Esperatul Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Cat au fost placutele? Link to comment
BAD_MF Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Sincer nu mai stiu separat, am dat pe discuri si placute aprox 1700 ron fara montaj. Goodies Link to comment
TBird Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Moamaa cat ai bagat in masina asta, e superba. Mai cunosc cativa de genul asta de la clubseat, ma mai duc pe la intalniri ca are prietena seat. Mai ai idee cat a ajuns masina pana acum in euro ? Cu tot cu pretul de achizitie cu taxa de inmatriculare si cu tot ce ai bagat tu... nu ar strica informatia pentru visatori Link to comment
BAD_MF Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Mersi Tbird Sincer nu pot sa zic exact cat am bagat, oricum cu tot cu masina sunt deja peste 20 000 euro. Am montat si furtune din silicon de la FORGE UK. Si noile jante de vara O mica sedinta foto cu jantele de vara Link to comment
Mircea Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Nenea, fa si tu motorul ala "mumos", ca e pacat de ce ai pus acolo. Link to comment
BAD_MF Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Motorul are 6 luni de cand a fost la detailing. E un praf de nedescris si pe langa asta am avut un furtun la carter crapat si scuipa vapori de ulei. L-am schimbat si urmeaza sa fac detailing din nou. Oricum e un aspect mai putin important. Uite ce conteaza la motor >> http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2vAmWJ Link to comment
BAD_MF Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 (edited) Nu imi vine sa cred ce mult a trecut de cand am postat aici. Masina a implinit 140 000 km luna trecuta. Merg din ce in ce mai rar cu ea dar inca ma face fericit. Intre timp s-au schimbat multe la masina Frane Brembo 4 pistonase fata Jante noi, ATS DTM 18 8J Interior recaro piele neagra ... Inainte sa o vand sper sa ii fac si o evacuare turbo-back noua si cam asta e. Edited February 14, 2013 by BAD_MF Link to comment
ches Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Am vazut masinuta live cand am fost la tine la atelier cu Toni. Arata f bine pt varsta ei, desi a lui Toni imi place mai mult . Probabil culoarea e in primul rand de vina, british racing green vs gri metalizat Link to comment
Recommended Posts