Doggu` Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) Asta e masina fabricatie 97 .. am luat-o de la un mecanic din daewoo stock fara nimic pe ea si usor am pus pe ea..urmeaza suspensie sport chip tuning.. am pe ea evacuare sport finala + intermediara si filtru sport .astept pareri Edited May 16, 2007 by Doggu` Link to comment
CATA_ASD Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 S-o stapanesti sanatos si fara incidente...la cati mai multi kim cu ea.Arata bine dar parca e prea ,,cocotata" si nu prea da bine abtipildul ala cu borla acolo...parerea mea ca ar fi mai bine sa-l scoti. Link to comment
EM!L Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Multi km fara probleme sa te bucuri de ea! Nici mie nu-mi place cum se incadreaza aptibildul ala acolo...dar fiecare cu gusturile lui! E de Coreea masinuta ta?Sau doar triplele sunt model Coreea? Link to comment
BAD_MF Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 S-o stapanesti sanotos. AI inceput bine, vezi doar stickerul ala, poate gasesti unul mai finut. Si cum bine zici si tu, trebuie suspensie sport. Succes in continuare! Link to comment
Doggu` Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Da masina e de koreea o sa mai revin cu niste poze si cu interiorul. am mai pus pe ea volan sport piele daewoo consola espero Link to comment
Recommended Posts