K L U Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Salut, Pe 02.03.07 mi-am schimbat Nova cu un Cielo GLE,fabricat in 97,inmatriculat in 98,de care sunt foarte multumit si vreau sa vi-l prezint si voua.De cand il am masina a suferit un mic accident din cauza "desteptilor" care actioneaza poarta electrica la mine la servici,dar multumita unui service DAEWOO nici nu se observa. I-am pus un mp3 SONY CDX R3350,boxe SONY de 16,5cm pe spate,i-am ionizat geamurile,i-am schimbat capacele,tips la toba nichelat si suport numar nichelat pe spate. I-am montat becuri de pozitie albe cu 6 leduri,parerea mea se vad bine ,dar nu stiu de ce imi transpira un far Urmeaza sa-i pun proiectoare clare si deflectoare de aer,si sa-i schimb placutele de inmatriculare cu unele mai despartite Link to comment
uskt2005 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 (edited) S-o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km fara probleme Masina e frumoasa dar are o chestie care mie nu-mi place suportul de numar spate (parere personala) Cu farul incearca sa-l usuci cu o sursa de caldura(un feon de ex), daca tot o sa se mai abureasca s-ar putea sa fie spart pe undeva si sa intre apa la spalat si astfel se produce condensul P.S. De unde ai luat becoledurile cu 6 leduri? Edited April 24, 2007 by uskt2005 Link to comment
K L U Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 uskt2005: Suportul ala,chiar imi place I-am desfacut capacul ala din spate si l-am lasat asa,ca o folosesc doar in week-end(am masina de servici) si toata saptamana sta in parcare la firma,am lasat-o cu botul in soare Becurile de pozitie le-am luat din targ din Vitan! Link to comment
EM!L Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 S-o stapanesti sanatos multi km fara probleme! Ionizarea geamurilor i-a schimbat mult aspectul in bine! Imi place cum arata! "> Link to comment
uskt2005 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Sfat: Schimba suportul de numar din fata, nu mai esti daciot Link to comment
EM!L Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Continuare la sfat... schimba suportii cu unii inscriptionati DaewooClub.ro. >- . Link to comment
K L U Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Emil Popescu: Mersi! uskt2005: Pt fata ,nu am gasit unu care sa-mi placa,si am luat doar pt spate,urmeaza sa-l schimb odata cu placutele Link to comment
K L U Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Noi elemente Grila radiator cromata,stalpi negrii,deflectoare de aer si urmeaza sa-i montez si proiectoarele clare Link to comment
EM!L Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Imi place mult cum vine grila pe masina! Am mai vazut una asemanatoare, cu ceva timp in urma, pe o Nexia cu numere de Germania! Super si deflectoarele! Bafta in continuare! Link to comment
Gica Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Din fata acum aduce un pic a Nubira I (impresia mea). Insa deflectoarele vin bine. Cat sunt de folositoare ? Sa o stapanesti sanatos in continuare ! PS. De unde ai luat-o, fiindca pe la sfarsitul anilor '90 erau foarte multe masini (dar in special Daewoo) cu YTS ? La un service am auzit o data pe un mecanic ca mai are de rezolvat si masina de la I.A.T.S. Era o Nubira cu nr. YTS. Insa parca deodata au disparut cam toate sau nu mi-au mai sarit in ochi... Link to comment
K L U Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 (edited) Emil Popescu: Mersi,poate ne intalnim week-endul viitor cand ajung in CR (la socrii) Gica: Ai dreptate aduce un pic cu Nubira I,deflectoarele nu am apucat sa le probez deoarece le-am montat in parcare,de unde masina nu se misca toata saptamana ,o sa le fac maine proba Masina a fost a unui director de la o firma,dar nu am cartea de identitate in Buc ca sa-ti spun firma Edited May 4, 2007 by K L U Link to comment
mvylo Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 S-o stapanesti sanatos! Stalpii cum i-ai facut? Imi place cum arata. Link to comment
K L U Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 mvylo: Mersi Stalpii i-am facut cu autocolant negru mat. Poze mai edificatoare Link to comment
CATA_ASD Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 (edited) In primul rand felicitari pentru masina, iar in al doilea rand da-mi voie sa-ti dau un sfat: pune autocolant si pe ,,stalpul caroserii" ca altfel nu stiu cum sa-i zic, ca sa nu se mai vada dunga aceea argintie dintre usi. Edited May 5, 2007 by CATA_ASD Link to comment
cosmin teodorescu Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 mvylo: MersiStalpii i-am facut cu autocolant negru mat. Poze mai edificatoare salut poti sa imi spui si mie de unde ai luat autocolantul negru mat si ti-ai faut stalpii?? si cat ai dat pe autocolant?? Link to comment
K L U Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 In week-end am montat si semnalele albe Link to comment
EM!L Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Arata superbine! Cat te-au costat? Mi s-a parut mie sau garnitura aia de etansare nu prea s-a asezat bine? Link to comment
alexmohora Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 La ce service ai reparat julitura şi rugina pasaj roată spate? Ionizarea unde ai făcut-o? Link to comment
K L U Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Emil Popescu: Am dat pe ele 30RON Garnitura s-a asezat bine alexmohora: Am facut-o la AUTONET pe Calea Giulesti si m-a costat toata treaba(indreptat+vopsit aripa spate dr+usa dr spate,vopsit si curatat pragurile) 1600RON Geamurile le-am ionizat la SEND92 Pitesti 300RON Link to comment
K L U Posted May 26, 2007 Author Share Posted May 26, 2007 Am luat becuri PHILIPS XtreamPower +80% si pt proiectoare PHILIPS Blue Vision "> Link to comment
K L U Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 steph: Pe faruri parca e o diferenta,proiectoarele inca nu le-am montat Link to comment
K L U Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Ieri mi-am luat si jante la masina... Link to comment
c_french84 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Multi km fara incidente! nu-mi place suportul ne numar de pe spate! Link to comment
EM!L Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Foarte frumoase , schimba mult in bine aspectul exterioar al masinii! Link to comment
Recommended Posts