EM!L Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Salutare! Joia asta cine se anunta prezent la intalnire? Poate gasim si ceva de surubarit... eu la 18 o sa fiu acolo! Link to comment
Alinutz Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Eu nu cred ca o sa ajung, inca nu stiu sigur ... poate ne vedem pe acolo Link to comment
RaZoR-07 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Ar fi timpul sa vin si eu pentru prima data la intalnire, dar nu cred ca reusesc sa ajung chiar la 18:00. Poate intarzii vreun sfert de ora. De surubarit, probabil ca nu, dar as vrea sa discutam despre reset ecm si idle learn la matiz si cielo. Daca termina repede cu franele, mai vine un amic, inca neinscris pe forum, daca nu, la urmatoarea. El are cielo si e foarte interesat de reset ecm si idle learn. De pe forum nu am reusit sa ne facem o idee clara despre cum trebuie procedat, ca subiectul e foarte dispersat si tratat destul de ambiguu. Edited May 3, 2007 by JYN`u Link to comment
guru Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Te asteptam, sa-ti facem botezul! Vine cineva priceput la reglarea cursei ambreiajului? Link to comment
alexino Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ajung si eu astazi. Iata ca ne-am gasit si de surubarit. Link to comment
EM!L Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Ca de obicei aparu ceva in ultima clipa si sunt nevoit sa mai raman ceva timp acasa! In consecinta o sa intarzii un pic! Scuze Link to comment
EM!L Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Intalnire la care am avut si ceva de mestereala pe la masini... Salutari noilor membrii ce si-au facut prezenta! Link to comment
EM!L Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 (edited) Cum vii dinspre Lapus spre centru la intersectie la institut faci dreapta si in zona caminelor e o straduta, a2a la stanga! Sau daca vii dispre "Borcanul cu Miere" , pe Petre Ispirescu o sa vezi ca pe la mijlocul strazii se face o straduta la dreapta! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...st&id=22919 Edited May 4, 2007 by Emil Popescu Link to comment
RaZoR-07 Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Salutari noilor membrii ce si-au facut prezenta! Multumim de primire . Ne vedem joia viitoare. S"> Daca ma lasa vremea, pana atunci spal si eu masina si-i pun autocolantele. Link to comment
guru Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Bun venit noilor membrii, care ieri au fost in numar record! "> Link to comment
DGT Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Salutari si de la mine si sper sa fim cat mai multi,poate depasim Bucurestiul! > Link to comment
Recommended Posts