blackshadow Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Diferenta intre cele 2 tipuri este faptul ca angel-eyes sunt cercuri complete (aproape complete) pe cand eagle eyes sunt doar 3/4 din cerc. Atasez poze pentru fiecare in parte. Bineinteles, alegerea depinde si de masina... deci precizati si pe ce masina le-ati vedea pe cele alese. Eu, pentru cielo, cred ca ar merge mai bine niste "ochi de vultur" nu? Link to comment
laurentziu83 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Si cu care din ele vezi mai bine noaptea? Link to comment
gxg Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Cred ca ambele tipuri de ochi lumineaza la fel.Doar tin loc de pozitii, nu? Link to comment
laurentziu83 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Da, dar sunt montate peste oglinzile farurilor. Nu stanjenesc cumva dispersia luminii? Link to comment
blackshadow Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Nu cred ca optureaza prea mult deoarece vin in jurul lupei si deci nu o acopera. Ambele sunt montate pe pozitii (lumina de stationare) deci nu trebuie sa lumineze prea mult. Singura diferenta este cea estetica: ochii de vultur dau un ton mai agresiv, pe cand ceilalti... dau un ton de ... ingeras. Link to comment
EM!L Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Mie mi-ar placea mai mult angel eyes-urile pe Cielo decat celelalte! Link to comment
Recommended Posts