Guest Mecmar Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Si eu ma prezint cu lopata si cu sprit! Link to comment
ovidiuc Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Noroc cu Shenck ca sa dus mai devreme si a dezapezit parcarea .Acum intalnirea se tine in 2 reprize:cei care vin la 8 si pe la 9 o taie inghetati si cei care vin in jur de 9 si rezista si ei pana pa la 10 si ceva,cand ingehata si ei.Singurul care a rezistat la cele 2 sesiuni a fost CT_ZDB care probabil venind de pe litoral mai are imagazinata ceva caldura de asta vara .Pacat ca nu ne-am putut atinge de materialele antiinghet ale lui Mecmar ,le cara saracul in portbagaj,dar i-am promis ca la munte il scapam de ele . Link to comment
ticolino Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 ai uitat de o repriza, cea de la 7 la 8, in care participantii ingheata de unii singuri. noroc cu soran care a venit pe la 7:30 si mi-a mai tinut de urat >- Link to comment
Ana Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 eu zic sa facem ca la scoala pe vremuri, tura 1 de la 7 la 8 tura a 2a de la 8 la 9 si tura a 3a cand s-o putea. si schimbam o data pe an sau la proteste prea vehemente. Link to comment
SORAN Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Da joia asta cine mai vine. Apropo Shenk ar trebui avertizat la intalnirea trecuta l-am vazut eu cum a tras un pic frana de mana si masina inca mergea! Link to comment
Guest Mecmar Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Eu unul vin si cu vin. Link to comment
Guest Mecmar Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Pintre altele, astazi vine cineva la intalnire sau vin doar eu sa ma intalnesc cu Garcea care patruleaza in fiecare joi locul nostru de intalnire?! Link to comment
NFS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Pai io zic sa te duci mai devreme si sa-i dai o lopata de zapada... sa faca si el ceva folositor! >- Aaaa... si daca esti singur... iti dau eu un sms, merge? Link to comment
CT_ZDB Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 hehe... eu s-ar putea sa ajung mai devreme de 8.. tine si de trafic ... dar o sa fiu prezent. Link to comment
Leutzu Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Vin si eu...desi cred ca e cam tarziu sa anunt, dar vin... Link to comment
Alinake Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Pt intalnirea de Joi - 17 februarie.. as avea si io o intrebare.. chiar daca nu am luat inca Matizelu, as putea participa? ... pleaca cineva din regie la intalnire sau din vre-o zona vecina. Trece cineva in drumul lui pe acolo? Iar daca da, m-ar putea "ridica" si pe mine ? Mi-ar placea sa particip, da nu cred ca m-as descurca cu RATB-ul Link to comment
Lucman Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Esti binevenit! Pentru transport asteptam sa vedem cine are drum pe acolo. Link to comment
Guest Mecmar Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Mi-ar placea sa particip, da nu cred ca m-as descurca cu RATB-ul <{POST_SNAPBACK}> Daca vii sigur am sa aduc si aparatul Minolta despre care iti povesteam sa vad cum si in ce fel se pune problema. Ne intalnim joi. "> Link to comment
Lucman Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Mi-ar placea sa particip, da nu cred ca m-as descurca cu RATB-ul <{POST_SNAPBACK}> Garantat de descurci, metroul pana la Tineretului si apoi pe jos sau o statie cu 313, 312 sau 381 Cum stam copii cu intalnirea de azi, cine se prezanteaza? Link to comment
Alinake Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 din pacate eu credeam ca azi e marti nush de unde pana unde.. si am acceptat planurile pretenei sa ma duca la cumparaturi ("> .. acum 5 min am aflat ca e joi sunt dus rau cu programu asta de al servici.. deci din pacate, pas azi Link to comment
Lucman Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Suntem alaturi de tine in greaua incercare la care vei fi supus. >- Este inevitabil sa mergi la shopping, mai devreme sau mai tarziu toti trecem prin furcile caudine. Dar hei, consoleazate, ce nu te omoara te intareste Link to comment
Kali Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Na, ca v-am facut la pene. Am venit cu X5-ul meu Link to comment
bobi Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Dupa cum am citit si inteles din acest topic joia exista o intalnire a matizistilor.Bun,as vrea sa vin si eu,dar pana acum n-am vazut anuntat nimic pentru data de 24 ,deci daca se face ceva joia asta anuntati si voi.As dori sa vin sa va cunosc si cred ca as putea ajunge joia asta.Deci... Link to comment
VIPER Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Nu se mai anunta special, e in fiecare joi. Da' nu sunt numai matizisti... In general orice WOO, dar vin si altii, cu 2 sau 4 roti. Link to comment
Ana Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 intalnirile se fac in _fiecare_ joi, cu exceptia catastrofelor naturale de mari proportii, care pana acum in parcarea de la palatul copiilor nu s-au produs, chiar daca shenck acum ceva timp ne-a amenintat ca e inzapezita... din aceasta cauza, intalnirile nu se anunta. se considera premisa. Link to comment
SORAN Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Deci ca sa fie clar JOI pe 24 ne intalnim la Palatu' Copiilor in parcare pt. toti membrii noi care n-au inteles ca noi acolo suntem in fiecare joi orice ar fi! Link to comment
Shenck Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 @bobi, intilnirea e anuntata uite : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?act=calendar Link to comment
bobi Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ok,am priceput.Treaba cu,calendarul n-o stiam.Apropo,LA MULTI ANI Andy!Gata fratilor o sa fac tot posibilul sa vin si eu Link to comment
Alezz Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 As vrea sa vin si eu joi sa va cunosc da nu stiu daca sa vin sau nu pentru ca la cati oameni sunt aici pa forum nu stiu daca gasesc si eu un loc de parcare pa langa voi . Daca nu gasesc loc o s-o las la Polivalenta in parcare si o sa vin pa jos,pentru patrie fac orice Sper sa nu intervine ceva pana maine. Se poate,pot sa vin si eu ??? Link to comment
Recommended Posts