steph Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 ... care intamplator nu e porsche. Link to comment
Satori Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ok, ok... cred ca e destul de clara parerea generala, nu cred ca e nevoie de mai mult. Link to comment
CARABUSU Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 (edited) Din punctul meu de vedere jantele alea de Porsche n-au ce cauta pe ea,sau macar scoate capacelele cu sigla Porsche si pune unele cu sigla Seat,mi se pare o prostie sa pui jante de Porsche pe Seat,e exact ca si cum ai pune jante de Lamborghini pe Trabant,serios,mi se par kitch cu capacele de Porsche. Fara suparare dar jantele alea arata ca si cum ar fi fost reconditionate,cel putin mie asa mi se pare din poze. Ori e Seat ori e Porsche In rest masinuta arata bine. Edited September 18, 2007 by CARABUSU Link to comment
saka Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Daca imi iau jante ca in poza, trebuie sa le scot sigla?? Nu cred. Sunt jante OZ. Atunci de ce trebuie sa scoata sigla de pe jantele lui? Sigla de pe jante spune ce jante sunt, nu ce masina este. Parerea mea. ps: Sunt si eu din Iasi, dar nu il cunosc pe proprietar. Asta ca sa nu se starneasca alte discutii. Link to comment
CARABUSU Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 M-ati inteles aiurea. Jantele de care zici tu sunt facute de o companie care numai cu asta se ocupa,iar prin intermediul acelei sigle putem spune ca-si face intr-un fel reclama,arata de cine sunt produse. Porsche nu e producator numai de jante,el doar a pus sigla companiei asa cum face fiecare companie pentru a arata ce marca este masina,nu jantele. Fiecare masina are pe jante,calandru si haion sigla companiei producatoare,daca tu vrei sa-ti pui jante facute de nu-s ce firma poti sa-ti pui tata fara sa scoti sigla,dar daca sunt jante de la o alta marca scoti frumos siglele,ca masina ta nu-i corcitura. Acest lucru tine si de gustul si modul de a gandi al fiecaruia. Link to comment
BAD_MF Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Vis-a-vis de capacele mi-am expus pararea , alte discutii nu mai au rost. Dar de unde ai dedus ca sunt reconditionate? , Arata superb, nu au pic de zgarieturi nici urme de vopsea, iti garantez ca sunt cat se poate de perfecte. Si la vulcanizare cand am fost i-am pus sa puna carpe pe levier.. Link to comment
BAD_MF Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 Poze noi >>> S-a mai montat pe masina : Kit aluminium look PREWOOTEC pentru bord. Rama schimbator ISOTTA Pedale + footrest CUPRA R Suport stalp ceasuri Ceas presiune turbina Ceas voltmetru Folie omologata 95% spate si 50% fata Link to comment
BAD_MF Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 S-au montat stopurile Dectane pe LED. Pozele sunt cam slabe.. Link to comment
ToPser Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Esti tare ,tine-o tot asa ! Folia ce marca este ? Link to comment
BAD_MF Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Mersi Folia este Llumar. Link to comment
alx Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Folia pe fata ai zis ca e 50%. E legal? Link to comment
wally08 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 auzi...ceasurile alea ale tale ...ai fost la un service de ti le-a montat???? cat ti-a luat??? Link to comment
BAD_MF Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 Nu, le-am montat la magazin la mine. Link to comment
wally08 Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Aha dar in mod normal cam cat ar costa nu stii?? (ma refer la partea elecrtica) Link to comment
BAD_MF Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Partea electrica nu e foarte complicata, se leaga la un +. Acum in functie de ceas, daca vrei temperatura ulei/presiune ulei/temp apa etc. Astea sunt mai complicat de montat. In jur de 50-70 ron ar trebui sa coste. Link to comment
