yo_alex_91 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 M-ar interesa sa gasesc un capac din ala de plastic pentru motor. Cum e la opel astra de exemplu. sa astupe motorul. Oare de la ce s-ar potrivi pentru cielo?Daca e nevoie il pot modifica, dar sa se potriveasca cat de cat. Link to comment
mad_voly Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Prea multa bataie de cap pt nimic. In plus, nu-i vad rolul. Nici nu cred ca o sa se mai inchida capota, chiar daca il modifici Link to comment
EM!L Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Incearca la dezmembrari, sunt sanse mari sa gasesti. Intr-adevar nu prea ii gasesc nici eu vreo utilitate! Link to comment
ALiCE Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Din ce am inteles, s-ar potrivi la fix capacele de plastic de la cielo euro 3. Utilitatea exista - se spune ca s-ar 'potrivi' mai bine, si ca ai sanse mai mici sa-ti curga uleiul pe la garnitura. Link to comment
ovi_jer Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 ALiCE citeste mai cu atentie sa vezi despre ce capac este vorba. Link to comment
CiprianPJM Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Dar oare nu incurca fluxul de aer sub capota si, implicit, racirea? Nu sunt sigur, nu contrazic si nu sunt sarcastic. Link to comment
Recommended Posts