mike.omega Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Salutare! Daca weekendul trecut ne-am dat cu parerea la masinile din port, pentru sambata asta va propun sa aruncam un ochi la lansarea automobilului de oras TRIO Stati asa! nu aruncati cu pietre! Este un automobil dezvoltat de colegii de la Facultatea de Autovehicule Rutiere si cica il vor lansa pe 19.05 la ora 16:00 in fata la A0, sediul vechi. Pentru cei ce nu stiu harta, in parculetul din interior, la sediul de pe Bvd. Mamaia Link to comment
ToPser Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Da mai multe amanunte ! Exista Facultate de autovehicule rutiere la Cta Venim ca sa le dam indicatii pretioase si sa le impartasim din bogata noastra experienta ,sa-i invatam cum trbuie sa arate o masina !!! Link to comment
mike.omega Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Exista! Mai multe detalii n-am, decat sa fac maine o poza la afis si sa o pun aici! Link to comment
Scoop Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 super tare o masina made in constanta, din pacate nu o sa pot sa ajung de joi plec la bucuresti pentru cursa FIA GT, dar mike sa faci cateva poze chiar sunt curios cum arata masina asta Link to comment
gmT** Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 TopSere .. sigur ca exista AR in constanta. Io mi`s student acolo. Dar n`am mai trecut de 3 luni pe la facultate si nu am nici cea mai mica idee despre aceasta masina. Link to comment
ToPser Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 gmT daca si studentii care au conceput-o fac la fel ca tine inseamna ca a iesit o masina beeeettttoooonnnn ! JOKE ! Link to comment
andrew Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Am fost si eu admis la vremea mea la AR, dar am preferat altceva... Despre masina aia am inteles ca e o combinatie de elemente de la cateva masini(ceva gen botu de la nustiu ce, spatele de la nustiu ce), si sunt chiar curios ce le-a iesit. Sau poate am auzit eu prostii.. Link to comment
Immortal Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 YaY, ce de schimbari in viata mea Chiar daca inteleg pasiunea pentru automabile (duh), eu unul nu mi-s prea interesat sa ma zgâiesc la o masina, fie ea si 'made in CT'. Anyway, unde ne intalnim?! Gica contra . Link to comment
mike.omega Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Cafe D'art ora 17:00, fie ce-o fi! Link to comment
ga^dele Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 eu stiu ce a iesit...dar va las pe voi sa discutati...e TRIO...va da-ti voi seama de ce... sambata asta incerc si eu sa ma prezint... Link to comment
ToPser Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Mai dar sunteti chiar Gica contra ! Normal ca sunteti doar este ceva romanesc ,chiar de o fi vreo struto-camila cum banuiesc merita vazuta si poate aducem imbunatatiri ,nici nu ma astept la altceva avand in vedere dotarile ,dar cum spuneam ,pasiunea invinge ! Asa ca ce facem ? Link to comment
raskala Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Intalnirea este Joi sau Sambata? Link to comment
Immortal Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Hey, io doar mi'am dat cu parerea Atata vreme cat imi beau frappe'ul, merg sa vad si nasterea unor gemeni - nu ma deranjeaza )"> Link to comment
Scoop Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Pe mine nu m-ar supara daca cineva ar aduce o pereche de "gemeni" Link to comment
pacuraru daniel-florin Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Pe mine nu m-ar supara daca cineva ar aduce o pereche de "gemeni" Stimati domni , Imi cer scuze ca ma ,, bag " in treburile celor ,, mari " , insa sunt izolat aici in satucul meu , si nu prea exista o gasca de ,masinisti " , aici la noi , ca sa discutam despre chestii barbatesti . Iata ca dupa un veac si ceva , am reusit sa iau si eu legatura cu domniile voastre ( adica sa va scriu , ca de citit , am facut de mult acest lucru ) , si sper ca cel putin pe aceasta cale , sa putem colabora mult si bine . Unii dintre dv. ( ce e drept putini la numar ) , ma cunosc pentru ca ne-am intalnit pe 17 martie , la Daewoo D" Art sau cum se cheama chestia aia , iar pentru ceilalti ma recomand acum . Ma numesc Pacuraru Daniel-Florin , sunt din Tulcea , sunt posesorul unui Cielo 2005 - TL 10 RAM si cam atat . As avea indrazneala sa va intreb unde a-ti petrecut ultima intalnire , insa cred ca si domniile voastre ati fost ,, bulversati " de cate locuri gasiserati , dar totusi ... Si pentru ca nu m-am nimerit sa fiu prezent la showul de pe faleza , cum ziceati ca a fost frumos sau aaa ? O.K. , nu mai continui cu scrisul pentru ca vreau cu adevarat sa vad daca si al meu calculator gaseste Constanta ( adica pe voi , caci altfel ... ) . Va salut pe toti ,, masinistii " si va doresc cat mai multe frapeuri in ,, familie " . Cu respect P. D. F. Link to comment
