Jump to content

Recommended Posts

Cum schimb spritiera la un Cielo '97 ?

Am facut prostia sa dau o gaura in stalpul din fata stanga prin interior ca sa prind acolo alarma in suruburi si am avut surpriza ca a inceput sa curga lichidul din spritiera. Nu mi-am dat seama ca e si el acolo pe interiorul aripii. Cred ca acum trebuie sa dau aripa jos ca sa schimb vasul ... As vrea ceva sfaturi ca sa dau aripa jos. E greu sa fac eu treaba asta sau mai bine merg la tinichigiu. N-as vrea sa ramana urme ...

Merci anticipat

Ca sa dai aripa jos e destul de complicat sau cel putin mie asa mi s-a parut. Trebuie sa dai jos:

- masca de la radiator

- "contra-aripa" de plastic (plasticul ala de e prins pe aripa)

- bara fata (aici e nebunia cea mai mare, sunt f multe surubuiri si chiar in dreptul aripii sunt f greu de scos)

- farul si semnalizarea

- desfaci suruburile care prind aripa

Cel mai bine ar fi sa gasesti o metoda sa astupi gaura aia fara sa mai desfaci aripa.

Ai avut dreptate george_d cu desfacutul la "contra-aripa" a fost destul ca sa i-mi bag mana sa misc spritiera de la locul ei si sa astup gaurica facuta.

Acum e OK si merci de sfat!

PS. La service-ul de pe dorobantilor-cj mi-au spus ca trebe sa las masina pana mai tarziu ca sa desfaca aripa si sa-mi schimbe spritiera... banditiii :tongue: