Lao Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Vand ceasuri de bord cu turometru si bara anti-ruliu mai groasa (22mm) pentru Daewoo Cielo. In ceea ce priveste bara, diferenta in viraje este enorma, nu se mai inclina masina asa mult. Poza e destul de edificatoare zic eu. Preturi: 100 ron bordul si 70 ron bara. Telefon: 0744.552.750 Link to comment
Lao Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Nope, pretul fiind foarte bun, este indiscutabil. Chiar se simte diferenta cu ea, astfel incat e exclus sa regreti banii dati pe ea. Mai am una singura, primul venit = primul servit. Link to comment
mvylo Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Bara e alta sau aia pe care ai avut-o tu pe masina? Mi-ar placea sa mi-o schimb dar sunt curios daca mai esti multumit ca ai schimbat-o. Link to comment
Lao Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 N-aş da-o jos pentru nimic in lume. E cu totul alta. La incheierea tranzacţiei se poate verifica, vin cu maşina oricum. Link to comment
mvylo Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 (edited) O iau eu (bara)! Ai PM. Edited May 7, 2007 by mvylo Link to comment
raresvintea Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 mai ai ceasurile? dak da lasa mesaj... am incercat sa te sun dar suna de 3 ori si era ocupat... Link to comment
Recommended Posts