iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Parcarea de la Palat e uriasa, nu-ti face probleme ca nu gasesti loc...am vrea noi sa umplem toata parcarea ... Esti binevenit!!!!! Link to comment
Alezz Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Multumesc pt raspuns,acu nu mai imi ramane decat sa anulez toate afacerile de maine (mai putin examenu' de dimineata )si nu mai ramane decat sa ne vedem acolo.Multam inca o data . Link to comment
NFS Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Maine, aia care chiar vreti sa mergeti la munte, ar fi bine sa aveti la voi banu , ca sa stringem avans pt Intalnirea Aniversara! Ovi, ai fost ales casier! In unanimitate! Link to comment
iuzar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Serge, daca vii maine la intilnire, ma prezentez si eu, bre, sa-ti fac o poza, ca cine stie pe unde mai dispari juma de an... ...vedea-te-as in Bahamas >- Link to comment
Vlad Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 va gasesc pe la 9 .30 ca eu cred ca de abia atunci ajung! Link to comment
NFS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Iuzar, lasa mai, ca-mi fac eu una din Bahamas si ti-o trimit, cu dedicatie S"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Si de ce iti rozi unghiile? Esti stresat ca pleci in Bahamas? Link to comment
totti Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Se pare ca v-a alungat ploaia aseara... Am ajuns si eu pe la 8:35 si nu era nimeni in zona Link to comment
ovidiuc Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Nu,intalnire s-a tinut dar in bar. Link to comment
totti Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 M-am gandit eu, dar nu stiu unde e baru' Daca avem o locatie alternativa, s-o precizam undeva. Link to comment
NFS Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Am stat in ploaie ce-am stat... pe la 20:30 ne-am retras spre locuri mai uscate. Link to comment
Ana Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 (edited) locatia alternativa 1 este cum iesi din parcare faci dreapta, in intersectie stanga si pe dreapta imediat e spalatorie dupa care o casa rosiatica in care e o pizzerie. pizzeria in cauza e locatia alternativa 1. daca nu sunt locuri in locatia alternativa 1, se trece la locatiile alternative 2, 3, 4... Edited February 25, 2005 by Shenck Link to comment
Alezz Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 A fost super sto ,rusine mie ca nu am putut sa stau mai mult...dar recuperez data aviatoare cand sper sa vin primul si sa plec ultimul . Mama ei de ploaie speram si eu sa vina mai multi ("> . Link to comment
remix Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Si eu am fost, a fost ok. Intr-adevar, in caz de prea multe persoane pizzeria devine neincapatoare. Eu sunt nou si nu am fost decat o singura data la intalnire. Daca exista membri care vin in mod exagerat de regulat atunci poate acestia ar trebui sa-si faca public numarul de telefon. Astfel daca ai ajuns la locul cu pricina si este pustiu poti da un telefon sa te interesezi de mersul lucrurilor. In cazul intalnirii de ieri imi pare rau ca nu am putut sta mai mult. Eu, unul, am fost placut surprins de felul in care posesia/pasiunea pentru o anumita marca auto poate aduce impreuna oameni atat de diferiti care se simt atat de bine in jurul aceleiasi mese. Este o atmosfera unica ce mie imi place in mod special. Tocmai de aceea sper sa pot veni la intalnirea aniversara de la Moeciu 2005. Link to comment
Alezz Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Mi-as dori (tinand cont de credibilitatea institulului national de meteorologie si hidrologie)ca joia viitoare sa nu ninga si sa nu fie -20 C Da oricum mai bine sa ninga decat sa ploua ca daca ninge vin cu Dacia aaahhhhhhh sau nu tre sa va arat ce numere mi-am luat la Cielo . Link to comment
Leutzu Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Eu sunt prezent si Joi (3 martie), ca de obicei+prietena la palatul copiilor sau varianta bar. Link to comment
NFS Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Din pacate joia asta nu am cum sa apar, am tren spre Chisinau la 20:45 ("> Ma intorc marti dimineatza! Link to comment
FLEX Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Bai, tu nu te astimperi odata? abia-ti dadusi fundul jos din aeroplan si acum hop! in tren! o sa-l manince plictiseala pe Puisor, sa stii ... Link to comment
Alezz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Joi 3 martie imi anunt si eu prezenta ...si poate imi aduce cineva si mie un autocolant din ala care se lipeste pa afara ca pa dinauntru am Link to comment
SORAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Vin si eu dar sa nu mai ploua ca data trecuta! Am venit si am plecat data trecuta! Pt cine vroia sa ma cunoasca dintre membrii noi am nr VPS la masina! Link to comment
Alezz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 @Sorane mai bine ne spuneai ce model Daewoo deti si ce culoare ca eu la memoria care o am...oricum personal o sa ajung acolo pa la 7 jumate, daca vii uitate dupa un Cielo argintiu B-086105 . Link to comment
Guest Mecmar Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 sa nu mai ploua ca data trecuta! Am venit si am plecat data trecuta! Pt cine vroia sa ma cunoasca dintre membrii noi am nr VPS la masina! <{POST_SNAPBACK}> Tu esti mai vechi si nu stiati de pizzerie? Eu am avut noroc cu Ovidiu si cu Zmeu ca i-a dat lui telefon, altfel... Si eu vin joi, la orele fix trecute 20,00. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Tu esti mai vechi si nu stiati de pizzerie? Eu am avut noroc cu Ovidiu si cu Zmeu ca i-a dat lui telefon, altfel... <{POST_SNAPBACK}> Cine? Eu? Nu recunosc nimic. Pe bune! Nu stiu nici un numar de telefon al membrilor. Bine ca mi-ati adus aminte. Cred ca trebuie sa mai dau si eu pe la intalniri. Link to comment
NFS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 S-a schimbat modificarea. Nu mai plec azi, ci maine seara! Asa ca ne vedem la 20:00! Link to comment
Recommended Posts