ediblue Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Daca are cineva asa ceva, poate sa imi zica si mie cum poti sa setezi un post de radio sa isi schimbe singur frecventa ca atunci cand merge la drum lung eu sa nu ma mai ating de radio? Link to comment
ovidiuc Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Nu am asa ceva dar poate te ajuta:la jaful meu am o setare undeva unde pot alege LOCAL SAU ADX.Pe ADX isi seteaza singur frecveta in funtie de frecventa pe care emite postul respectiv in localitatea respectiva. Link to comment
dan_m Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Eu am un Panasonic RDP 123, seamana cu al tau dar nu stie MP3. La mine pe butonul rotund din dreapta (cu 2 jumatati rosii) in partea de jos parca scrie AF de la AutoFind. Are vreo 3 nivele (off, 1,2). OFF e evident, 1 si 2 sunt pt oras respectiv sosea afara. Sper ca e la fel si la tine. Si sper ca asta iti doresti Edit: asa arata al meu. Link to comment
VAXXi Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Activezi funcţia "AF" (din câte ştiu eu asta vine de la auto-frequency şi e disponibilă pe orice HUD cu RDS). Link to comment
ediblue Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Multumesc, da asta ma interesa...Sa plec din Bucuresti cu Europa FM sa zicem si sa ajung la Constanta si sa nu ating radioul si tot drumul sa se auda perfect Link to comment
vbocan Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Imi spune si mie cineva la tank-ul meu de pe Cielo cum se face? :rastabanana: Link to comment
VAXXi Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Mi se pare că Tank-ul n-are RDS. Link to comment
vbocan Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Evident ca n-are, eu am pus intrebarea aiurea. Link to comment
Recommended Posts