remix Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Pe semnalele spate nu ar merge bine niste becuri Philips SilverVision PY21W ? Link to comment
BAD_MF Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 Am becuri cromate care se aprind galben. Stiu ca trebuie sa ii pun dar nu am apucat. Intre timp i-am pus faruri pe negru cu lupe si xenon 6000k. In februarie urmeaza sa ii cobor garda cu arcuri H&R si anvelope noi pe spate. Link to comment
BAD_MF Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Intre timp s-a mai montat pe masina valva FORGE reglabila FMDVSPLTR. Se aude fain insa foarte incet. Oricum a fost pusa acolo sa-si faca treaba inlocuind valva originala din plastic Bosch. Urmeaza kit de relocare a valvei, tot de la Forge. Se muta in fata. Abia astept sa se termine vremea asta mizerabila sa o pot spala mai des Link to comment
th3_grimreaper Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Da, e legal. Nu e legal deloc, maximul legal autorizat pe fata este 30%, am vrut sa-mi pun si eu dar am optat pentru neautorizat - 50%. Daca ti-a dat cineva autorizatie pentru asa ceva, e numai bun de legat Farurile arata foarte bine! La fel si stopurile pe leduri, desi am vazut un model tot pe negru, tot pe led...si cred ca ar fi venit mai bine. Am si eu cateva intrebari: -ceasurile sunt cumva RaidHP - NightFlight? daca da, unde ai gasit pe stoc? Si la ce pret? -becurile chrome-look cu lumina galbena...unde gasesc si eu? Am niste stopuri negre dragute, dar becurile raman la vedere si arata ca un mic curcubeu rosu, galben, alb pe fond negru cu argintiu. -de ce ai optat pentru 6000k, nu e prea mult? Lumea spune ca e arhisuficient 4000k... Edit: inca o intrebare, ornamentele de pe bord nu cumva sunt dintr-un fel de cauciuc transparent, autocolant, cu fond aluminium-look? Sunt luate de pe eBay.de? Am gasit si eu asa ceva, dar nu stiu ce calitate au, ai putea sa faci niste poze cu macro sau macar pe lumina? Multumesc! Edited January 26, 2008 by th3_grimreaper Link to comment
BAD_MF Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 (edited) 50% nu e legal, am raspuns la vrajeala.. sa zic asa Xenon 6000k mi se pare echilibrat, nici albastre nici prea albe. Toate piesele sunt aduse de mine Ceasurile sunt FK, Sunt identice cu Raid, singura diferenta este sigla aplicata pe ceas si pe cutie. Ornamentele interioare sunt dintr-un cauciuc gros (sunt in relief) de foarte buna calitate de la PREWOODEC.DE, nu sunt transparente asa e culoarea lor . Mai exista si tip folie(cum sunt la CFC) insa efectul nu e acelasi, nefind in relief. Edited February 3, 2008 by Mircea Reclama, reclama, reclama si iar reclama.... Link to comment
BAD_MF Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 A trecut ceva timp de cand nu am mai vizitat forumul, sa va mai arat si eu ce noutati au mai aparut la masina .. S-a instalat pe masina : Arcuri H&R 35/35mm Bucsa motor dogbone de la Powerflex Bara stabilizatoare fata WIECHERS Toba finala Remus pe model Nuca schimbator SPARCO speed cu piele perforata Jante aliaj ATS DTM 8j 18 (de iarna) Anvelope TOYO T1R 225/40 R18 vara Anvelope Hankook Icebear W300 225/40 R18 iarna Distantiere spate SCC 30mm/punte Faruri HELLA 3D halogen Discuri ZIMMERMAN perforate fata/spate Placute ATE Sunt comandate si trebuie sa vina : DOWNPIPE magnaflow Intermediara 63' (doar teava) Link to comment
Tommy Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Ce discuri si palcute ai avut inainte? Se vede diferenta cu ZIMMERMAN -urile astea? Link to comment
BAD_MF Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 Aveam originalele, dimensiunea aceeasi 312 pe fata, spate am uitat. Abia se rodeaza, nu am decat 100 km cu ele. Nu pot sa ma pronunt. Link to comment
Recommended Posts