Jump to content

Intalnire Dwc Ct 05.05.2007

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare tuturor membrilor prezenti la ultima intrevedere si nu numai, si imi pare rau de absenta mea! X( Dar asa este cand lucrezi in ture, :wallbanger: o sambata da, una nu. Sigur nu mai ratez proxima intalnire oriunde s-ar desfasura ea. Dar sa puneti un topic, ceva, ca sa imi dau seama unde vin si la ce ora va rog. Sper sa ajung cu :rock: Tico-zaurul tatei :lavolan: (poate pana atunci va deveni al meu).

Ca la mai toate intalnirile de pana acum, va fi prezent si un "preludiu" ca sa stim cine vine, cine nu, unde vine (sau nu).

Sunt de acord cu intalnirea in Portul Tomis, si totodata va asigur ca la ora aia (17.00) nu va mai fi asa aglomerat, stiu de anul trecut.

Hai cu noul topic, care sparge gheata?

@Scoop: coboram, numai sa nu coboram foarte JOS :D (se stie ca sunt taxator!!! Fara numar, fara numar, fara numar! - mai ales la pantofi, la telefoane si la masini =)) Topser jr. stie!)

Si acum, ca sa completez: Anul trecut nu prea era aglomerat in Portul Tomis, am fost eu pe 1 ianuarie 2007, ora 17.00 (glumeam)

Edited by th3_grimreaper

Haideti totusi sa NU mutam intalnirea de sambata. Avem persoane care muncesc sau care nu pot sa ajunga (probabil nici eu nu voi ajunge vineri), si chiar nu vreau sa ratez intalnirea. Eu propun ca cine are de intalnit in port sa se intalneasca sa vada titit'uri, iar sambata sa faca bine sa se prezinte la frappe'ul obisnuit :D

:scarpin:

Immortalu ca de obicei nu intelege nimic!

Deci, sa explicam: ideea era sa ne intalnim tot sambata, tot la ora 17:00, sa mergem sa vedem titiuri si abia apoi sa bem un frappe, clar? :mrgreen:

@Sebiane: ne vizitezi?! Hai ca o fie vreme misto, iti mai clatesti si tu ochii :->

Nu, doar zice si el, asa... :D

Mda, habar n'am de ce vazusem "vineri". In fine, cum credeti ;) Dar cu maisna in port eu NU cobor, ca m-am mai tepuit! Eventual ar merge lasate la cazino...sau chiar la 'gay parking'.

Eu o sa ma prezint din nou perpedes pentru ca datorita lu taica-miu masina are nevoie de o bara nou fatza, capota, far si semnalizare dreapta, si ornamentul ala din plastic de sub far (mai pe scurt a intrat intr-o dacie azi de dim) O sa stea masina in service destul, au zis astia ca o sapt si ceva :wallbanger:

Poate ma fac cu un titi nou de la expozitie :lavolan:

post-536-1178628024_thumb.jpg

Edited by Scoop

Eh! si cu tine acuma! spre fericirea ta nu fost lovita prea tare, sa vezi dupa aia distractie! Intrai in clubul lufturilor inegale :mrgreen:

PS: sper ca ai Casco, ca pe RCA dureaza mai mult :rolleyes:

Da casco am, chiar ieri zice taica-miu ca ar vrea sa scoata casco ca ce-mi trebuie mie casco, si pe fiat-u care trebuie sa vina sapt asta se gandea sa nu-i faca casco ca ce-i trebuie lui. Din fericire s-a razgandit acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...