Esperatul Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 (edited) Am fost si eu pana la cabana Vidraru. Drumul foarte prost de la tunel. Atasez cateva poze. Edited September 3, 2006 by Esperatul Link to comment
iuliana Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Am fost si noi sambata pe Transfagarasan: vremea a fost excelenta, peisajele de vis. Drumul foarte prost in Arges, asa ca am decis sa ne intoarcem pe Brasov si am coborat spre Cartisoara. Atasez cateva poze. Spre informare: Cetatea Poienari - intrare adulti 2RON, taxa foto 5RON, taxa filmare 10RON. La Cabana Balea Lac: o ciorba de burta 10RON, o mamaliga cu branza si smantana 4RON. Preturi pentru revelion: http://www.laculbalea.ro/Revelion-la-Balea-Lac.368.0.html Link to comment
ryder2005 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Salutari! As vrea sa plec maine intr-o drumetie catre Lacul Vidraru si apoi la Calimanesti. Problema este ca nu am fost in viata mea prin aceste locuri, cu atat mai putin cu masina. Asa ca va rog, daca ati fost recent pe acolo, sa imi povestiti si mie pe scurt detalii "picante" , cum ar fi drumurile cu gropi, drumurile blocate/inchise etc, rute ocolitoare etc. Tot ceea ce ar prinde bine unui pioner in zona asta a tarii. Maine dimineata plec din Bucuresti asa ca as fi taaaaaaaaaaaaaare recunoscator daca mi-ati povesti una alta in seara asta. Multam muuult tuturor. Promit ca o sa pun poze...daca reusesc sa ajung acolo ) Link to comment
cpop Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Transfagarasanul e inchis, cred ca se poate ajunge doar pana la km 102. Gasesti cazare la pensiuni (desi cu week-endul asta prelungit pot fi probleme). Drumul e relativ bun, gropi in zona km 60-100 (de la baraj in sus). Atentie in tuneluri (daca li se poate spune asa), la gropi. Ai drum Curtea de Arges - Rm. Valcea, frumos daca nu te grabesti. Mai exista un topic cu Transfagarasanul la Calatorii. Link to comment
ryder2005 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 merci mult de info! Am deschis un nou topic pentru a avea vesti proaspete despre starea drumului, etc... Eventual sa fie "piatra de temelie" pentru excursiile din 2007 pe care le vor face si altii pe viitor. Voi completa si eu dupa ce ma intorc duminica! Numai bine! Link to comment
Elfu Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Stie careva daca transalpina e deschis? Daca tot e inchis transfagarasani-ul, ar merge si o transalpina luna asta daca e deschis. P.S. 1. Sa ma risc cu lacetti pe acolo ca am inteles ca e tare prost drumul? P.S. 2. N-am scut la motor inca. Link to comment
dreaQ Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Nu te risca nici dupa ce pui scut...s-a stricat de tot si reparatii nu cred ca va vedea acel drum... Link to comment
alx Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Mai zi-ne o data pe unde se ajunge acolo. Cu offroaderul e ok? Link to comment
Elfu Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Pai din cate am citit pe alt forum cum te duci de la Lacul Vidra catre Petrosani, undeva dupa Obarsia Lotrului se face un drum la stanga parca. Link to comment
dreaQ Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Merge cu "offroaderul". Cel mai bine mergi cu bicicleta Transalpinia: DN67C Sebes-Novaci. (novaci dinspre Ramnicu Valcea.) Pentru cei care pleaca din sud. Link to comment
Elfu Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Astazi a fost stire pe realitatea ca au deschis Transfagarasaniul. Link to comment
laurtenis Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 iata pana unde sa putut urca transfagarasanu pe 27 mai 2007..., mai erau 6 km pana la balea lac.Daca sa deschis duminica al meu e!!!!!!!! Link to comment
guru Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 (edited) Si pe 8 iunie, cam tot pe acolo se termina drumul... Edited June 10, 2007 by guru Link to comment
perfidus Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Superb!!! Ce-as mai trage si eu o tura... Chiar daca nu treci dincolo de tunel, tot iei o gura de aer curat si iti incarci bateriile. Guru, daca n-aveam beleaua cu fie-mea, ce ti-as fi facut ca nu mi-ai zis si mie ca vrei sa pleci... Link to comment
BogdanRa Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Superb!!! Ce-as mai trage si eu o tura... Chiar daca nu treci dincolo de tunel, tot iei o gura de aer curat si iti incarci bateriile. Guru, daca n-aveam beleaua cu fie-mea, ce ti-as fi facut ca nu mi-ai zis si mie ca vrei sa pleci... Salut! ! 1. nu s-a deschis. Pe softpedia s-a anuntat neoficial ca abia aseara au ajuns oamenii sa taie placile de la tunelul de sud. Cititi cu atentie stirile Realitate, nu titlul... pana si ala era pana la 2000m Link: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry2966330 2. am un CIELO si sunt incepator: fac fata sau sa ma mai experimentez un pic? Nu sunt vitezoman... Link to comment
EM!L Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 fftopic: E cam obositor si solicitant traseul... dar cu ceva determinare si atentie, nu pune deosebite probleme! Parerea mea! Link to comment
Senna Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 (edited) S-a deschis!!! Am cap-compas Vistea de Jos, intre Cartisoara si Fagaras, deci il strabat peste o saptamana http://www.hotnews.ro/articol_75702-S-a-de...fagarasanul.htm Edited June 14, 2007 by Senna Link to comment
guru Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ce noroc pe tine, eu am ajuns doar aproape de tunel Link to comment
alexino Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Superb. Cred ca in maxim doua saptamani trag si eu o tura pana la Balea. Drumul cum se mai prezinta? Link to comment
Alinutz Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Ma bag si eu la aceasta calatorie alexino si poate ne intalnim si cu Night Elf .. ar fi fun! Link to comment
guru Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Relativ prost in zona lacului Vidraru, dar fara probleme. Acum o saptamana era mult nisip pe carosabil, ramas de la deszapezirile din iarna. Anul trecut au inceput plombarea dinspre Vidraru, iar saptamana trecuta lucrau in sens invers, din amonte in aval. Pe versantul dinspre Ardeal, carosabil foarte bun(cel putin, anul trecut). Link to comment
Elfu Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Alinutz, ne putem intalni si prin Craiova daca cumva nu ne sinconizam cu transul. Vin cam de 2 ori pe luna prin Craiova. Link to comment
Alinutz Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Night Elf daca treci vreodata intr-o joie, esti invitat la noi la intalnire. Cat despre acest traseu intentionez sa-l fac weekendul viitor, cand n-am examen, si te "auzisem" si pe tine ca vrei sa-l faci. Poate poate Link to comment
Elfu Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) Pai sincer nu stiu daca ajung ca vrea nevasta-mea sa dam o fuga la nisipurile de aur@albena. Suntem inca in tratative. Daca sunt liber duminica asta, s-ar putea sa dau o fuga de o zi pe trans, daca nu, nu stiu cand. P.S. Sa-mi pun anvelope de iarna daca plec duminica asta? Am inteles ca inca e zapada pe un sens de mers. Edited June 15, 2007 by Night Elf Link to comment
guru Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Nu era decat un munte de zapada, care bloca accesul in tunel, si care din cate inteleg, a disparut intre timp In rest, drum de vara! Link to comment
Recommended Posts