FLEX Posted November 19, 2004 Author Share Posted November 19, 2004 Bre, v-ati stricat la mansarda? intilnirea o fac oamenii, nu orele, ce naiba! Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Pica (,) cam aiurea, dar spuneti-mi si mie care-i cel mai bun traseu Fabrica de glucoza - Palat? Link to comment
Satori Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Doamna Ghica, Colentina, Mihai Bravu... si dai si dai... dar eu nu stiu bucurestiul Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 cam asta-l intuiam si eu... departe fac 45 de minute ca popa Link to comment
Satori Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 pai eu stau la obor asa ca nu faci cu mult-mult mai mult ca mine Link to comment
Lucman Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 de la Obor pana la Vacaresti 15 minute daca nu e aglomeratie si inca 3 minute pana la Palat Link to comment
Satori Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 daca nu e aglomeratie ehe... oricum, e un motiv in plus sa stau mai mult la intalnire Link to comment
keluboss Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 @ Shenk: in cazul in care n-a ajuns MP -ul VIN Link to comment
smart_ass Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Desi am votat ora 7, am sa ajung pe la 8. Rushinica, Rushinica! Link to comment
CT_ZDB Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 cam asta-l intuiam si eu... departe fac 45 de minute ca popa Eu venit putin de mai sus.. De pe Lacul Tei.. si in 15- 20 min am ajuns (fara sa depasesc viteza legala). In seara asta testat si facut comparatii intre Cielo GLE... cu CHIP + FILTRU Versus Cielo GLE. S-a vazut... s-a simtit... Vlade... frumos lucrat nu am ce spune... sa te vedem si cu evacuarea aia ! :mrdj: Link to comment
MikeTekRacing Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 In seara asta testat si facut comparatii intre Cielo GLE... cu CHIP + FILTRU Versus Cielo GLE. S-a vazut... s-a simtit... Asa e, Cieloul meu era cel nemodificat si chiar se simtea bine diferenta. Am mai facut comparatia si de faruri (eu le am tot pe cele clasice, el si cu Vlad aveau Philips) si se vedeau si acolo diferente. BTW Vlad, misto boxe omule... Link to comment
Vlad Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 din ce am vazut...CT_ZDB se pare ca are un filtru ceva mai bun ca al meu: el are K&N normal eu Pipercross palnie...se pare ca al meu e putin sub -dimensionat ...dar diferenta nu e foarte mare... acum urmeaza sa vad ce fac cu evacuarea :-D ...vedem joia viitoare in rest pt. cine citeste din cei care pleaca la munte...Distractie placuta,vreme buna si ... :-D :-D :-D :-D Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Jurnalu' lu Kelu' azi am fost la prima intilnire daewoo club. Am ramas stana de piatra cind am vazut cit popor s-a adunat si din pacate n-am reusit sa memorez numele tuturor Am primit autocolant de la Shenk + unu de rezerva in cazul in care nu-l lipeam bine pe primul da n-a fost cazu' troneaza acu' pe luneta multam cel de rezerva se va repartiza catre alt doritor. Am ramas absolut fascinat de atmosfera, sincer nu ma asteptatm sa fie in felul asta... Am discutat despre utilitatea lui Dura Lube, posibilele protectii de iarna, dar am fost asigurat ca nu trebuie sa ma bag ca la Dacia sa bag cartoane si alte prostii, in schimb s-ar merita un scut mai ca lumea. La plecare ca un taran veritabil ce sunt am omis sa salut pe toata lumea, insa eram deja cu gindul in tari straine, si trebe sa recunosc nici pina acum nu ma dezmeticesc de atmosfera, sunt curios cum vor fi intilnirile de la vara Link to comment
Satori Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 La plecare ca un taran veritabil ce sunt am omis sa salut pe toata lumea si eu la fel :maso: Link to comment
NFS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Kelule, io am facut scurta la mina stringand mainile tuturor... da' cam jumate din ei habar n-am cine sunt. Sincer imi pare rau ca nu te-am identificat... macar ti-am vazut masina, rosie si sclipitoare... da' n-am compilat ca-i a ta. Am zis numa' "iete un nou, frumos Matiz rosu!" In gind, of course Cu glas tare nu recunoasc alta masina mai frumoasa k a mea! 8) Ar trebui sa ne facem niste ecusoane ca la intalnirile alcolicilor anonimi! Link to comment
keluboss Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 la AA nu sunt ecusoane eu stiu, da nu ma intrebati de unde... cit despre mine nu m-am dezlipit de bondar, pe care l-am spalat special pentru intilnire am vorbit da m-am prezentat pe nume si nu dupe porecla, doar Sprite si Shenk m-au identificat din start Link to comment
FLEX Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Bey, a fost super aseara! Lipsesc si eu de 2 ori si uit ce misto e intre prieteni! Fratilor, misto urla filtrele alea, pe bune! NFS, vezi ca ai dat-o-n bara, brus a zis ca a lui Maharul e a mai sprintara, apoi a mea (stiu eu de ce, e de la caucioacele alea inalte, chiar am observat aseara ca a mea e cea mai cocotata ) Surpriza majora a fost cu laur, care a batut 500km sa ne vada (sanchi! ). As usual, am pierdut grosul populatiei, la ora 21:30 erau numa' fo' 20 de masini ... pina in primavera trebuie sa gasim un loc mai mare si mai placut uscat, parerea mea ... sau cerem de la Base voie sa blocam aleea :-D :-D :-D Link to comment
NFS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Review-ul meu e colea, pus aseara...la cald! in buna traditie a rezumatelor de la intalniri! http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=1890 Link to comment
laurentziu83 Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Surpriza majora a fost cu laur, care a batut 500km sa ne vada (sanchi! ). Erau numai 400 si ceva (Iasi), sa nu exageram totusi. Nu mai are rost sa va zic pe unde am fost pana am ajuns la voi (si pe la Cotroceni) dar am reusit, sau mai bine zis ati reusit sa ma pescuiti de prin zona, acum sincer nu mai stiu de unde m-ati pescuit. Am vrut sa va anunt cu o zi inainte de venirea mea dar n-am fost sigur ca pot sa ajung si la intalnire. Sper ca nu ati inghetat prea tare asteptandu-ma. Ma bucur sincer ca v-am vazut, am zis atunci ca nu avea rost sa pierd ocazia si va multumesc si voua ca ati ramas pentru mine, m-ati cautat si m-ati gasit. Eu ma intorc luni dimineata la Iasi. Sper si eu sa ne revedem, nu stiu insa cand, voi vedea si eu cum am programul. Link to comment
CT_ZDB Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 maine este joooi... Cine isi face anuntata prezenta??? Cum ramane cu ecusoanele ) Link to comment
arp Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Maine e meci la 20.15...joaca Steaua... Link to comment
Shenck Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Ghinionu lor! Nu stiau ca Joia e intilnire DaewooClub Link to comment
CT_ZDB Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 si de ce e meci.. inseamna ca o sa fie strazile mai libere... cel putin inainte de meci ) Link to comment
NFS Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Io vin... poate mergem intr-un bar cu TV ! Cine transmite meciu? Ca poate il prindem pe radiourile din masini, doar sa-mi ziceti cine transmite sa caut frecventza pe net. Link to comment
CT_ZDB Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 TVR-ul... cine altul??? Link to comment
Recommended Posts