alx Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 eu am deja un creative live in calc... si vreau sa-mi iau jazz 9941 la 4.5 mil. dar astea nu au intrare digitala. merita 3 mil in plus pana la 9941b numai pt asta? se aud bine calitativ? puterea ma lasa rece, nu am nevoie decat de calitate... Link to comment
zack Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 io am jazz 9940, si se aud foarte bine chiar si la vloum maxim. le dau 9,5, tinand cont ca io am placa integrata,7.1...ac97 > sunt beton. Link to comment
alx Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 intrebarea principala era: merita 3 mil pt intrare digitala? este diferenta mare? mai are sistemul digital si alta smecherie in plus fata de cel analogic? Link to comment
zack Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 la mine nu se mai aude fasaitul acela de fundal,care se aud la multe boxe. la mine se aude doar cand e la maxim ! in rest nu se mai aude acel fasait... Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 o alternativa destul de buna este philips-ul mms 460. Se aude destul de bine pentru banii pe care ii dai (eu il am pus pe o placa de sunet philips 5.1), nu prea fasie la volume mari.. Link to comment
BAD_MF Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Am si eu o rugaminte la voi. Spunetzi si mie un pont de o statie! Ca vreau sa-mi iau niste boxe home cinema Pioneer dar nu sunt active, dau pe ele 6 mil si de statie imi mai raman 2..max 3 milioane. Unde gasesc o statie buna la pret mic? Sau poate cineva o oferta sh! Link to comment
Lucian79 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Am citit intreg topicu azi si am ramas putin nedumerit ... bine, bine sunet de calitate ...da sa dai 7-8 mil pe un set de boxe mi se pare un pic exagerat. Personal eu am un sistem 5.1 facut de o firma de care nu cred ca a auzit nimeni ... BAODI cu urmatoarele specificatii subwoffer : 45 W sateliti : 10wx5 sensitivitate : 90dB Incintele sunt din lemn iar subwooferu are butoanele de reglaj incastrate in aluminiu si luminate cu led albastru interior. Intreg anasamblu m-a costat acum 1 an jumate ... 1.5 mil ROL. Bine ca l-am platit exact cu pretul de cumparare din China ...fara adaosuri, taxe vamale, transport si alte cele, iar acum la aproape 2 ani sunt super multumit de el si acuma. Chinezarie, chinezarie da uite ca merge super Link to comment
BAD_MF Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Depinde cat de pretentios esti! Asa si in masina daca iti iei un cass domotec cu boxe cobra se aud, si pun pariu ca te tin cativa ani buni! Ce sa zic poate ca ai si subwoofer si iti da senzatia ca se aude tare etc. Link to comment
Lucian79 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 (edited) E drept insa ..eu stau la bloc si de cand le am, nu le-am dat niciodata la maxim , ca-mi sar ai mei in cap ...asa ca habar nu am nici acuma daca distorsioneaza sau nu la volum mare. Ptr nevoile mele e bun si efectul care-l scoate la filme e super ok ... Oricum nu sunt un mare pasionat de sisteme 5.1, insa imi place sa se auda clar si limpede muzica si sonorul la filme, iar sistemu asta e ok pina acuma. P.S. Ele merg la mine in combinatie cu o placa Audigy. Edited December 1, 2005 by Lucian79 Link to comment
zack Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 lugian79...ai tinut vreodata boxele aproape la maxim(vol 75) aproximativ o noapte intreaga ? eu da...si s-au parlit toate tweeterele,mai putin cel din center.(vorbesc de jazz 9940) le-am facut pe garantie. asa ca nu le da niciodata la maxim, ca nu rezista. sunt aiurea rau. calitate a sunetului au dar pacat ca nu au si rezistenta. offtopic : tin sa va zic ca n-a venit garda...in seara aia...am niste vecini... Link to comment
tico_RS Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 eu am luat statia mea yamaha 2x70 RMS! la 4.2 mil de la un tip care are anunturi pe bursa.rol.ro si are un depozit pe langa piata amzei, langa un bar cu terasa de stuf, exact in stanga intr-un gang, il recunosti ca e singurul cu vreo 20-30 de statii pe anunt, darare mai multe acasa... Link to comment
Recommended Posts