Jump to content

Dacia 1310 L

Recommended Posts

Nu stiu, mie mi-au pocnit rulmentii spate la Garboavele, la 14 km de Galati. Dupa ce am stat 4 ore pe camp cu bormasina, flex, generator (thanks to Gigikent), am pus rulmenti noi si am putut sa ma intorc acasa, sa iau Clio.

@Amundei: si ai bani sa completezi pana la jantele de aliaj? :D

Edited by laurentziu83
  • 5 months later...

Ieri Dacia a plecat de la noi din batatura, unde tinea umbra asfaltului de vreo 6 luni, noi am rasuflat usurati ca am scapat de rabla, si vecinii au rasuflat si mai usurati ca s-a mai eliberat un loc de parcare.

Dacia a plecat acum spre campiile verzi de la malul Dunarii, pentru o batranete linistita, la aer curat, adica Streche, un mecanic de la mine, a luat-o i-a pus deja portbagaj deasupra, si o va folosi la Chiscani, jud Braila la pescuit, carat balegar, carat fier vechi, carat caramizi.

Am dat-o cu 16 bastoane, bonus primind un carbelitor de rezerva, instalatia de gaz (care valoreaza 50% din pretul masinii), fete noi de usi, o joja de carburant din lemn si casetofonul ciordit de la Gigikent si doo bocse zgomotec :P si 2 Tesla, de pick-up.

Noul proprietar ii va schimba planseul pedalier, mancat tot de rugina, contraaripile, mancate si alea, daca il respinge la RAR, si cauciucurile.

Am fost cinstit si i-am comunicat noului proprietar faptul ca are kilometrii manariti, in bord avand 64000 de km, in realitate, aproape 70 de mii. :P

El a reglat-o inainte de a pleca la drum, i-a curatat carburatorul, i-a curatat si evacuarea, dand un rateu de era sa darame gardul si trezindu-l pe vecinul alcoolist de alaturi.

Asadar am mai incheiat un capitol rabla si am mai eliberat un loc de parcare la ai mei parinti, ca deja imi era rusine sa le justific de ce tin si Mercedes si Dacie in parcare.

Si o ultima poza cu bolidul (care mai mult de 120 nu urca nici sa-i pui kerosen in rezervor), inainte de a pleca cu noul proprietar. Am rasuflat usurat cand am auzit ca a ajuns in regula la destinatie. :D

post-79-1245131368_thumb.jpg

Edited by laurentziu83

=))

Ai luat bine.. altfel merita sa faci o rostogolire cu ea de bucurie ca a castigat urziceniul campionatul si .. eba alegerile :) ))))))

Bine, dupa ce scoteai instalatia de gpl din ea si mp3-ul :D

Avea droaga mp3 si eu nu stiam? :-?

Mai am o intrebare: acum, dupa ce o radiez de la fisc, mai trebuie sa mai merg si pe la politie sau se radiaza automat cand o inscrie noul proprietar?

Edited by laurentziu83

Am inteles. Mie imi era de situatiile in care noul proprietar nu inmatricula masina. Nu ca nu as avea incredere, ca mi-e coleg, dar fix de asta am vandut dacia, sa scap de ea, mare afacere n-am facut. Am cumparat-o cu 34 de bastoane in 1998, si o dau cu 16. :P

Si nu as vrea sa ma trezesc cu politia la usa cat timp masina mai are numerele mele pe ea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...