Immortal Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Da' ce, voi ati baut frappe la 'darts'? Eu am jucat darts, in trecut. Oh well, i stink Link to comment
aXeL.ViX Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Unde ziceti voi ca vreti sa mergem ? Sper sa ajung si eu ...desi am o gramada de referate si proiecte . Link to comment
Scoop Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 E chiar langa teatrul ovidiu, intri in spate la liceul mirce pe straduta aia dintre liceul mircea si cofetaria Beta, si te duci pe straduta aia treci de teatru ei e pe dreapta cafeneaua. Link to comment
Immortal Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 (edited) @Scoop - proasta gluma. Sper insa ca macar tu te'ai distrat. Oare nu te'ai gandit ca poate am nevoie urgenta de masina si nu'mi permit sa trec intai pe la spalatorie, sa pierd 2-3ore pentru ca abia mai apoi sa am curajul sa circul cu masina? LE: in alta ordine de idei, Ebdon continua sa ma umileasca. Pare-se ca in ciuda inceputurilor foarte bune, undeva pe parcurs incetineala reuseste sa ma scoata din ritm - alta explicatie inca n-am gasit. Oh well, sa vedem ce ne rezerva viitorul. @dreamlike'ule - tot astept telefonu' ala in care vrei sa te revansezi da'....nu vine Si, ca de final, NB: este c-am reusit sa fac sa sune de parc'as fi ditai Selby'u? Edited May 11, 2007 by Immortal Link to comment
sebian Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 (edited) PS: M Cojo, daca bei 2 beri te duc eu ...in spate... Edited May 11, 2007 by Sebian Link to comment
Scoop Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 @imortal: Sorry da chiar nu puteam sa ma abtin la cat praf era pe ea, dar nu se putea rezolva cu o carpa uda?? Link to comment
MCojo Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 ...in spate... In spate ma poate duce dupa vro 15 beri bre... garantat... Link to comment
DarkDogg Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Salutare tuturor. Pana la urma cum ramane cu intalnirea? Unde, cand, la ce ora? Mai mergem in Portul Tomis, ca din ce am citit prin topic, nu prea reiese clar nimic Link to comment
Immortal Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Maine - sambata, 17.00, Caffe D'art (locu' obisnuit). Da, mergem in port Link to comment
dreamlike Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Eu oricum o sa ma duc, in prima faza, mai de dimineata la expozitie (nu spun la cat si nici nu iau pe cineva pentru ca merg cu nevasta-mea ), iar dupa-amiaza vin la 17.00 la Cafe d'Art unde stabilim ce si cum. Oricum eu nu beau nimic cu alcool . Link to comment
mike.omega Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 (edited) Avem o problema! Am primit informatii cum ca asfaltul din zona Cafe D'art se schimba la fata(mai exact bucata de Mircea de la Irish Pub incolo, spre Pompieri) si tot traficul e deviat pe straduta aia prin fata pe la Beta, sa va mai explic cam ce o sa fie? Deci mare atentie! Edited May 11, 2007 by mike.omega Link to comment
DarkDogg Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Multumesc de raspuns! Mama, o sa fie nebunie de masini, mai ales la ora aia cand ies toti in oras Link to comment
andrew Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Am trecut eu in seara asta pe acolo, si daca nu cumva se apuca cineva de lucrat la noapte.. nu e nimic blocat Link to comment
mike.omega Posted May 12, 2007 Author Share Posted May 12, 2007 WTF! Un prieten mi-a zis ca i-a luat juma de ora sa ajunga la confort urban, cu masina! inseamna ca ori ala e ametit si n-a stiut sa explice, ori n-am inteles eu Link to comment
dreamlike Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Mai Mike, tu nu vrei sa chiulesti de la intalnire si nu stii cum sa faci sa nu venim nici noi? Ma intreb ce se intampla cu prietenul nostru Safari_Hunter, ca parca prea s-a dat la fund in ultimul timp ? Link to comment
mike.omega Posted May 12, 2007 Author Share Posted May 12, 2007 Eu sa chiulesc?! Azi castig premiul pentru cel mai curat Ticozaur! Si nu stii pe cine sa intrebi de colegul Safari Hunter?! Link to comment
VECTOR Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Daca vreti sa mergem in port, cred ca un loc mai bun de adunare ar fi fost la poarta 2 (parca), adica la capatul liniei 42. Acolo e o parcare destul de mare si probabil destul de libera sambata dupa-amiaza. Iar de acolo se ajunge in 5 min in portul tomis mergand pe jos. Dar cred ca e cam tarziu sa mai schimbam locatia. Link to comment
th3_grimreaper Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Da, chiar si la mine la munca e libera parcarea azi...dar oricum vorbim la locul faptei, la Cafe D'Art Topserii vin? Link to comment
DarkDogg Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 "> Salutare la tot poporul! Imi pare rau ca n-am putut sa ajung, m-au tinut Over-time la munca. Sa puneti niste poze, ceva, sa vad ce am pierdut ("> Sa vedem saptamana viitoare, daca patesc la fel, imi iau concediu. Link to comment
Scoop Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 (edited) Poze de la intalnirea de ieri, pozele sunt cam pixelate daca le vizionati la marimea lor originala dar a trebuit sa le reduc ca altfel nu intrau pe forum Edited May 13, 2007 by Scoop Link to comment
free_spirit Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Salutare !! Lansez oficial invitatia, celor interesati de un concert de muzica in interpretare corala.Deci azi, la ora 18.00, la biblioteca judeteana, pe Mircea,are loc concertul sustinut de corul "Villanella", al Facultatii de Arte "Ovidius". Respect !!! Link to comment
mike.omega Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 (edited) Iata ca a mai trecut un weekend, deci a mai trecut o intalnire! Vizita expozitiei auto a fost bine venita deoarece ne-am lamurit cum sta treaba cu anumite modele, vezi Toyota Spre dezamagirea mea, numarul de fete frumoase de la masini a fost foarte redus Momentan pozele se incarca si pun linkul imediat! PS: in mod evident ne-am retras la un frappe, crazy frappe Album Foto Edited May 14, 2007 by mike.omega Link to comment
DarkDogg Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Super tari pozele, si de la intalnire, dar mai ales de la AutoShow-ul incropit de dealerii constanteni! Super tari masinile! Multumesc de poze! Link to comment
Recommended Posts