Catalint Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 masina mea a fost furata.. si m-am razbunat ... mi-am luat alta masina!!! O sa vin odata la intalnirea de joi!!! Link to comment
john Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ai pupat broscuta scoasa din balta si s-a transformat in Mertz? Felicitari, asteptam detalii. Link to comment
Lucian M Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Man, pe bune- imi arunc si eu masina in balta daca o scot transformata in asa ceva!!! In ce balta spuneai ca o bagasi pe ailalta?! Link to comment
masterbobs Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 banuiesc ca ti-ai retras plangerea... si inca mai avem 2-3 hoti liberi in tara... nu ca ar conta. Link to comment
EM!L Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Mestere, felicitari pt. noua masina! Totul e bine cand se termina cu bine , s-o stapanesti sanatos! Link to comment
_romulus_ Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Moooaaaaammmmaaaaaaaaaa!!!!!!!! Tu-ti permiteai asa masina si circulai cu Tico??? S-o stapanesti sanatos! Si cred ca de acum o sa fii mai atent la service o duci )"> Link to comment
uskt2005 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Nu vreau sa par carcotas iar daca gresesc imi cer scuze , dar dati-mi voi sa nu cred ca te poate cineva despagubi atat de mult incat sa iti permiti o asa masina Link to comment
sebian Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 pai s-a despagubit dupa volum, nu dupa valoare ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Trebuie sa o vedem cu autocolant! Link to comment
Catalint Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 nu e vb de faptu ca mergeam cu TICO mergeam cu tico ca imi era frica ca sa nu merg cu masina am avut si mai am audi A4.. si imi cumparasem TICO ca sa nu merg iarna cu masina ca poate ma pocnea careva.. masina am cumparat-o in leasing nu am luat-o cu banii jos... sa nu va ganditi.. Link to comment
Tommy Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Deci clar.. maine testez si eu un pic, nu? Link to comment
tolin Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 ... Tu-ti permiteai asa masina si circulai cu Tico??? ... Era sub acoperire, deplin conspirat. Nu i-o da lui Tommy, ca asta o parcheaza langa Tico. Link to comment
Esperatul Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 masina mea a fost furata.. si m-am razbunat ... mi-am luat alta masina!!! Si daca ti-o fura si p-asta ce-ti iei?!? Link to comment
Marius* Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Bravo !!! Felicitari !!! Te rog, da-ne si noua mai multe informatii, ce motorizare, optionale etc. Link to comment
Englishman Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Mie imi miroase a ...bullshit toata treaba asta... Link to comment
zbardoiul Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Spune-mi si mie la ce balta sa inscenez si eu o "rapire" de genul asta ! Cand ai gasit masina avea un peste auriu in ea ?? Joci des la loto ?? bafta sa o stapanesti sanatos si pune-i vesta de salvare la asta !! Link to comment
Catalint Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 Mie imi miroase a ...bullshit toata treaba asta... Cu cea mai mare placere am sa vin cu ea cand am timp ca sa vezi ca nu e bullshit ... plus de asta masina nu costa asa mult asa nu mai fi gelos..!! Imprumut la banca... cateva chestii vandute... Daca este greu de realizat ptr tine nu mai te exprima.. in fine!! Link to comment
iulia Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Felicitari, s-o stapanesti sanatos!!! Acum zi-ne si cat a costat si ce are pe ea, ca asa e frumos. Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Imprumut la banca... cateva chestii vandute... Daca este greu de realizat ptr tine nu mai te exprima.. in fine!! Mai sa fie! Sa o stapanesti sanatos, vad ca deja atitudinea de posesor de mertan o ai. Nu cred ca e cazul sa-ti urez multi km fara probleme, pentru ca nu cred ca asa o masina poate avea probleme (poate doar cu "prietenii" invidiosi). Link to comment
EM!L Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 D'aia e bine sa ai casco, orice s-ar intampla sa poti face " ". Link to comment
alx Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Pentru moment consider ca proprietarul face misto de noi. Il rog sa ne demonstreze ca detine masina de mai sus pe numele sau si voi deschide acest topic. Pana atunci, PM me! Link to comment
Recommended Posts