mike.omega Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (edited) Salutare! Deschid topicul mai devreme ca m-am cam saturat de fitzele si promenada de la Cafe D'art si a mai venit si vremea frumoasa Asa ca propun sa ne intalnim la Parcul Pionierilor(tot la ora 17:00), inauntru in parcare, cuminti asa cum stim noi cel mai bine Daca acolo ne hotaram sa mergem pe undeva, ok, daca nu, au si acolo banci unde putem sa punem tara la cale Daca cine nu intelege unde sa tipe ca punem o poza cu google earth! PS: daca nu sunteti de accord nu ma supar, dar eu o sa vin cu 2-ul. Sebiane mai faci autostopu si te iau cu autobuzu?! Edited May 1, 2007 by mike.omega Link to comment
sebian Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Era si cazul de schimbat locatia, dupa gay parade de simbata trecuta Simbata asta nu ajung, recuperez lunea de 30 aprilie nemuncita Link to comment
Immortal Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Ok sefu' Nu stiu unde vezi tu alea vremuri frumoase, da' daca voi vreti in Tabacarie, e ok. Eu zic ca, totusi, n'ar fi stricat sa mai stam una/doua saptamani pe la caffe d'art. Si daca Sebian vrea Tabacarie... chiar daca nu pricep apropo'urile cu 'gay', Tabacarie sa fie In alta ordine de idei, banuiesc ca ajung si eu. Si poate si nenea Topseru' si gadele si ne'om face si noi cu termopane la masini...si becuri, si cate si mai cate. Yummy. Link to comment
mike.omega Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 @Immortale, adormitule! Nu confunda lacu cu parcu ca o sa te trezesti langa mare Link to comment
Scoop Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Exista reguli care reglementeaza cine poate sa vina la aceste intalniri Nu de alta dar doar ce am primit si eu de la taica-miu un matiz de vreo luna si as vrea sa vin si eu Link to comment
mike.omega Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 Poti sa vii si pe jos, si cu dacia nu se supara nimeni Link to comment
Scoop Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 lasa si mie un id de mess ca sa te mai intreb cateva chesti sa nu incarc thredul degeaba Link to comment
dreamlike Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 (edited) Bine ca ne schimbam, in sfarsit, locul de intalnire ca eu ma cam saturasem de fitele de la Cafe d'Art si de parada guy pe care eram nevoit sa o urmaresc sambata de sambata. @Scoop - poti sa pui ce intrebari vrei aici ca nu se supara nimeni atata timp cat folosesti majuscule la inceputul propozitiei, nu folosesti limbaj mirc, nu citezi aiurea din postul anterior si mai ales daca bagi si cateva gen "kalosul si aveo sunt cele mai tari masini de pe piata (ar fi bine daca ai pastra si ordinea)", "cielo si matiz sunt maisinile cu intretinerea cea mai ieftina", "espero, chiar daca consuma cat naveta Discovery, e o masina supersport" etcetera etcetera etcetera si ce mai crezi tu ca se mai incadreaza in linia afirmatiilor de mai sus. In rest te asteptam cu drag la inatalnire unde fiecare se lauda cu masina lui, dar mai ales ridicam in slavi echipa Dinamo. Pana sambata, daca vrei sa fii cu desavarsire acceptat, poti invata salutul spartan: HAAU! HAAU! HAAU! Edited May 2, 2007 by dreamlike Link to comment
Immortal Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Ce zici ma?! Parada guy? Bey, io cred ca voi sunteti invidiosi. Normal ca optiunea mea paleste in fata majoritatii absolute, da' sincer sa fiu am preferat sa vad mereu un fund de "fitoasa" in locul unei broaste de lac PN: @dreamlike'ule, ti s'a pus pata cu dinamo'u asta, nu? ) Link to comment
ToPser Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Scoop citeste regulamentul si gata ! Asta este forum serios si fara caini rosii ca am alergie la ei ! In alta ordine de idei sa stapanesti sanatos matizelul si bine ai venit printre noi ! Link to comment
dreamlike Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 (edited) Ca sa nu-mi supar prietenii, votez si eu pentru Parcul Pionierilor. Edited May 2, 2007 by dreamlike Link to comment
Scoop Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 (edited) Tre sa invat fotbal acu na, nu's microbist de loc tzin cu faru ca sunt de aici de la mare da nu ma intrebati cand joaca sau pe ce loc sunt ca nu-i urmaresc )) eu urmaresc curse, poate scap cu viata dupa sambata, sa nu ma manance vre-un fanatic microbist Edited May 2, 2007 by Scoop Link to comment
gmT** Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 (edited) Curse ? Interesant! Poate te incerc un demaraj pe 400 de metri ... Alegi tu locul si data ! Sfat: Change your Avatar Picture! Citisem odata o regula care spunea ca poza avatarului trebuie sa aiba o legatura cu domeniul auto. Si aceasta legatura sa nu fie greu de observat. Edited May 2, 2007 by gmT** Link to comment
Immortal Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Tre sa invat fotbal acu na [...] Te sfatuiesc sa NU faci asta, pentru ca vei da de doi dintre cei mai caposi oameni - iar la mese abia avem loc amandoi, deja 3 ar fi insuportabi... @gmT'ule, te fac si io o liniuta Link to comment
MethodRO Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Sper sa ajung si eu! Nu se stie sigur dar incerc! Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Alo! Nenea cu fotbalu, parca erati la capitolu bile + tac @GMT: nu te infoia ca n-ai cu ce )"> @Methoade: sper ca ai inteles ca daca ajungi nemotorizat la o scara mai mica te mananc! de viu! Link to comment
Scoop Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Intra pe www.1stracing.nl si o sa vezi legatura Daca te iei de avatare iate de a lu MethodRO ) cat despre curse ma refer ca urmaresc curse cum ar fi Le Mans series, FIA GT si asha mai departe Link to comment
sebian Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Metodu a elicopterist, asa ca n-ai nimerit-o plus ca semnatura ta se cracaneaza pe vreo 5 randuri, in loc de maxim doua, asa ca tot tu esti in culpa Edited May 3, 2007 by Sebian Link to comment
Scoop Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Sper sa fi rezolvat toate neregulile Link to comment
free_spirit Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Salutare ! Voi fi, ca de obicei, intarziatul permanent al intalnirilor, si-mi voi face aparitia, la cateva minute dupa ora 18.00,imediat dupa ce termin repetitia.Dar de data asta, chiar vin Respect !! Link to comment
mike.omega Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Am o surpriza pt voi )"> Hint: tractoras Link to comment
Scoop Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Ne aduci tractorashe dinalea mici cu cositoare si ne pui sa cosim iarba in parcul pionerilor?? Edited May 3, 2007 by Scoop Link to comment
Recommended Posts