iuzar Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 ...radare...ultima moda... "> Link to comment
alx Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 FOARTE BINE! M-am saturat de nebuni care merg cu 200 pe autostrada. E limita 140, e o viteza foarte decenta si indestulatoare... Sa le ia capu'!!! Link to comment
VIPER Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Daca e sa vorbim legal, limita e 130... 100 pe drumuri europene, 90 pe nationale, etc... cat despre nebuni, nu cei care merg cu 200 sunt problema pe autostrada sau DN1, ci nesimtitii care merg pe banda 1, tu vii tare pe 2, ala vede ca vii tare si se baga in depasire de franezi pana lasi tot cauciucul pe asfalt!!! Sau cei care merg cu 100 pe banda 2 si nu se dau linistiti la o parte pe banda 1 chiar daca au loc! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Piuie detectoarele la trecerea pe langa ele? Ce fel de radare sunt astea ca nu se vede emitatorul. Sigur nu sunt niste chestii care sa monitorizeze traficul (numar de masini) ca prea sunt indreptate inspre centrul strazii si vad ca duba in care stau aia are girofar portocaliu deci poate fi de la drumuri? Link to comment
laurentziu83 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Nu cred ca e radar ala ca n-are cum sa-ti inregistreze numarul de inmatriculare din lateral. Da ce naiba e? Trebuia sa fi oprit si intrebat pe aia ce este dihania. fftopic: WV Passat? Link to comment
VIPER Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Disclaimer: pozele sunt facute cel mai probabil in GERMANIA!!! Noi inca Nu avem puncte SOS pe autostrada... Mi-a fost confirmata parerea de oameni care au tot fost pe acolo... Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Acum vad si acum cand ma uit mai bine cu o parere semiavizata (drumar in familie) noi nu avem parapete de alea pe autostrada. Ale noastre sunt de tabla. Si avem puncte deSOS pe Autostrada "soarelui" da' sunt in tipla! Link to comment
cchrism Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Radarele sunt din Germania, noua generatie de radare fixe, momentan instalate doar langa Ulm, pentru teste, reteaua se va extinde in curand. Nu mai bagati lumea in sperieti degeaba. Pozele a aparut de vreo 1 saptamana pe daciaclub, si acolo se zice si locatia. Link to comment
john Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Uite ce am citit astazi in libertatea http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...ticle&aid=95293 Ar trebui sa ii punem sa se fotografieze langa ele (cu libertatea din ziua precedenta in brate ) Link to comment
keluboss Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 intii nu crede tot ce citesti in Libertatea... pe bune, apoi chestia cu masinile facute varza e veche, eu am vazut-o de asta-vara pe linga Slobozia spre mare Link to comment
Recommended Posts