Abram Burel Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Se valideaza Pe de alta parte, observatia lui autom e corecta. Va depinde de "gustul" fiecaruia daca leaga firul pe "pozitii" sau nu. Link to comment
autom Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Schema este corecta !!Sper ma fi facut inteles , daca nu risca un telefon la mine . Multumesc, Si asa ati facut destul pentru mine Se valideaza Pe de alta parte, observatia lui autom e corecta. Va depinde de "gustul" fiecaruia daca leaga firul pe "pozitii" sau nu. Eu zic ca e o idee buna. Multumesc pentru validare! Link to comment
cornelus1970 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 (edited) @ Abram Burel oboseala isi spune cuvantul ? ( elevul bate profesorul ? ) spune : autom > daca leg LA borna de pozitii SI accesoriile , ceasul nu isi va schimba intensitatea cand aprindem farurile? INCORECT -daca legi firul de pozitii pe ACCESORII ai aceeasi intensitate ( mare ) permanent . -daca legi cum inteleg eu la tine LA pozitii si Accesoriile atunci ceasul merge dor cand ai lumina aprinsa nu si cand este stinsa . -trebuie invers , LA accesorii (3) legi pozitie (1) si ai luminozitate maxima si cu si fara faruri aprinse . astept sa fiu corectat daca am gresit . Edited December 5, 2008 by cornelus1970 Link to comment
autom Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Cred ca nu am explicat bine. Ideea era sa nu se schimbe intensitatea luminoasa cand aprindem pozitiile. Deci cred ca cele doua intrari, 1 si 3 trebuie legate in paralel pe accesorii. Link to comment
Abram Burel Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Poate sunt si obosit si , dar... va lamuriti voi si... mai vedem Hint: asa NU (vezi mai sus si postul meu , eventual si semnatura mea ) Link to comment
mordant Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 mai pot achizitiona si eu ceas din acesta? :-" Link to comment
TheGreatBabanu Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 mai stie cineva daca se mai gasesc ceasuri pt Tico? Link to comment
fishy86 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Eu mi-am montat un ceas analog . de pe un renault . de potrivit ... se potriveste , dupa decuparea locasului din bord da arata cam asa: Ceasul in stagiul de proba (am verificat inainte daca merge bine sa nu decupez degeaba bordul ... ) Un pic de rabdare si cu o pila... iese asa Link to comment
v drums Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 ceas renault 19 pe tico. ca originalul. la dezmembrari costa 10 lei. legarea se face in 10 minute. ceas renault 19 Link to comment
CatalinC Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 gata masupar ma duc si io la dezmembrari caut ceas de reno19 sau daca as afla ce model de ceas e cel de mai sus analog. Miar place mi mult unu dala pare mai elegant unu analog Link to comment
CatalinC Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 gata masupar ma duc si io la dezmembrari caut ceas de reno19 sau daca as afla ce model de ceas e cel de mai sus analog. Miar place mi mult unu dala pare mai elegant unu analog LE am fost azi in Braila la niste centre dezmmbrari,nu se mai gasesc masinivechi .numai logane si marci straine,dupa 2000 in sus. off Link to comment
v drums Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 am un ceas analog, se potriveste la fix... Link to comment
Recommended Posts