Tommy Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Eu plec pe la 10+, ajung in 20 min. Seara in jur de ora 6 fac cam 60 min. Medie mica si la mine. wolfman, trebuia sa intri pe centura, mergeai pina la autostrada si coborai apoi spre centru Link to comment
Abram Burel Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Maciuci... omul trebuia sa ajunga in buricul targului. Pun pariu ca azi a fost dezmat pe orice traseu spre centru. Ocazie cu care am testat capabilitatile off-road ale rechinului. Tocmai atunci s-a gasit si nevasta sa ma sune. Am scapat teafar si cu scutul neatins In total 10 Km /1,5 h ~ 6,67 Km/h Link to comment
george03 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Eu nu am curaj sa ma vait Azi am intrat de pe A2 si am facut pana la ASE ... 25 min ... si am mai pierdut inca pe atat sa gasesc un loc de parcare ... De acolo am plecat spre Palatul parlamentului ... ajuns "in zbor" ... max. 15 minute (nu am luat-o pe "calea dreapta" ... am ocolit putin ... B-dul Dacia, Calea Victoriei ... Splai ... cautat parcare ... 20 min de invarteala). De acolo ... pe langa mag. unirea, calea Dudesti ... spre A2 ... cred ca ala e cel mai scurt drum ... inca 20 min. Asta inseamna ca intr-o ora am facut cateva zeci bune de km. Faina medie Din punctul meu de vedere, problema a fost locul de parcare ... nu umblatul pe strazi Link to comment
EM!L Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 (edited) ~120km în 4 ore, sâmbătă (seară/noapte), exceptând zona de centru, unde de pe Panduri până la Car4 Unirea (Eroilor -Splai - Pţa. Naţiunile Unite - Car4) am făcut ~40', dar asta în jur de 19:30-20. În Craiova, media mea e de 15-17km/h, ziua. Edited December 9, 2008 by EM!L Link to comment
Recommended Posts