Jump to content

Intilnirea din Bucuresti JOIA ora 20 la Palatul Copiilor

Recommended Posts

din pacate nu prea am timp sa stau... daca aveam masina dadeam o "fuga" pe la intalnire de vreo 15-20 min, altfel pierd prea mult timp :(

e extraordinar, in ultimele zile am inteles cu adevarat de ce se zice "time is money".

Aseara am ajuns si eu, dupa multe intilniri la care am absentat si pot spune ca mi-am mai incarcat un pic bateriile ... mare lucru si comunitatile astea auto :) )

I-am delectat pe baieti cu zgomotul de tigaie scapata pe asfalt al "masinii" mele, am sporovait o groaza si am plecat spre case inghetati tun :banana: :banana: :banana:

eu voi fi prezent pentru a dezbate alaturi de Iuzer posibilitatea linsarii unor bancheri straini care umfla banii romanilor. :rambo:

De asemenea lansez un apel umanitar iezista f'un membru cu drum pin' fabrica de Glucoza pe la 20,00 ???? :osanale: daca nu estimez sa ajung la sfircul caruia toti ne inchinam (Oh great nipple we worship you) in jur de ora 21,00

Edited by keluboss

io loganezul, impreuna cu congolezul si cu rautezul vom spune prezant in jur de 18-30, 1845. daca mai binevoieshte cineva sa ni se alature, e binevenit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...