Jump to content

Recommended Posts

Cine vine azi?

La 16:30 am meeting cu mecanicul.

Am luat mailul listat Romica.

Seba, iau CD-urile.

Daca intarzii, sunt la mecanic desi banuiesc ca nu ma tine pana la ora 21. Scartaie doar cand nu am greutate.

Ediat: Scuze, ora 20 (pt cei noi)

Edited by sorin_frumuseanu

cdmov, n-ai venit sa-ti spunem La Multi Ani! :) Deoarece ieri nu am intrat pe forum si tu nu ai fost la intalnire (te inteleg :) ), vreau sa-ti spun ca-ti doresc multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun!

Romica, stai calm, poti sa-mi zici mie :drinkers:

Picat net.

Pana atunci:

Cine vine azi?

1. Azi nu aspir masini, indiferent de vechimea membrilor. Dar va las sa folositi micutul aspirator din dotare.

2. Am luat ieri lichid de spalat parbriz de la real (cam 50 mii lei vechi, cu lamaie), dar nu va dau sa beti. Ofer in schimb bere sau altele de genu, cu sau fara alcohol (pt cei ce vin cu taxi). Duc acasa colegi de club care trec pe alcool (maxim 4/tura).

3. Cadou: ori imi aduceti un Matiz alb, ori nimic [-X Prezenta voastra e suficienta :banana:

4. Daca stiti o terasa frumoasa deschisa dupa ora 20, propun mutarea temporara a locatiei acolo, punct de plecare tot real.

ps: Seba, iti recomand sa vi cu taxi sau te iau de pe drum. Pc merge bine tks to u.

mamaaaaa ce-am rataaaaatttt!!!!. M-am apucat sa-mi reinstalez windosu si nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Cand am observat, era ora 9 si deja bagasem 2 beri! Sa-mi fie rusine! La Multi Ani Sorine!

Deci, avand in vedere ca am avut musafiri, am intarziat la sedinta. L-am mai gasit numai pe cdmov, in magazin. Se chinuia sa scape de bani :P

Ne intalnim joi sa discutam ce sa va aduc de pa la mare? Sa va ganditi bine care vrea nisip, scoici sau apa sarata, din Marea Neagra. Altceva sa nu-mi cereti :P Eventual alge, dar numai daca or fi pe plaja. Si musai, in faza de decompunere :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...