Immortal Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Da' ma, da' cica am voie, ca...VIN LA INTALNIRE Link to comment
mike.omega Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 (edited) eu parca stiam ca ii spune Cee'D ceva scoruri? Cee'D sau C'eed? ce mai conteaza? Tu oricum ai dreptate Scoruri? 15000 cip pentru versiunea de echipare cea mai completa cu piele, roti pe 17 inch, scaune cu profil sport foarte comfortabile, 1000 si 1 de gadget-uri, reglaje de care vrei tu, incalzire in scaune pe 3 trepte, sistem audio mult peste medie, oglinzi rabatabil electric si mai gasesti detalii de genu asta care celelalte la compacte sunt optionale sau deloc. Pret valabil pt motorul de 1.5 CRDI 16v, 90CP(abia din dec a.n. o sa fie disponibil si cu 110 CP) Nu stiu daca are si cu cutie automata PS: Radio CD-ul citeste si MP3 si cel mai tare e ca ai port USB, bagi sticku si canta ce-i pe stick Edited April 26, 2007 by mike.omega Link to comment
free_spirit Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Salutare lume ! Sambata, cum am scapat de la ore, vin intins la voi.Vreau sa cunosc Abramburelu' si poate, nenea Gadele, sa-mi monteze si mie( dupa 2 luni ) "dopu' " pentru plafoniera. Link to comment
ga^dele Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 ola//eu vineri dupa munca o intind subit la moeciu si ma intorc duminica...cine imi ridica si mie comanda de la abramburel. e in jur de 50 ron...ii dau luni cand sunt in cta...mike..nemuritorul..sau macar comanda ca banii ii trimit eu cumva... cheers all si spor la bere si mici Link to comment
Immortal Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 O iau eu, daca vrei - sper numa' sa am banii Link to comment
ga^dele Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 numai sa lasi un pm sa vb luni Link to comment
Immortal Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Luni?! Nu luni Daca e sa le iau, ti le dau si imi dai banii la urmatoarea intalnire, ori eventual pe sambata/duminica. Link to comment
ga^dele Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 oky..nu-i problem...mai ma chinui o saptamana cu lumarile din pozitii Link to comment
gmT** Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 iar m`am laudat degeaba .. nu ajung nici la intalnire .. si nici la liniute nu mai merg [petrec o saptamana prin medgidia] Link to comment
mike.omega Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Lasa ca recuperezi tu! Eu intre timp am facut si un mic album foto de ieri de la Kia Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Si cat de tare i'ai suparat, de nu te'au lasat inauntru?! Glumesc, da' poze cu interioru'? Oricum, seamana a "Verso" si nu-mi place! NB: Cred c al-am suparat tare de tot pe filip de nu da cu subsemnatu' p'aici... Link to comment
mike.omega Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 N-o sa-ti vina sa crezi dar pozne cu interiorul n-am facut Eram prea ocupat sa apas pe botoane sa vad ce face fiecare pe acolo si am uitat de imprimanta care face poze Vezi aici PS: ce insemna pt tine Verso?! Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Nu inseamna, ca era pus intre ghilimele. Al 3lea geam lateral, ca la Corolla Verso si chiar la Kalos HB. Interesant bordu', da' nu e cam...plasticos? Consola centrala are un puternic aer "renaultist", in timp ce volanul si indicatoarele par...superbe! Totusi...scumput pentru motoarele alea Link to comment
mike.omega Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Nu e din plastic gen Tico, asta ca sa nu zic Kalos E dintr-un material moale, habar n-am ce-o fi dar e super misto la atingere! Abia buzunarele usilor sunt din platic simplu in ideea de a rezista la utilizari mai intense. Consola centrala nu stiu daca au copiat-o nici nu-mi pasa, zau! E ordonata si simpla! Are toate butoanele la un loc si asta conteaza foarte mult! Sa-ti spun cata gimnastica trebuie sa faci la C4 ca sa ajungi la butonul de resenat trip-ul din BC?! E sub kilometrajul electronic aproape de baza parbrizului Mai nu e scump, adica e scump dar nu e scump( ) in comparatie cu restu(vezi Auris, Focus si altele) Pana la (mini)monovolum mai e drum lung! Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Eh hai, mai are mult de suferit KIA pana sa se bata cu, citez, "Focus, Auris"... In fine... tu mereu ai fost omu' lu' de'alde Hyundai si Kia, deci esti subiectiv! Link to comment
MCojo Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ... tu mereu ai fost omu' lu' de'alde Hyundai si Kia, deci esti subiectiv! Mi se pare ca are si ceva comisioane de pe acolo, daca nu ma insel... Link to comment
pixelconscious Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Domnilor, iertati-ma daca va deturnez topicul. Vin duminica asta in Constanta si as vrea sa stiu daca merge cineva dintre voi la Above and Beyond (Club Two) Link to comment
th3_grimreaper Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 @Immortal: Da' ce-are vere Hyundai'ul? fftopic: @Ga^dele: Nenea...eu vreau folie...cum iau legatura cu omu'? Mai e timp sa-mi pui o vorba buna? Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Si eu vreau folie!!! Si tot astept sa vina si Topseru' sa ma ia de manutza... N'are nimic Hyundaiu', da' nah...vorbeam si eu de fixuri ) Link to comment
ToPser Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Si tot astept sa vina si Topseru' sa ma ia de manutza... Ai facut cumva schimbare de sex? Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Am zis de manutza. Nu mai fa rime :-) Mnu, doar ca vroiam sa mai fie cineva din club, thats it Link to comment
Immortal Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 @Topser, @gadele: care-mi face si mie rost de un placaj MDF pentru hayon?! Sau care stie de unde? Link to comment
dreamlike Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Am lipsit si eu cateva zile de pe aici si vad ca ati si pus-o de intalnire. Cum sunt bugetar si am o minivacanta de 4 zile, nu pot sa nu fiu prezent la reuniune, insa sunt atatea inscrieri si retrageri incat nici nu mai stiu cine si cum vine? In fine, eu ma prezint. Apropos, daca vi se pare prea riscant la legal racing aveti varianta concursului de pescuit sportiv pentru copii de la Zarguzon. Fir intins! Nu in ultimul rand, propun o pedeapsa corporala pentru cei care au inceput sa se certe pentru marcile de masini pe topicul nostru de intalniri . Link to comment
DarkDogg Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Se poate sa vina si un "neinitiat in club" la intalnire?(adica eu) Primiti cu colinda? Si se poate sa achizitionez niste suporti de numere si un autocolant pentru Tico lui tata?(in curand al meu, noroc cu REMATU' asta ) Link to comment
Recommended Posts