BAD_MF Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Masina va suferi in curand modificari la motor. Vreau sa o aduc la 220 cai pentru inceput, mai incolo vedem. Versiunea allrad se gaseste mai rar, diferenta de pret cam 500 euro insa are si performante ceva mai slabe. Am montat o alarma cu pager MAAT 7500..asa ca sa dorm cat de cat mai linistit . Link to comment
andreib Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) Versiunea allrad are si performante ceva mai slabe. Da-mi voie sa ma indoiesc despre asta. 4motion-urile stau demential pe asfalt, mult mai bine decat cele tractiune fata... Cele 0.5sec care le pierzi la demaraj le recuperezi in multe alte situatii. Edited May 17, 2007 by andreib Link to comment
Razv Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 nici macar nu are performante mai slabe versiunea 4x4 ... sta mult mai bine pe sosea, pleaca de pe loc demential ... Link to comment
BAD_MF Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Masina dupa un mic dus >> Link to comment
BAD_MF Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Masina a fost prezenta la Expozitia Auto desfasurata la Palat in Iasi weekend-ul trecut >> Link to comment
Razv Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 sti cum arata seaturile de prin Craiova? ( cele modificate desigur ) ... Link to comment
BAD_MF Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Stiu de clubul din Craiova, sunt cateva exemplare de nota 10! Link to comment
BAD_MF Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 http://images.search.yahoo.com/search/imag...7a&ei=UTF-8 Un link apropo de VW& porsche wheels. Sa vedeti ce apreciate si cautate sunt. Link to comment
BAD_MF Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 http://images.search.yahoo.com/search/imag...7a&ei=UTF-8 Hmm, poate merge asta. Link to comment
Satori Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ma asteptam sa gasesc detalii tehnice ceva... Altfel e apa de ploaie. Sunt sigur ca exista un topic pe unde pe un forum in care se discuta despre lumini albastre la stropitori si oricine l-ar putea drept link spunand ca se dovedeste astfel cat de cautate si bune sunt aceste lumini. Link to comment
BAD_MF Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Ideea e ca in lumea tuningului international persoanele care baga mii de euro in masini apreciaza si folosesc aceasta optiune, jante de porsche. A cataloga drept kitsch mise pare o mare stupizenie Link to comment
Satori Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Pastrarea siglelor e chici, nu jantele in sine, sa fim intelesi. E ca sigla M pe Dacie. Parerea mea. Link to comment
Maniaku Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Sunt de aceeasi parere!! Sigla aia nu se pupa deloc cu profilul masinii!!! Link to comment
BAD_MF Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Am prins-o curata si i-am mai facut niste poze Si langa o colega de drum Link to comment
th3_grimreaper Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Frumoasa masina, frumoase jante, motorizarea cred ca e mai mult decat suficienta...cei 40 cp in plus ii obtii doar prin chiptuning? (stiu ca la Opel Astra Bertone 2.0 16V turbo se obtin in jur de 35-40 CP doar prin chiptuning...la Seat nu cunosc) Dar vai...ce-i cu emblemele de Porsche pe jante? inca n-ai scapat de ele? Sper ca ai de gand...pe mine unul ma duc cu gandul la stema de "Reno" pe 1310...desi situatia e diferita. Sa o stapanesti sanatos! Link to comment
dinoc Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Frumoasa masina , s-o stapanesti sanatos ! N-ai tras o linuta cu "colega" (Honda Prelude 2.2L 185 cai) ? Link to comment
BAD_MF Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Mersi de urari! Nu.. din respect reciproc ne-am lasat in pace > Poate o sa ne jucam vreodata .. Link to comment
Amentys Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Lasa emblema de Porsche acolo. Daca le scoti, ce pui in loc ? De Seat ? Nu ti-as recomanda. Sau vrei sa dai cu spray din ala de 17 Lei ? Ca altceva nu prea cred ca gasesti.. Si in plus, exact emblemele alea micute arata pretul si calitatea jantelor...si sunt sigur ca daca in locul lor era vopsea, nu le cumparai, pentru ca ai fi crezut ca ar fi facute "pe vapor" (sau tir/tren , ca doar sunt din Nemtia). Asa ca, daca vrei sa arati ca iti place calitatea, lasa-le la locul lor de drept, unde le-ai gasit .. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Pai in cazul asta poate sa puna un autocolant cu pretul, eventual si un cod de bare. Link to comment
BAD_MF Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Emblemele raman acolo. Dupa cum am spus in afara deja s-a creat un mic cult pentru jantele de porsche care arata si sunt de o calitate mult peste alte jante aftermarket. Asta e tot farmecul lor, daca le-as da jos capacele ar fi doar niste "croame" cu nimic deosebit. Se poarta pe audi/vw/seat etc. Link to comment
Amentys Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 (edited) Pai in cazul asta poate sa puna un autocolant cu pretul, eventual si un cod de bare. Ce-ti mai place sa exagerezi... Nu degeaba esti rau > . Probabil ca stii si tu ca renume = calitate. Sau mai bine ar fi sa acoperim si noi siglele bunurilor pe care le avem in casa ( Samsung, Sony, Intel, HP), ca de, poate nu se potrivesc cu mobila, parchetul sau mochetele . Edited July 2, 2007 by iulian19 Link to comment
Satori Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ai dat un exemplu aiurea dar daca te distreaza, e ok. Link to comment
tolin Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 N-ati scapat de batalia in etichete ? Daca la obiecte imi aduce aminte de Ion, Maria si gramada din mijlocul cararii, evitati etichetele la oameni ! Link to comment
Amentys Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 (edited) Ai dat un exemplu aiurea dar daca te distreaza, e ok. Poate nu e cel mai bun exemplu, dar, in linii mari, tot impletirea ieftinului cu scumpul reprezinta. Edited July 2, 2007 by iulian19 Link to comment
Recommended Posts