sorin_frumuseanu Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Cine vine azi? La 16:30 am meeting cu mecanicul. Am luat mailul listat Romica. Seba, iau CD-urile. Daca intarzii, sunt la mecanic desi banuiesc ca nu ma tine pana la ora 21. Scartaie doar cand nu am greutate. Ediat: Scuze, ora 20 (pt cei noi) Edited May 3, 2007 by sorin_frumuseanu Link to comment
azzureus Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Eu vin azi. PS: Saptamina viitoare nu vin, ca o sa fiu plecat la Bucuresti pentru o saptamina. Link to comment
_romulus_ Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 cdmov, n-ai venit sa-ti spunem La Multi Ani! Deoarece ieri nu am intrat pe forum si tu nu ai fost la intalnire (te inteleg ), vreau sa-ti spun ca-ti doresc multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun! Link to comment
cdmov Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Multumesc, sper sa vin data viitoare. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Romica, stai calm, poti sa-mi zici mie Picat net. Pana atunci: Cine vine azi? 1. Azi nu aspir masini, indiferent de vechimea membrilor. Dar va las sa folositi micutul aspirator din dotare. 2. Am luat ieri lichid de spalat parbriz de la real (cam 50 mii lei vechi, cu lamaie), dar nu va dau sa beti. Ofer in schimb bere sau altele de genu, cu sau fara alcohol (pt cei ce vin cu taxi). Duc acasa colegi de club care trec pe alcool (maxim 4/tura). 3. Cadou: ori imi aduceti un Matiz alb, ori nimic Prezenta voastra e suficienta 4. Daca stiti o terasa frumoasa deschisa dupa ora 20, propun mutarea temporara a locatiei acolo, punct de plecare tot real. ps: Seba, iti recomand sa vi cu taxi sau te iau de pe drum. Pc merge bine tks to u. Link to comment
_romulus_ Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 mamaaaaa ce-am rataaaaatttt!!!!. M-am apucat sa-mi reinstalez windosu si nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Cand am observat, era ora 9 si deja bagasem 2 beri! Sa-mi fie rusine! La Multi Ani Sorine! Link to comment
sorin_frumuseanu Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Vezi ca are Seba cd bun Am stat pana la vreo 9 apoi cu Raul (peugeos) la wikend. Multumesc de urari, te astept cu matiz alb cadou. Cand o fi Bine ca Raul a fost inspirat sa vina fara masina Sa ne revedem cu bine Link to comment
_romulus_ Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Saptamana asta, joi, intra masina in service. Daca e gata pana la ora intalnirii, particip. Daca nu... poate vin cu bicicleta Link to comment
azzureus Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Joia asta o sa fiu la Europa, la un bologas. O sa beau si in cinstea voastra o bere (evident, fara alcool). Mamaaaa, ce o sa ma rupa de bani distractia asta... Link to comment
_romulus_ Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Deci, avand in vedere ca am avut musafiri, am intarziat la sedinta. L-am mai gasit numai pe cdmov, in magazin. Se chinuia sa scape de bani Ne intalnim joi sa discutam ce sa va aduc de pa la mare? Sa va ganditi bine care vrea nisip, scoici sau apa sarata, din Marea Neagra. Altceva sa nu-mi cereti Eventual alge, dar numai daca or fi pe plaja. Si musai, in faza de decompunere Link to comment
Raul Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Vreau o scoica si poze cu gagici ce fac topless. Sper ca nu cer prea mult Link to comment
_romulus_ Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Poza cu scoica se rezolva. Gacici care fac topless... Raluca stie? Edited May 23, 2007 by _romulus_ Link to comment
Winston_83 Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Salutare, saptamana asta nu se anuntza nimic cand pot sa vin si eu, nimeni nimic nu zice de intalnire. Link to comment
_romulus_ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) Ce sa se mai zica? A devenit "default" La ora 20.00, in acelasi loc din parcarea de la Real Edited May 31, 2007 by _romulus_ Link to comment
Winston_83 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Cu regret nu am reusit sa vin la intalnire pt.ca am fost nevoit sa depanez un prieten care a avut probleme cu sistemul de franare.Sper pe data viitoare va pup. "> Link to comment
_romulus_ Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Si a mai trecut o luna din anul de gratie 2007... Link to comment
Recommended Posts