Jump to content

Cat de mult ati putut cara cu Matizul

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sarcina maxima pe Matiz: eu(90), gagica(60), prieten(95), nevasta prieten(75), copil prieten(15), bagaje(15), vitel(45), vin(30), tuica(10), miere(15) =450kg!

Horcaia la greu cind urcam pe Dealul Negru am ajuns insa la 100km/h in tr.3! repet, in urcare dinspre Rm.Vilcea spre Pitesti.

eu (85kg), nevasta (75kg), un prieten (110kg), nevasta lui (65kg), un copil (habar n-am cit, sa zicem vreo 25kg) , bagaje subtire, pe drumul care urca dealul de sub Timpa (in Brasov), urcat cu a doua, fara probleme!

Mai degraba voluminos decit greu si interesant pentru antrenamentul inteligentei: joci la greu tetris 3d in "portbagaj" ;) .

Da, e si jocul meu preferat cind plec la drum! hihihihi!

Mai degraba voluminos decit greu si interesant pentru antrenamentul inteligentei: joci la greu tetris 3d in "portbagaj" ;) .

Da, e si jocul meu preferat cind plec la drum! hihihihi!

Din cauza asta am observat ca e bine sa ai multe plasutze ... se muleaza in diverse goluri dintre obiectele voluminoase. :D Altfel din 2 genti umpli masina :( . (Stii tu, ca T-urile din tetris ...)

Daca ai sti ce greu am convins-o pe sora-mea sa renunte la valiza cind merge cu mine ... "da' ce, ma, nu incape?" si explica-i fetei cum e cu geometria in spatiu, daca poti ...

Am uitat sa spun ceva: e foarte util sa ai etajera aia de la portbagaj: renunti la legaturile cu haionul, si va tasa ce bagi tu sub ea, astfel cind deschizi haionul nu mai este riscul de a se varsa continutul pe jos!

• 3 weeks later...

Care vrea sfaturi despre cum se aranjeaza bagajele prin masina sa-mi dea un mesaj, ca la cate pachete cu papica pentru dragii mei colegi shi prieteni studentzi+bagajele mele+inca 2 colegi+bagajele lor pe care shi le puneau pe unde aveau loc, inclusiv in brate. Eu cel putin puteam sa spun ca stateam bine (nu-s afurisit?). Odata m-au oprit gaborii shi m-au intrebat daca nu am un Irakian in bagaje (serios vorbesc)

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Mai baeti io n-am carat f mult in ticozauru meu, dar am tractat pe o distanta de 7 km (palatul poporului- salajan) un ford sierra, care are vreo tona si ceva si e mare cam cat 3 ticouri; sa vezi ce murea lumea de ras pe strada cand ne vedea :shock:

Recent, am carat aragaz Arctic + o buda Mondial + alte maruntzisuri (haleala)... in fatza, evident eu si nevasta.

A incaput aragazul ? A incaput ... lejer inca ... Evident cu bancheta spate rabatata, si portbagajul inchis.

in vara asta :

sighisoara - craiova (cu oprire la balea lac )

craiova - vama veche - craiova

la ambele drumuri in masina au fost 4 persoane, 4 saci de dormit, 2 corturi (dintre care unu batranesc, a mai intrat decat un sac de dormit tot batranesc in portbagaj si niste maruntisuri), 4 izoprene, 2 rucsaci mari (mari..adica ~ 70-80l...de dus pe munte o sapt. doua cu ei)...si cativa rucsacei - plase cu care am finalizat tetrisul.

la primul drum am avut consumul de aprox. 5l/100km, la al doilea cam 7 cred (pe A1 si A2 am mers cu 140-150 in rest 100-130). atunci nu stiam ca mananca asa mult la viteza mare :spume:

oricum se cunoaste greutatea la matiz, atat la accelerare cat si la franare :mda:

Ieri (luni, 11.10.2004) am dus niste rude la gara din Targoviste(aprox.11-12km): 5 persoane x 70kg/medie + 1 copil (20kg) + 1 sac faina x 30kg + bagaje de aprox. 25kg (tuica, must, conserve etc). Bashca, o ploaie ca-n filme, ambele stergatoare in functiune, dezaburirea+AC, radiocass-ul, farurile (normale+cele de ceata). Masina s-a comportat impecabil! Sa moara de ciuda Satori, nu alta! :P :P :P

Va zic si eu trei faze cu ... Tico :

- comoda din lemn masiv, aprox 140 x 90 x 50 cm

- saltea de pat 160 x 200 cm

- gratar (din beton) pentru gradina, aprox.200 kg

Va las pe voi sa va imaginati cum aratam si ce fete faceau de fiecare data cei pe langa care treceam

vlad