mike.omega Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 Salut! Tin minte ca la un moment dat era cineva cu un cielo din TL insa nu mai tin minte sigur cum, cand si unde Ultima intalnirea am finalizat-o la Crazy, langa Cafe D'art, din cauza de lipsa de spatiu in cazul celui de-al doilea caz Urmatoarea intalnire va fi tot acolo si probabil ca acolo vom ramane forever asta in caz de nu or sa faca si in parcul respectiv un mall Link to comment
DarkDogg Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 "> Salutare la toti! De data asta la intalnire am sa lipsesc pe motive intemeiate: se poate sa rezolv cu Remat'ul si am nevoie de timp sa alerg dupa hartoage si sa duc rablamentul asa cum fac deja de 2 zile! Sper sa ne vedem sanatosi, odihniti si eu cu Tico la urmatoarea intalnire ! Bafta tuturor si toate cele bune! "> Link to comment
alin.giga Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Salutari tuturor posesorilor de Daewoo. Scuze pt indrazneala (ma numesc ALIN)si ma numar si eu printre cei care au un autoturism marca Daewoo (Espero, alb ,CT79AYN) de care sunt foarte mandru .Nu este el tunat sau cine stie ce dar este LIMUZINA mea personala. Sper sa pot ajunge si eu la Cafe D"art simbata 19.05.2007 ora 17.00. CEAU tuturor!!!!! Link to comment
dreamlike Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ma numesc Pacuraru Daniel-Florin , sunt din Tulcea , sunt posesorul unui Cielo 2005 - TL 10 RAM si cam atat . Cum domnule, doar atat poti sa ne spui despre dumneata? Te rog frumos sa postezi aici (sau sa ne dai un link spre) un CV cat mai detaliat pentru a stii si noi cu cine avem de-a face pentru ca altfel ... nu stiu cum ar reactiona masinistii ... ....ma numar si eu printre cei care au un autoturism marca Daewoo (Espero, alb ,CT79AYN) de care sunt foarte mandru .Nu este el tunat sau cine stie ce dar este LIMUZINA mea personala. Te rog frumos Alin sa-ti tunezi inati limuzina si abia apoi sa ne contactezi, nu de alta, dar, te-ai simti jenat sa vii cu masina ta stock intre atatea masini puternice, iar noi suntem interesati numai de tuning si nebunii. Ca sa iti dau un exemplu, eu mi-am tunat stropitoarele de la parbriz. Cum? Simplu. Daca inainte aveam stropitoare anoste care stropeau normal, acum am pus un kit de stropitoare care au nu mai putin de 4 jeturi cu care pot stropi parbrizul celui din spatele meu, fetitele de pe trotuar si cu toate astea tot imi mai raman jeturi pentru propriul parbriz. Asa ca luati aminte, pentru binele vostru, de sfaturile mele, de altfel dezinteresate. Iar daca de ceva vreme stiu ce poate un mega, sunt curios ce performante are un giga. Link to comment
mike.omega Posted May 18, 2007 Author Share Posted May 18, 2007 ) Ce vrea de fapt Dreamlike sa spuna e ca daca n-aveti lichid de spalat parbrizul parcati in spatele lui, va ajuta el! Link to comment
aXeL.ViX Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 alin.giga ce motor are espero`ul tau ? 1.5 sau 1.8 ? Link to comment
free_spirit Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Salutare !!! Mai, mai !!! Fi-ti cuminti si nu mai speriati copii !!! ( )"> ) Nu va promit ca apar saptamana asta, desi imi doresc, dar...pana maine-i cale lunga. Respect ! Link to comment
dreamlike Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ce vrea de fapt Dreamlike sa spuna e ... Ce vreau sa spun, de fapt, este ca maine nu o sa pot ajunge la intalnire pentru ca plec la Bucuresti. Nu spun la nimeni de ce . Sper sa va simtiti bine si sa-i primiti cum se cuvine pe noii baieti "> . Link to comment
Ba1atu Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Nici nu mai ţin minte de când nu am mai venit la întâlnire. Poate săptămâna asta chiar ajung şi eu ... că am mai multe de discutat (mai mult de întrebat) cu domniile voastre. Chiar o să fac tot posibilul să ajung. Link to comment
VECTOR Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 plec la Bucuresti. Nu spun la nimeni de ce Vrei sa te intorci cu alta masina? Link to comment
Recommended Posts