Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu parca stiam ca ii spune Cee'D :D

ceva scoruri?

Cee'D sau C'eed? ce mai conteaza? Tu oricum ai dreptate :redface:

Scoruri? 15000 cip pentru versiunea de echipare cea mai completa cu piele, roti pe 17 inch, scaune cu profil sport foarte comfortabile, 1000 si 1 de gadget-uri, reglaje de care vrei tu, incalzire in scaune pe 3 trepte, sistem audio mult peste medie, oglinzi rabatabil electric si mai gasesti detalii de genu asta care celelalte la compacte sunt optionale sau deloc. Pret valabil pt motorul de 1.5 CRDI 16v, 90CP(abia din dec a.n. o sa fie disponibil si cu 110 CP) ;)

Nu stiu daca are si cu cutie automata :scarpin:

PS: Radio CD-ul citeste si MP3 si cel mai tare e ca ai port USB, bagi sticku si canta ce-i pe stick :lavolan:

Edited by mike.omega

ola//eu vineri dupa munca o intind subit la moeciu si ma intorc duminica...cine imi ridica si mie comanda de la abramburel. e in jur de 50 ron...ii dau luni cand sunt in cta...mike..nemuritorul..sau macar comanda ca banii ii trimit eu cumva...

cheers all si spor la bere si mici

Si cat de tare i'ai suparat, de nu te'au lasat inauntru?! :D

Glumesc, da' poze cu interioru'? Oricum, seamana a "Verso" si nu-mi place! :(

NB: Cred c al-am suparat tare de tot pe filip de nu da cu subsemnatu' p'aici... :scarpin:

Nu inseamna, ca era pus intre ghilimele. Al 3lea geam lateral, ca la Corolla Verso si chiar la Kalos HB. Interesant bordu', da' nu e cam...plasticos? Consola centrala are un puternic aer "renaultist", in timp ce volanul si indicatoarele par...superbe! Totusi...scumput pentru motoarele alea :(

Nu e din plastic gen Tico, asta ca sa nu zic Kalos :) E dintr-un material moale, habar n-am ce-o fi dar e super misto la atingere! Abia buzunarele usilor sunt din platic simplu in ideea de a rezista la utilizari mai intense. Consola centrala nu stiu daca au copiat-o nici nu-mi pasa, zau! E ordonata si simpla! Are toate butoanele la un loc si asta conteaza foarte mult! Sa-ti spun cata gimnastica trebuie sa faci la C4 ca sa ajungi la butonul de resenat trip-ul din BC?! E sub kilometrajul electronic aproape de baza parbrizului :grumpy:

Mai nu e scump, adica e scump dar nu e scump( :dizzy: ) in comparatie cu restu(vezi Auris, Focus si altele)

Pana la (mini)monovolum mai e drum lung!

Am lipsit si eu cateva zile de pe aici si vad ca ati si pus-o de intalnire. Cum sunt bugetar si am o minivacanta de 4 zile, nu pot sa nu fiu prezent la reuniune, insa sunt atatea inscrieri si retrageri incat nici nu mai stiu cine si cum vine? In fine, eu ma prezint.

Apropos, daca vi se pare prea riscant la legal racing aveti varianta concursului de pescuit sportiv pentru copii de la Zarguzon. Fir intins!

Nu in ultimul rand, propun o pedeapsa corporala pentru cei care au inceput sa se certe pentru marcile de masini pe topicul nostru de intalniri :caaalm: .

Se poate sa vina si un "neinitiat in club" :lavolan: la intalnire?(adica eu) [-O< Primiti cu colinda? :osanale: Si se poate sa achizitionez niste suporti de numere si un autocolant pentru Tico lui tata?(in curand al meu, noroc cu REMATU' asta :rock: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...