Jump to content

Intilnirea din Bucuresti JOIA ora 20 la Palatul Copiilor

Recommended Posts

Fiindca intilnirea de joi din Bucuresti a intrat in programul saptaminal al multor membri, nu mai este cazul sa deschidem topicuri in fiece saptamina; vom folosi acest topic pentru a ne anunta prezenta sau alte informatii.

Locul de intilnire este explicat aici: http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=124

PS: ajung si joi, 04.11.2004, dupa ora 21:00! :lol: :lol: :lol:

Edit Shenck: Se vor mai curatza din mesaje , in limita timpului.

:urale: :urale: :urale: Oau... Minunatie. Te rog adu-o!!!

PS: am avut si eu o mica macheta cu motor electric dar a fost implicata intr-un accident si donata. :oops:

A mea a intrat la o liniuta intr-o bordura. VARZA a iesit. Verdictul a fost 'irecuperabila' si pentru ca nu ma costase nimic am dat-o si eu mai departe pentru piese de schimb. A ta ce a patit? :(

Hai cine vine? Poate avem noroc si nu ninge pana atunci si nici nu canta Voltaj sau altii.

Edit: Shenck: Sorine citeste ce a scris Felix la inceputul acestui post. Am lipit eu topicurile.

Va rog, daca aveti AutoExpert nr. 43, sa il aduceti la intalnire. Vreau sa citesc si eu comparatia intre Logan si Kalos. Tocmai am citit pe net niste fragmente si mi se par aberante. :?

Pai zic eu ceva:

S-au facut comparatii intre Logan si Kalos, test driveuri cu ambele, eu chiar am facut test drive cu Matiz :)

S-a admirat 'jucaria' lui Viper - sa-i traiasca :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...