Anwar Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Salut, Nu am stiu exact unde sa postez... Vreau sa cumpar un Daewoo Legatza 2000 din america ... dar nu stiu exact daca se poate inmatricula aici... si care sunt costurile. Din cate stiu americanii nu au notriunea de euro 3 ... So ... imi poate da cineva detalii daca e rentabil sa o cumpar de acolo ? Link to comment
alx Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 1. leganza nu prea e euro3. mai multe detalii iti pot da posesorii... 2. transportul pe vas te costa minim 1000 de euro pana in europa, la care mai adaugi transportul din portul european pana in .ro. 3. platesti 30% taxe vamale la pretul de catalog. Concluziune: nici daca dai 1000$ pe ea nu cred ca ajungi sub preturile de aici... Link to comment
MCojo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) E posibil sa ajunga sub preturile de aici daca o ia moca de acolo...dar ce te faci cu minimul de euro3... Edited December 5, 2005 by MCojo Link to comment
lauamd Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Poate părea surprinzător însă standardele de poluare sunt mult mai drastice în USA. Este posibil să găseşti una Euro 3 însă problema sunt costurile pentru a o aduce aici. Spre exemplu normele californiene sunt la fel de drastice ca Euro 4. "> Link to comment
zack Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 de ce sa o aduci tocmai din america ? are ceva dotrari in plus ? Link to comment
Gica Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Eu am vazut la noi pe strada Leganza cu numere de inmatriculare de SUA (nu mai stiu ce stat), asa ca se pare ca orice se poate (ca nu o fi venit cu ea doar in vizita...). Ce motoare au cele din State ? Sigur mai mari de 2 l cat eu cele "europene". Link to comment
Satori Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 ...Leganza cu numere de inmatriculare de SUA... E cel putin 1 in Bucuresti. E neagra si prima data am vazut-o prin iunie-iulie. Am vazut-o si acum 2 saptamani pe la Obor. Tot ce am putut observa diferit sunt, bineinteles, DLR (cu bec pe bara spate). Link to comment
NFS Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Da' de ce ti-ai lua din State o masina pe care o gasesti la noi pe toate drumurile?!? PS. Ai naibii americanii astia... nu fac economie la vopsea. Ba au lasat si loc de deschis usile in parcare, ca sa nu te mai blocheze tot mitocanu'! Link to comment
zack Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 e oarecum fftopic: , dar as vrea sa aflu si nu are rost sa deschid alt topic daewoo a avut fabrica in america ? Link to comment
BogdanG Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Daewoo a facut in 99 o campanie publicitara agresiva in SUA cu modelul Leganza care s-a vandut destul de bine pe la ei . Cred ca le-au clonat am vazut azi 2x Leganza cu nr de SUA ...o bucata avea chiar numar de California ,oricum ce m-a mirat a fost ca jantele de AL erau alea stock ,ambele aveau geamuri fumuri. Link to comment
Satori Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Da, si cea pe care am vazut-o eu le avea. S-or fi vandut asa, dracu stie. Link to comment
Cumnatu Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 (edited) Salutari, evident daca acest tip de post exista rog redirect, eu nu l-am gasit. Sa zicem ca vrem sa aducem o masina din State ( conteaza oare de unde sin State ? ) si nu stiu cat costa transportul, in cat timp ar ajunge . ( ar fi vorba de un Chrysler 300m din 2004 care acolo costa 9000 $ ) Voi ?? Multumesc ! LE : 10x pt redirect ! Edited May 19, 2007 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts