'i zice acuma? "jucarie"?.. [shtiu ca se refera la mica vitezomana.. ] Link to comment
NFS Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Ia sa ma bag si io in seama! Joia viitoare vin si eu! :thumbr: Link to comment
Recommended Posts