EM!L Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Salutare! Vad ca nimeni nu a deschis topicul pt. joia asta asa ca am facut-o eu! Din pacate saptamana asta nu o sa fiu prezent la intalnire, din motive de deplasare la Bucuresti! Daca ma intorc la timp, posibil sa vin... daca nu o sa merg la intalnire la ei! Intalnire frumoasa va doresc! "> Link to comment
RaZoR-07 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Iar bucurestenii vor zice: Oltean sub acoperire. Bine ca ai deschis topicul ca saptamana trecuta mai era putin si se deschidea dupa intalnire. Eu vin sigur. Probabil si emil f. Link to comment
guru Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Cum fu? Nu am reusit sa ajung, acum am venit dintr-o delegatie, am fost pe la Turnu Severin. Link to comment
RaZoR-07 Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Fu bine. "> Ma prezentai la intalnire cu exterior si motor spalate proaspat. Fusei coplesit de Chevrolet (3 buc.) Lexu`, Alinutz si Perfidus. Emil f nu putu sa vina ca se duse cu nevasta sa se uite de termopane (i se facu de zambaccian ) Schimbai filtrul de aer la JYN, sa mai respire si el. Se declansa filtrofobia, toata lumea filtrele la control, desfacut, admirat, verificat. Depanaram ceva povesti din trafic si plecaram la casile noastre. Dupa intalnire zisei sa dau pe la mecanicul meu sa schimb si uleiul si filtrul de ulei, ca le am in portbagaj de 1 saptamana, dar narodu` se duse la fotbal si-si rupse piciorul . Link to comment
EM!L Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Imi pare rau ca n-am mai reusit sa ajung... m-am intors in Craiova cam tarziu! Ne vedem saptamana viitoare! Link to comment
Recommended Posts