Jump to content

Pleoape faruri TICO

Recommended Posts

Cine poa` sa faca asa ceva?

Evident ca din fibra de sticla nu din banda izoler!

Sorane acolo unde ai turnat tu spoileru ala de la tine nu fac si de-astea?

Eventual le schitam si dupa aia vedem

Eu zic ca stau frumos!

:lol: :lol: :lol:

pleoape_tico_thumb.jpg

Nu influenteaza deloc pleoapele alea lumina emisa de far !!!!

Puteti incerca asta punand o foaie de calc pe farul aprins ziua - si veti vedea ca lumina este focalizata in centrul geamului de la far!!!!!

De asemenea in felul asta va puteti ghida si cat de mari sa faceti pleoapele!!!!

• 4 weeks later...

Cam multi vb de aiurea pe aici (no offense.. daca se poate) .. mai ales la matiz.. o pleoapa nu are cum sa obtureze din unghiul UTIL al farurilor. in afara de asta... masini cu faruri cu dimensiuni calculate strict pt luminozitate nu se mai fac de vreo 20 de ani... asa cum spunea cineva mai sus.. pune o foaie de calc sa vezi ce mult poti taia din far fara probleme :wink:

2. pleoape tico...vedeti poza. site-ul sennig nu este inca activ... va anunt eu de progrese daca sunteti interesati.

3. vor aparea si 2 modele pt matiz

===

intentia mea este sa trezesc.. nu sa jignesc

oferta-tico_thumb.jpg

Faci tu pleoape sau cine???

Vreau amanunte si vreau si pleoape.

Sunt amator.

Daca ai Mesenger da un add la : serhanm2002@yahoo.com si vb.

SUNT INTERESAT FFFF MULT SI IN ACELASI TIMP MA BUCUR CA CINEVA S-A GANDIT SA FACA ASA CEVA :-D :-D :-D

asa... :)

1. modelul care acopera mai mult din far.. e.. cum a spus cineva mai sus.. "bad boy hood" . adica se ia forma din fibra.. se lipeste de capota.. etc. dar... e posibil sa am un model care sa dea acelasi look. nu e nimic sigur... dar e o sansa

2. avand in vedere inaltimea mica a capotei in comparatie cu farul, ca pleoapa sa nu fie "in afara", partea superioara este facuta cu o grosima de 1 mm.

3. pe luni sper sa pun poze cu un tico de la noi, cu pleoapele din oferta. ca sa vedeti exact cum vin. tot atunci voi sti si preturile

4. ca idee.. cine vrea pleoape... ar fi mai bine sa anunte aici... ca sa stiu si eu in mare de cate seturi e nevoie.

.. cam atat... mai vb luni :) :wink: