danielson Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Eu am carat (bancheta spate rabatata) 7 saci de cartofi, in medie cam 35 de kile sacul. Adaugandu-ma si pe mine si nevasta-mea, ajung la 382 de kile. Masina nu era foarte lasata in spate, dar motoru tragea ca draq. Link to comment
brusli Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 am pus pe ea 23 cutii faianta, 4 saci adeziv, 2 persoane. erau lasate cauciucurile spate Link to comment
FLEX Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Sarcina maxima pe Matiz: eu(90), gagica(60), prieten(95), nevasta prieten(75), copil prieten(15), bagaje(15), vitel(45), vin(30), tuica(10), miere(15) =450kg! Horcaia la greu cind urcam pe Dealul Negru am ajuns insa la 100km/h in tr.3! repet, in urcare dinspre Rm.Vilcea spre Pitesti. Link to comment
Lucman Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Una bucata masina de spalat in ambalaj original, mai mult voluminos decat greu Link to comment
NFS Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 eu (85kg), nevasta (75kg), un prieten (110kg), nevasta lui (65kg), un copil (habar n-am cit, sa zicem vreo 25kg) , bagaje subtire, pe drumul care urca dealul de sub Timpa (in Brasov), urcat cu a doua, fara probleme! Link to comment
Mishu Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Mai degraba voluminos decit greu si interesant pentru antrenamentul inteligentei: joci la greu tetris 3d in "portbagaj" . Link to comment
FLEX Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Mai degraba voluminos decit greu si interesant pentru antrenamentul inteligentei: joci la greu tetris 3d in "portbagaj" . Da, e si jocul meu preferat cind plec la drum! hihihihi! Link to comment
Mishu Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Mai degraba voluminos decit greu si interesant pentru antrenamentul inteligentei: joci la greu tetris 3d in "portbagaj" . Da, e si jocul meu preferat cind plec la drum! hihihihi! Din cauza asta am observat ca e bine sa ai multe plasutze ... se muleaza in diverse goluri dintre obiectele voluminoase. Altfel din 2 genti umpli masina . (Stii tu, ca T-urile din tetris ...) Link to comment
FLEX Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Daca ai sti ce greu am convins-o pe sora-mea sa renunte la valiza cind merge cu mine ... "da' ce, ma, nu incape?" si explica-i fetei cum e cu geometria in spatiu, daca poti ... Link to comment
Mishu Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Am uitat sa spun ceva: e foarte util sa ai etajera aia de la portbagaj: renunti la legaturile cu haionul, si va tasa ce bagi tu sub ea, astfel cind deschizi haionul nu mai este riscul de a se varsa continutul pe jos! Link to comment
Sunman Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Doi grasi de vreo 100+ si 3 oameni la vreo 70 = 410 kg clapari si alte prosti in portbagaj = 40 kg sa zicem 450kg de tras tragea bine dar de frinat a frinat mizerabil Asta e Link to comment
laurentziu83 Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Care vrea sfaturi despre cum se aranjeaza bagajele prin masina sa-mi dea un mesaj, ca la cate pachete cu papica pentru dragii mei colegi shi prieteni studentzi+bagajele mele+inca 2 colegi+bagajele lor pe care shi le puneau pe unde aveau loc, inclusiv in brate. Eu cel putin puteam sa spun ca stateam bine (nu-s afurisit?). Odata m-au oprit gaborii shi m-au intrebat daca nu am un Irakian in bagaje (serios vorbesc) Link to comment
iuzar Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Aici pot sa raspund si eu, cate Matiz-uri am carat cu Espero? Joking... ...e din vina vinului de Paste Link to comment
ticodriver Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Mai baeti io n-am carat f mult in ticozauru meu, dar am tractat pe o distanta de 7 km (palatul poporului- salajan) un ford sierra, care are vreo tona si ceva si e mare cam cat 3 ticouri; sa vezi ce murea lumea de ras pe strada cand ne vedea Link to comment
danielson Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Recent, am carat aragaz Arctic + o buda Mondial + alte maruntzisuri (haleala)... in fatza, evident eu si nevasta. A incaput aragazul ? A incaput ... lejer inca ... Evident cu bancheta spate rabatata, si portbagajul inchis. Link to comment
john Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 pai si cum ai avut loc ? sau maruntisurile le-ai pus in buda ? :machiavelic: Link to comment
danielson Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Ai fi surprins sa vezi ca intra Link to comment
Instinkt Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Sincer, pana acum am mers cel mai mult cu 4 persoane (pe langa mine), fiecare de vreo 60 de kg. Cu 50 ale mele, rezulta aproape 300. Tragea destul de greu masinuta... Link to comment
laurentziu83 Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Eu simt diferenta cand sunt singur in masina fata de doua persoane. Foarte usor vad prin oras cum sare acul la 75-80. Bine ca nu mi-a sarit de prea multe ori. Link to comment
john Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 in vara asta : sighisoara - craiova (cu oprire la balea lac ) craiova - vama veche - craiova la ambele drumuri in masina au fost 4 persoane, 4 saci de dormit, 2 corturi (dintre care unu batranesc, a mai intrat decat un sac de dormit tot batranesc in portbagaj si niste maruntisuri), 4 izoprene, 2 rucsaci mari (mari..adica ~ 70-80l...de dus pe munte o sapt. doua cu ei)...si cativa rucsacei - plase cu care am finalizat tetrisul. la primul drum am avut consumul de aprox. 5l/100km, la al doilea cam 7 cred (pe A1 si A2 am mers cu 140-150 in rest 100-130). atunci nu stiam ca mananca asa mult la viteza mare :spume: oricum se cunoaste greutatea la matiz, atat la accelerare cat si la franare Link to comment
Satori Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 OAAAAAUUUUUU... bine ca nu mi-am luat kalosul doar pentru spatiu ca mi-as fi luat tzeapa! era mai ieftin un matiz. Link to comment
tarabostes Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ski-uri 2m lungime, pt mine asta a fost un test, eu am de 1.80 insa le-am carat pe ale unui amic, astea intra cu greu sau deloc intr-o berlina cu 3 volume ( in 1300 nu intra spre exemplu ) Link to comment
john Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ski...no problem...eu am sun roof cred ca intra si de peste 2m Link to comment
florinbad Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ieri (luni, 11.10.2004) am dus niste rude la gara din Targoviste(aprox.11-12km): 5 persoane x 70kg/medie + 1 copil (20kg) + 1 sac faina x 30kg + bagaje de aprox. 25kg (tuica, must, conserve etc). Bashca, o ploaie ca-n filme, ambele stergatoare in functiune, dezaburirea+AC, radiocass-ul, farurile (normale+cele de ceata). Masina s-a comportat impecabil! Sa moara de ciuda Satori, nu alta! Link to comment
vlad35 Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Va zic si eu trei faze cu ... Tico : - comoda din lemn masiv, aprox 140 x 90 x 50 cm - saltea de pat 160 x 200 cm - gratar (din beton) pentru gradina, aprox.200 kg Va las pe voi sa va imaginati cum aratam si ce fete faceau de fiecare data cei pe langa care treceam vlad Link to comment
Recommended Posts