SORAN Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Joia asta ajung si eu cu fata mea(una din ele ) Link to comment
Lucman Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Mai copii, veniti si voi de la 7 ca se intuneca repede... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Secondez aceasta propunere! Link to comment
alx Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 io ma opun! domne, daca scrie 20 pai atunci 20 sa fie. ne pare rau, luci, nu se accepta! ) dar tu poti sa mergi de la 7 ca vin si eu. dar vom fi clandestini pana la 8 cand incepe intalnirea oficiala. pssst sa nu spui la nimeni! Link to comment
Lucman Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 io ma opun! domne, daca scrie 20 pai atunci 20 sa fie. ne pare rau, luci, nu se accepta! ) dar tu poti sa mergi de la 7 ca vin si eu. dar vom fi clandestini pana la 8 cand incepe intalnirea oficiala. pssst sa nu spui la nimeni! <{POST_SNAPBACK}> Daca nu vii la 7 te strang de gat cu manutza mea si personala. Sunt pe jos si daca te astept aiurea ... o sa iti para tare rau Link to comment
NFS Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 fftopic: Lucicaaaaa, mah tata... daca tu ai fost capu la rautati ... de ce scrie membru numaru doi in dreptu lu matale, mancatzi-ash?!? Pai din cauza ta sunt eu #6 Link to comment
alx Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 cine e number one? stai linistit lucica ca vin pe la 7... Link to comment
Lucman Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Membrul nr 1 e tot je Dar e sicret Link to comment
Lucman Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Adica nr 1 a fost facut de mine dar l-am sters, contorul insa nu s-a resetat... de aceea sunt nr 2 Link to comment
alx Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 aham... ce ma costa sa fiu eu no.1? Link to comment
FLEX Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 ce ma costa sa fiu eu no.1? <{POST_SNAPBACK}> Sa-i dai Loganul mamei si sa iei Tico inapoi ... e mic, super in urban, consum de uiti sa treci pe la benzen ... Link to comment
alx Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 pai acum chiar cu el sunt numa' ca are pb cu directia... pe drept mere bien da' cand iau o curba am impresia ca am o roata intr-o parte si una in alta Link to comment
VIPER Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Wow, si in mod normal le ai pe aceeasi parte? Link to comment
alx Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 pe aceeasi parte cu ce? <:-p> sau... tu nu le ai??? ) Link to comment
Guest Mecmar Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Leutzu, vad ca sti tu te uiti tot pe aici, la ce ora ne facem intrarea la intalnire, caci vad tot felul de opinii? >- Link to comment
ovidiuc Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Deci ca sa stai linistiti intalnirea s-a facut.Lume peste asteptarile mele >- ,as aminti aici Lucman,Shenck+,eu,Leutzu+,Satori,Brusli,Viper,Mecmar,Maharul,baietii cu ticoloase tunate(Soran si prietenul lui),Alx,Afarcas si altii.Ne-a onorat cu prezenta si Zeul si la final a ajuns si Sprite,care a avut timp sa fumeze o tigara cu noi(de, se facuse ora 23 si totusi frigul nu iarta).Speram in vremuri mai calduroase si sa ne pregatim,ca in curand forumul prinde in buchetul vietii lui primul si trebuie marcat ca atare momentul. Link to comment
alx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 CUM MARCAM EVENIMENTU??? si care e data EXACTA? Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Cum marcăm evenimentul, nu ştiu În schimb, baza de date a Mamei Omida răspunde: primul mesaj al acestui forum a fost scris la unixtime 1077523307, adică 23-02-2004 08:01:47, de către FLEX, textul mesajului fiind "In sfirsit s-a facut! avem locul nostru de discutii despre masinile noastre. Multumiri administratorului pentru efortul depus in concretizarea acestui forum, sper sa ne simtim bine impreuna, cu toti cei care vor mai veni! Hai sa facem o treba buna!" Link to comment
Lucman Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Pica miercurea, deci facem o intalnire in parcare miercuri pe 23.02.2005? Asa de control, masa si dansul mai tarziu prin weekend Link to comment
SORAN Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Am mai vorbit cu o persana reprezentanta a sexului frumos sa vina si ea la intalnire sa vedem dak se tine de cuvant. Are un tico verde si se numeste Catalina! Eu vin joi sa va arat ceva dragutz! Link to comment
Leutzu Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Eu zis sa stabilim joi cum sarbatorim implinirea a unui an de viata a forumului. Oricum, joi sunt prezent. Link to comment
NFS Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Si io zic ca evenimentul trebe marcat cum se cuvine. Tot ce vreau este sa pot si eu fi prezent. Asa ca 23 feb nu prea ma incanta... nu stiu daca pot ajunge mai devreme de 28 feb!!! Poate pe la inceputul lu martie?!? [-O Link to comment
VIPER Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Eu la sfarsitul lui februarie o sa am concurs afara... Link to comment
Recommended Posts