MCojo Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Vreau sa-mi iau un mp3 player... Dupa ceva cautari m-am oprit la cele 2 din titlu... si nu stiu la care sa ma hotarasc; Alpine are de partea lui renumele in domeniu audio auto; singurul lucru care m-a incantat la JVC a fost portul USB, mai tot timpul avand la mine 2 stickuri USB, e foarte usor sa le pot folosi la acest player. http://www.alpine.ro/content/cms/index.php...7&details=1 http://www.domo.ro/Audio-Video/Car_audio/R...uto_JVC_KD-G632 Link to comment
alx Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Alpine sau Sony, pe HU. Boxe, nu Sony. Parerea mea. Link to comment
guru Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Pentru calitatea sunetului, Alpine. Daca nu ai urechea asa pretentioasa, si conteaza mai mult avantajul practic oferit de mufa USB, mergi pe JVC. Conteaza foarte mult si difuzoarele, daca folosesti unele "de duzina", diferente notabile nu vor fi inte ele, in privinta sunetului. Link to comment
MCojo Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Momentan boxele vor ramane cele originale de pe kalos... Din ce am testat pe panourile vanzatorilor, JVC se cam aude ca Blaupunkt-ul actual care e pe masina... Evident, diferenta auditiva a fost la testarea Alpine-ului, dar difuzoarele la care era legat erau tot Alpine... Link to comment
mike.omega Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 De asta ti-am zis si iti repet Incearca sa montezi playerul de proba sa vezi cum se comporta pe boxele tale si apoi faci alegerea potrivita! Link to comment
guru Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Un test pe masina ar fi cea mai buna solutie, daca exista posibilitatea. Fata de alte marci, HU Alpine au particularitatea ca sunt destul de greu de potrivit cu alte marci de difuzoare. Pe de alta parte, desi am o parere proasta despre sculele Blaupunkt, de pe piata noastra, totusi, singurul sistem audio stock, care mi-a facut o impresie foarte buna, a fost un... Blaupunkt, cel montat din fabrica, pe Chewrolet Lacetti, al colegului nostru forumist, Alinutz. Link to comment
sorin77 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 (edited) @MCojo, abilitatile USB sunt mai de perspectiva si intre cele 2 modele iti recomand sa iti cumperi JVC KD-G632 -fara sa stai pe ganduri. Am studiat modelu si parerea mea e ca merita fiindca sunetul se aude foarte bine. Acum cateva saptamani am mers in Eindhoven/Olanda si acolo am avut ocazia ca intr-un mall sa le testez mai multe modele in zona 150-250 euro: Rear USB: Kenwood Kde ce-W534U , Blaupunkt Casablanca MP56 Front USB: SONY CDX GT 410U/610U , JVC KD-G732 sau JVC KD-G632. PS: SONY CDX GT 410U/610U , JVC KD-G732/G632 aveau telecomanda inclusa in pret dar sa fim cinstiti cui ii trebuie telecomanda in masina ... .. as fi vrut sa testez si Pioneer respectiv Alpine si Clarion dar acolo nu aveau nici un model cu USB, deci au iesit rapid din preferinte. Pentru mine USB este un MUST HAVE!!! Am raportat totul la cum se aude Kenwood Kde ce-W534U, cu play pe aceeasi piesa mp3 de pe un usb stick personal, setari normal la egalizatoare (+-loudness) Prin comparatie SONY CDX GT 410U/610U mie nu mi-a placut cum se auzea, si ambele au iesit rapid din prerefrinte Blaupunkt Casablanca MP56 se aude foarte bine, meniuri faine, dar era 120 euro mai scump fata de Kde ce-W534U deci ... JVC KD-G732/G632 se auzea comparabil cu Kenwood si imi placea mai mult ideea ca are front USB. Insa stupoare nu citeau toate tipurile de USB. In speta dintre toate playerele testate a fost singurul care mi-a dat FAIL la citirea stickului meu (e si player de mp3, are 2GB, si l-am cumparat dealtfel tot din Mediamarkt NL ...) in timp ce celelalte playere nu au raportat probleme. ...astfel am luat asta ca pe un sem rau si mi-am cumparat Kenwood Kde ce-W534U. Kenwood Kde ce-W534U, se aude foarte bine si asta cu boxele originale ale masinii (Cielo '96). Pe mine asta m-a interesat sa se auda bine la volum mediu. Nu imi pun statie , subwoofer, etc din principiu ... vreau sa ascult muzica in masina. Nu pun pt vecini pisici etc ... si nici nu am vrut sa cheltui bani cu caruta. Kde ce-W534U face fata cu succes desi a fost cu cea mai mica putere dintre modelele testate 4x45W, restul fiind de cel putin 4x50W. In masina nu trec volumul de 24 de unitati pe o scara de 36 ...chiar si asa nu ne mai intelegem Pana la urma s-a dovedit chiar foarte avantajos sa am rear USB si i-am gasit un loc la bord de nici nu se vede ca am stickul in masina conectat permanent. Cand plec i-au fata la player si cam asta este tot. Poate o sa va pun si poze cum arata montat gata. Ca impresie personala dupa 2 samptamani de utiliyare Kenwood Kde ce-W534U, imi pare ca putea avea ceva meniuri de search fisiere mai bune, iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu ele dar dupa aia e ok, dar sunetul face toti bani Edited May 7, 2007 by sorin77 Link to comment
Recommended Posts