lalexis Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Dragii mei prieteni. Am vandut Matizul. O masina care si-a facut datoria fata de mine pana la capat, alaturi de care am trait si bune si rele. O masina plina de personalitate. O masina care m-a dus intotdeauna la destinatie in siguranta si fara sa cracneasca. Prima masina luata din banii castigati de mine. Masina care era intangibila, pe cand celelalte pe care le-am avut plecau si veneau. Singura de care m-am legat. Insa a ajuns pe maini bune, la un pusti pasionat. Este singurul lucru care mai sterge din gustul amar pe care il am acum. Locul a fost ocupat de un frumos Fiat Punto din 2003, insa Matizul va ramane in amintirea mea ca ceva deosebit. PS Nu va bucurati ca scapati de mine, chiar si fara Daewoo raman alaturi de voi Link to comment
laurentziu83 Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ce-ai facut????????????????? Ai dat-o pe Matilda??? Link to comment
Abram Burel Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Nuuu... A dat o masina (urata) din 2004 si a luat una "frumoasa" din 2003 NA1: parantezele apartin autorului NA2: trebuie sa evoluam si noi, nu-i asa? Link to comment
Satori Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Asta e, se mai intampla. Pune-i autocolant ) Link to comment
lalexis Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 I-am pus din prima zi in care am luat-o. Pe luneta. Link to comment
DAN_DANIEL Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Stiati ca Fiat a refuzat caroseria de matiz ? nu se asteptau sa fie un succes. Daewoo a luat-o si nu are de ce sa ii para rau. Link to comment
Recommended Posts